directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ada Colau vol #guanyarBCN per fer política a Espanya

Presenta el proper 26 de juny una llista de moviments socials per presentar-se a les eleccions municipals, s’avança amb un míssil a la línia de flotació d’ICV-EUiA, PC i la CUP i obre la porta clarament a Podemos

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Va dir que deixava de ser portaveu de la PAH i que no es dedicaria a la política, però la realitat i les demandes de molta gent de l’entorn dels moviments socials i les converses prèvies abans de les europees amb Pablo Iglesias, l’han portat a entrar en política i ho fa amb una OPA clara als diferents sectors de l’esquerra. Colau aprofitant la popularitat i el seu lideratge indiscutible ha aglutinat a l’entorn del moviment #GuayemBCN tota una sèrie de personatges de l’esquerra no nacional que li dóna suport. Incomodes com estan pel debat independentista a la societat catalana, agafen el dret a decidir i el dilueixen amb bones paraules per decidir-ho tot. El moviment s’inspira amb Podemos (guanyem/Podem) i va camí de ser una de les grans sorpreses en les properes eleccions municipals.

Comparteix
   


Etiquetes
Ho vam avançar, comença l’OPA d’Ada Colau i Podemos contra el PC, la CUP i ICV-EUiA

Entre els promotors de la plataforma hi ha, a més d’Ada Colau, el professor d'Antropologia Manuel Delgado; el president de la FAVB, Lluís Rabell; l'advocat Jaume Asens; el professor de Dret Gerardo Pisarello; el politòleg Raimundo Viejo; el director i històric del PSUC, Pere Portabella; l'activista veïnal Gala Pin; i fins a una trentena de persones, és a dir bona part de l’esquerra radical incòmode amb el dret a decidir dels catalans, és a dir del dret a l’autodeterminació i que amb la jugada el dilueixen en el dret a decidir-ho tot.

Colau i Podemos s’avança a ICV-EUiA, PC i la CUP

Segons El Periódico, fins i tot, ICV-EUiA estaria disposat a renunciar a les sigles per tal de no perdre espai polític. Desprès de molts intents per part d’ICV-EUiA de fitxar Ada Colau, sembla que la coalició eco-socialista s’avindria a participar en aquest moviment que podria comptar amb el PC de Teresa Forcades i, encara que molt més complicat, amb el suport de la CUP.

El moviment #GuayemBCN per tenir controlada un possible victòria republicana a BCN

La voluntat del moviment és poder manar a Barcelona, saben que els seus regidors, ni que siguin pocs, poden ser peça determinant per tal que ERC pugui governar la capital catalana, no la volen en el moviment, però volen ser decisius per mandatar sobre els republicans.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
17 de juny de 2014, 13.56 h

ES DIGNA DE ADMIRACIÓN LA LUCHA LLEVADA A CABO POR LOS SEGUIDORES QUE EN BRASIL ESTÁN PROMOCIONANDO EL CONOCIMIENTO DE LA CAUSA VASCA CON LAS BANDERAS DE EUSKAL PRESOAK, ETXERAT , QUE MUESTRAN A LAS CÁMARAS, PARA QUE EL MUNDO ENTERO COMPRENDA LA SITUACIÓN REAL DE LOS PUEBLOS OPRIMIDOS POR EL ESTADO ESPAÑOL, ÁNIMO A TODOS A QUE SIGAN ESE MODELO Y MUESTREN PANCARTAS Y BANDERAS, ESTELADAS, IKURRIÑAS, BANDERAS DE TODOS LOS PUEBLOS QUE LUCHAN POR LA INDEPENDENCIA, Y PANCARTAS PIDIENDO LA INDE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
PereelDigne fletxa Granollers
16 de juny de 2014, 22.19 h

