directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta ja ho té tot lligat i repta els crítics del PSC a presentar-se

Assegura que tenen "l'obligació moral i política" de ser candidats i apel•la també al "compliment del deure de qualsevol militant" que se sent capaç de liderar el partit.

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El candidat a primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha reptat als crítics i a tots aquells que "pensin que són més adequats per liderar el partit" que ell a que es presentin per al càrrec. El socialista, però, alerta que el seu projecte i la seva figura no suposarà "cap hipoteca" per al PSC. I és per això que afirma que ell "només compra un bitllet" fins al congrés ordinari dels socialistes de 2015. Iceta, a més, diu que vol a Pere Navarro "al costat" i que no es desfarà del seu "capital polític" si acaba sent el líder.

Comparteix
   


Etiquetes
Miquel Iceta s'ha posat aquest dimarts davant la premsa per fer les seves primeres declaracions reposades després que dilluns al migdia anunciés que es presenta a la primera secretaria del PSC. El socialista ha volgut deixar clar que no opta a liderar el partit per un moment "d'ambició sobrevinguda ni perquè està en joc una canongia, sinó perquè està oberta una responsabilitat col·lectiva i personal".
 
I és en virtut d'aquests valors, precisament, que ha reptat als crítics i a tots aquells que diuen que creuen que Iceta no és la persona idònia per ocupar la primera secretaria a enfrontar-se amb ell en aquest congrés extraordinari. "Els demano que si consideren que ells són més adequats i que poden encapçalar el partit en aquesta etapa, facin el que ha de fer tot militant socialista, que és complir amb el seu deure i dir que està disposat a presentar-se a la primera secretaria", ha sentenciat.
 
En aquest sentit, i preguntat més concretament per la possibilitat que Joan Ignasi Elena -líder d'Avancem- acabi presentant batalla pel lideratge, Iceta té molt clar que el crític podria aconseguir els avals necessaris i "presentar-se, si vol". "Si algú creu que és més adequat que jo, o senzillament que és adequat, té l'obligació política i moral de fer un pas endavant", ha afegit.
 
Am tot, Iceta té molt clar que els seus plans no van, de moment, més enllà del congrés ordinari que el PSC celebrarà en 2015. "El futur està per escriure. Però tots han de saber que a finals de 2015 hi haurà congrés ordinari. I serà aquest el congrés de reconstrucció, que alguns diuen de refundació", ha explicat, tot assegurant que els canvis en el missatge polític, si és que els hi ha d'haver, vindran aleshores i no sota el mandat que ara ell vol pilotar. "La meva direcció, si de cas, s'esforçarà per explicar millor el projecte i per recosir el partit", ha afegit.
 
En aquest sentit, Iceta ha sentenciat que ell si és escollit primer secretari "només hauré comprat un bitllet per aquest trajecte" fins el 2015. "No seré una hipoteca per a després", ha comentat.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
18 de juny de 2014, 12.23 h

Comunicado de la Resistencia :

Ante la próxima celebración del Campeonato Mundial de Fútbol , en Brasil, queremos realizar algunas consideraciones sobre la participación de la autodenominada selección española de fútbol, a la que desde hace alagunos años, ellos mismos llaman la roja, usurpando y plagiando la denominación histórica de la Selección de Chile, que debería ser la única legitimada para llevar tal sobrenombre, ya que es la primera que lo utilizó.

Hecha esta pequeña , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Valerià fletxa Setcases
18 de juny de 2014, 10.51 h

#20 torna a mongolia, mongol


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
18 de juny de 2014, 09.11 h

#14 UNA VEZ MAS, RIDICULO DE MASS EN EUROPA

UPyD y C's desactivan a CDC en Europa
Los liberales aceptan en su grupo del Parlamento Europeo a los cuatro eurodiputados de UPyD y a los dos de Ciudadanos, pese a la oposición de CDC y de PNV -los únicos que han votado en contra-. El líder del grupo se compromete a defender "la integridad territorial" de los Estados de la UE. De esta forma, el mensaje secesionista de los nacionalistas catalanes y vascos queda debilitado en Europa.

El Grupo de la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Claudia Gorch. fletxa Barcelona.
18 de juny de 2014, 08.26 h

No, no, que si es presenta algun dels crítics s'endurà tots els vots i encara salvaria el PSC. A Catalunya no ens interessa que hi funcioni una sucursal del PPSOE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Angel fletxa Castellbisbal
18 de juny de 2014, 08.20 h

Igual que van fer al PSOE al PSC a arribat la renovació. Al PSOE va aterrar el jove Rubalcava i al PSC la nova promesa Iceta.
Es que no hi han joves ni al PSOE i al PSC que estiguin a l'alçada? o és que no els deixen?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Manel fletxa Igualada
18 de juny de 2014, 07.25 h

Jo apoyo totalmen a IZ, aixi perderan mes vots,i tampoc li aniria malament que n'hi afegis uns cuants d'Igualada, aixi ajudaria a enfonsar mes rapid el pais


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jo fletxa Catalunya
18 de juny de 2014, 00.14 h

Aquest ja fa temps que es volia presentar per president. Deu haver maniobrat per enfonsar el PSC i presentar-se ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jo fletxa Catalunya
18 de juny de 2014, 00.13 h

#8 Li fan un contracte en pràctiques d'un any i mig fins al pròxim consell extraordinari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Dr. Benway fletxa Terrassa
17 de juny de 2014, 23.05 h

Ni els guionistes del Polònia haurien pogut escriure una història del PPSC's tan esperpèntica; la realitat supera la ficció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
17 de juny de 2014, 21.47 h

11) Ramon ja me agradaria poguer SER UNA NACIÓ LLIURE I CATALANA un la unica LLENGUA OFICIAL Sigui LA Catalana , un poguen DECIDIR LES NOSTRES LLEIS PERO TOQUEN DE PEUS A TERRA ni Som una Nació ni poden Decidir res . Ara si aconseguin fer LA Consulta aqui podren tenir EL NOSTRA DRET A DECIDIR que molts ens volem impedir tambe dintra de Catalunya PARLEU SEMPRE EN CATALÀ qui no la entengui que la aprengui Si els Catalans no defensen la nostra llengua ningu hu faara per ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.