directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

@Societatcc fa el ploricó a Madrid convençuts que el 9-N hi haurà consulta

La plataforma unionista fa un S.O.S a Rajoy. Tot i l’escassa representació a Catalunya és afalagada pels mitjans de la caverna i la televisió Espanyola

Comentaris 56  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La plataforma unionista fa les espanyes amb una atapeïda agenda per explicar la “coacció i l’engany” del procés sobiranista català i com de “malalta” està la societat catalana que vol decidir el seu futur i reclamar ajut al Govern espanyol. Dilluns la caverna mediàtica es feia ressò de la carta que la plataforma unionista enviava als ambaixadors a Espanya per fer “una contraofensiva diplomàtica davant la independència”, i que present aquest dijous, dimecres la plataforma va fer un acte a Madrid que recull l’agència Europa Press i avui el programa “Los Desayunos” de TVE, els ha obert les portes i ha entrevistat a dos dels seus fundadors, Joaquim Coll i Josep Ramon Bosch.  
S.O.S a Rajoy

En un col·loqui a Madrid organitzat per l’ Asociación para la Defensa de la Transición, entitat que treballa contra l’independentisme i per mantenir el vincle de Catalunya amb Espanya, el  president de @Societatcc, Josep Ramon Bosch, va dibuixar el full de ruta al govern espanyol. A parer seu, l’executiu de Rajoy “no ha de fer absolutament res, quan el  9-N, la Generalitat celebri la consulta” perquè encara que els catalans votin “no passarà res. També va esperonar al govern de Rajoy a recuperar les competències en educació i que financi mitjans de comunicació contraris a l’independentisme.

Mentides i odi cap a l’ANC

Bosch va insistir en el seu discurs al Fòrum que les pàgines web independentistes reben diners públics dels governs català i espanyol a través de publicitat d’empreses públiques com RENFE. En aquest sentit, ha considerat necessari finançar mitjans contraris a l’independentisme perquè aquells que volen celebrar el referèndum “trampós” estan utilitzant recursos públics i tenen més de 30.000  persones treballant a temps complert.

Després de la consulta...
 
Bosch va explicar que la plataforma que presideix, després de la consulta intentarà convèncer els catalans que "de forma sentimental han deixat de ser espanyols” que realment ho segueixen sent, i va assenyalar que per promoure aquest sentiment cal que Espanya mostri “certa estima” a Catalunya, i es doni el màxim reconeixement al català perquè té molta importància pels que al parlen. Bosch també va reclamar “gestos emotius” a Felip VI com pronunciar part del seu discurs de proclamació en català. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#56
6 de juny de 2014, 17.44 h

#54 Quant que ens estima el totxo del Bejota, es preocupa més de que nosaltres perdem un ridícul 6% del PIB que no de perdre ells el 21%. Aquests espanyols, si no volen que marxem "no" és pas per seguir-nos robant, què va, és perquè ens estimen molt.

COLLA D'HIPÒCRITES LLADRES !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
6 de juny de 2014, 15.24 h

#54 Y esto quien lo dice ?????????????????????????. Por que el problema de caida del PIB en España sin Catalunya se prevee en un 21,3% con lo cual dejaría de cumplir las condiciones de permanencia en la UE. Vamos que estarían muy por de bajo de Grécia. Creo que lo mejor que puede hacer el gobierno español es llegar a un acuerdo pactado con Catalunya. Y si no, al tiempo amiguito.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
BEJOTA fletxa bcn
6 de juny de 2014, 14.12 h

La secessió unilateral de Catalunya podria suposar una caiguda del PIB de fins al 5,7% fins i tot sent a la Unió Europea.

N.B. ENTRE CIU I ERC A LES EUROPEES ,NO MÉS UN 23% DE'L CENS ELECTORAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
6 de juny de 2014, 13.08 h

Comunicado de la Resistencia :

Ante la próxima celebración del Campeonato Mundial de Fútbol , en Brasil, queremos realizar algunas consideraciones sobre la participación de la autodenominada selección española de fútbol, a la que desde hace alagunos años, ellos mismos llaman la roja, usurpando y plagiando la denominación histórica de la Selección de Chile, que debería ser la única legitimada para llevar tal sobrenombre, ya que es la primera que lo utilizó.

Hecha esta pequeña ,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
6 de juny de 2014, 13.00 h



El asunto no es tanto monarquía o repùblica, sino que los pueblos puedan alcanzar la INDEPENDENCIA, cuanto antes,y salir de esa gran patraña llamada españa, sea monarquía,republica o la madre que la parió.

Ahora vendrán los de IU con su oportunismo, a rio revuelto ganancia de pescadores, para sacar tajada e intentar imponer su jodida republica española,pero que quede claro de una vez, los pueblos lo que quieren es la INDEPENDENCIA, no seguir bajo un sistema que hace aguas cada hora q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Paco Pi fletxa Barcelona
6 de juny de 2014, 11.44 h

#44 Si almenys tinguessin els testicles suficients per a acatar la constitució que tant branden -tot i que no la van votar quan tocava-...



Això ho diu llur constitució. Si tant constitucionalistes són, l'han d'obeir. Però com que són tan espanyols, decideixen que la constitució l'han d'obeir els altres, no pas ells. Com el mateix govern, que es passa pel folre les seves pròpies lleis.

Que biiiiiiiiiba españaaaaaaa... ♫ ♪♪♫


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
6 de juny de 2014, 08.23 h

#43 Estar orgulloso de que tu país se endeude cada vez más, aunque sea al 1% es de idiota. Tarde o temprano, tendrás que devolver lo prestado más caro de lo que te ha costado. Definitivamente, leer según que periódicos con contenidos pornográficos es muy perjudicial para la salud mental de algunos lectores.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Dr. Benway fletxa Terrassa
6 de juny de 2014, 08.05 h

#43 Una nazion que mata de gana als seus serfs, perdò ciutadans, en comptes de desmantellar obres faraòniques totalment inútils i que costen un dineral anual el seu manteniment i que a més es baixa les calces davant del FMI i la Merkel a la més mínima, demostra tenir molt poc senderi . Els mercats saben que si algú els hi diu que cada dia s'han d'afusellar 1000 aturats per baixar l'atur, per tal de sortir a la foto, ho faràn encantats. (Irak: Joseph Mary Ansar, Bush, Blair). Aquests se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
6 de juny de 2014, 06.32 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
joan fletxa tarragona
5 de juny de 2014, 23.17 h

Aquests de S C catalana,van de prepotents.Clar que tothom es pot dir com vulgui,però també en la seva elecció demostra qui son.I aquests demostren gens de respecte per la societat que volen representar
Com poden anar a Madrid a parlar malament de la majoria dels catalans? Si tens alguna cosa que dir dis-ho aquí,però no vaigis al camp contrari a parlar malament.
Demostra això apart de cobardia,mala ètica personal.Com es pot anar a parlar a una ciutat,on la gent omple els estadis de futbol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.