El que pretén Ada Colau és, a banda de demostrar una falta de coherència total quan va dir que deixava la PAH però que no volia fer política i ara crea un nou partit polític, sempre que ella sigui la líder, és clar, una falta total de de coneixement de com funciona la política aquí, munta una nova plataforma d'extrema esquerra i antisistema que amb l'excusa del dret a decidir creu cal decidir-ho tot però a l'objectiu final de fer mal a ERC.
Afortunadament, això no passarà així per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Ai ai ai ai ai AAAAAAIIIII LOLAILOLAILOLAILOOOOOO !!! fletxa ARSA i OLÉ, esPANOLIS !!! VIVA LA PANTOHA !!!
16 de juny de 2014, 19.17 h



#29 Flautaaaaas ??!!! NOOOOOOOOOOOOOOOO . . . no queremos flautas, queremos PANDERETAAAAAASSS!!!!

ai ai ai ai ai aaaaAAAAIIIIIII , LOLAILOLAILOALILOOOOOO, AI AI LOLAILOOOO AI LOLAILOOOO !!! OLÉ MIS GÜEBOS, SEMOS LOS MEHOREH !!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Dr. Benway fletxa Terrassa
16 de juny de 2014, 17.29 h

#29 No tots son perroflautes:

"pot sobtar que s’hagi creat el “Círculo Podemos de Polícias trabajadores demócratas”, potser el que sorprèn més és que li doni la benvinguda i en formi part el president d’honor del Sindicato Unificado de Policia (SUP) que ha amenaçat des del seu compte de Twitter amb intervenir militarment a Catalunya, amb piulades del tipus: “Señores independentistas: Cataluña es España y el resto tierra conquistada. Siempre será España. Por lo civil o lo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
16 de juny de 2014, 16.11 h

Asco de perro flautas comunistas de mierda !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Amb la independència GUANYEM fletxa .............................
16 de juny de 2014, 14.39 h

http://www.youtube.com/watch?v=k6eLw5CfEpM

Els catalans no hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, ens han expoliat per sobre de les nostres possibilitats.

Hem d'explicar a tots els habitants de Catalunya els beneficis tant econòmics, socials, culturals i de tot tipus que comporta l'estat propi.

Llibertat i prosperitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
mmm fletxa sant cugat
16 de juny de 2014, 13.24 h

Tots els espanyolets acaban sortin ¡¡¡
Va estar la Colau a la manifestaçio del SomEscola??
Catalunya te que estar per sobra de aquesta gent que sols busquen els seus interesos partidistas i naturalmen unionistes.
La Colau es una desepsio.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
AI AI AI AI !!!! AI LAILOLAILOLAAAAAAIIIIILOOOOO ! ! ! ! fletxa Els esPANOLIS com l'Anacleto fan pixar de riure
16 de juny de 2014, 12.15 h




#25 Sí, tens raó, Espanya és un país d'idiotes. Sort que Catalunya no ha sigut mai ni serà mai Espanya, perquè a mi em cauria la cara de vergonya que un compatriota meu escrivís les IGNORANTADES PATOSES I CANTIMFLEIQUES que escrius tu, ANACLETO-FLATULENCIO ARAGONESES.



Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
16 de juny de 2014, 11.58 h

Sólo en un país de gente tan idiota como España , pueden salir estos esperpentos con recetas económicas del comunismo de hace 60 años , un tratado que dice que va a poner la jubilación a los 60 años , sueldo para todo el país y que va a volver a expropiar a las empresas de comunicación para q sean del estado otra vez ... Cuando le preguntan a este friki de dinde va a sacar el dinero , ya no tiene ni idea , es igual , se dirige a un público de perroflautas , vagos , pajilleros q llevan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
muntsa fletxa Barcelona
16 de juny de 2014, 10.47 h

#14 La Sra.Colau no sembla que estigui pel dret a decidir, perquè hi ha coses que li semblen més importants. Crec, que no van anar a la manifestació de SomEscola perquè , això de la llengua no els sembla prioritari.Hom pot pensar i decidir el que vulgui, però les cartes sobre la taula i clarament. Que manifesti que pensa del 9N , no em sembla que ho hagi fet, i desprès que es presentin on vulguin i amb qui vulguin, el que demano és claredat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.