directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

“Els llatins vam trencar amb Espanya fa 200 anys pels mateixos problemes amb la corona ”

Són les paraules d’Ana Surra, una catalana uruguaiana d’origen i presidenta de l’entitat "Sí, amb nosaltres" que avui es presenta a Barcelona

Comentaris 78  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

La presidenta de l’entitat "Sí, amb nosaltres", una plataforma de ciutadans de Catalunya originaris d'altres llocs del món que reivindica el dret a decidir, ha explicat al directe.cat el perquè de l’entitat i quins són el seus objectius. Per l’Ana la millor notícia ha estat saber que la Llei de Consultes preveu que els ciutadans de Catalunya originaris d’altres llocs del món podran votar a la consulta, perquè “acceptant que votem ens consideren i això no ho fa qualssevol país”. La presidenta de l’entitat considera que “Poder decidir el futur del país on vius és molt important perquè significa que ja ets d’aquí i serà la primera vegada que podem decidir el nostre futur. El que no voti, vol que li decideixin el futur . 

Comparteix
   


Etiquetes
Compromesos amb un fet sense precedents

“És important estar el més informats i compromesos amb un fet sense precedents, que marcarà la resta de les nostres vides i la de les nostres famílies, que també formen part d'aquest país”, assegura la presidenta de la plataforma que recorda que la problemàtica dels col·lectius que integren les diferents nacionalitats és molt variada, però a tots ells els afecta el futur de Catalunya.

“Com a ciutadans d'aquest país, hem de formar part  d'aquest històric procés polític, econòmic i social perquè ens afecta a tots, hàgim nascut aquí o no”.

“Sí, amb nosaltres” és una associació sense ànim de lucre, no partidista, constituïda per integrants de la comunitat catalana, originaris de diversos llocs del món, que desitgen participar activament en la construcció d'una nova Catalunya. L’objectiu de l’entitat és explicar i promoure el debat sobre la necessitat de poder exercir el dret a decidir i oferir un espai de convivència, informació i resposta abordant d'una manera clara, transparent i el més proactiva possible, el debat sobre el futur de Catalunya. 

L’idioma és per comunicar-se no per incomunicar-se

La presidenta de l’entitat considera que la immersió lingüística aporta riquesa al país i que no hi ha conflicte per la llengua com alguns ens volen fer creure. “Les estupideses que he sentit a les televisions espanyoles en relació al suposat conflicte lingüístic a Catalunya en va fer obrir els ulls”.  

L’acte de presentació oficial de l’entitat serà aquest dimecres a les  18.30 hores, tindrà lloc a la Casa del Mar, a Barcelona i hi intervindran Ana Surra, Presidenta de “SI, amb nosaltres”; Thomas Spieker, Columnista i empresari i  Martí Estruch, Responsable de Premsa Internacional, Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya. La moderadoraserà l’Anuschka Seifert, periodista i directora de documentals.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#81
Guillot fletxa EspANYA EngANYA i EscANYA
26 de juny de 2014, 19.02 h



#76 Tu, Bejota, que tot i ser un xic tontet, al menys no insultes, ja te n'has adonat que, defensant les mateixes idees que el "cagalunya", et fas CÒMPLICE dels seus insults i provocacions, així com dels insults i provocacions de l'Aragoneses quan s'amaga darrera nicks "de camuflatge" ?

La culpa d'ells també recau sobre tu i sobre en Rivas #79 , que tampoc no sol insultar gaire, encara que tant tu com ell PROVOQUEU.

Recordeu que la complicitat també és delicte, i que dia arribarà en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#80
26 de juny de 2014, 18.01 h

76 BEJOTA. No et faixis il.lusions. Ja dos declaracions. La primera crec que es de 1948 i es refereix a les col.lonies, i tens raon. Posteriorment, i no se la data, es va aumentar a cualsevol territori que vulgui la Independencia. i es vinculant.
Aixo a estat refrendat per el Tribunal Constitucional de la Haia. Espanya lo te molt cru; ademés se acabe de afigir el Véneto, també l'expulsarán? al final s'estará millor fora que dintre. Pobre Alemania si te que cobrar del italians, o del espayo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#79
Rivas fletxa Hospitalet roja y española
26 de juny de 2014, 17.20 h

#78 tú empieza por aprender catalán de una puñetera vez, no sea que al final sea que sí, que hay independencia, y te corran a gorrazos en dirección a Aragón. ¿O quizá es que estás convencido de que no habrá tal independencia y para qué hacer el esfuerzo inútil de aprender catalán?

Quizá a ti lo que te interesa, lo que te da beneficios, no es la independencia, sino el independentismo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#78
26 de juny de 2014, 14.36 h

Todo el mundo que ha podido se ha independizado de España, ahora nos toca a nosotros liberarnos y construir un nuevo país, un país mejor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#77
26 de juny de 2014, 14.33 h

http://www.youtube.com/watch?v=RYisZZ8vhpM

difonguem webs com aquesta: www.helpcatalonia.cat

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

La internacionalització del procés és fonamental, expliquem-nos als turistes i a tot el món, pengem estelades als balcons, difonguem v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#76
BEJOTA fletxa BCN
26 de juny de 2014, 14.21 h

Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més", sosté.


N.B. ERAN COLONIES I CATALUNYA N'HO ÉS .(VEURE L'ONU).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#75
26 de juny de 2014, 08.58 h

A tots els llocs han fotut als castellanufos al carrer; tard o meyns tard tambe els fotrem naltres fore. No hi ha nacio mes merde qUE Espanya, desde 1540 no guanyen una guerra els molt desgraciats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#74
26 de juny de 2014, 07.43 h

https://twitter.com/Agentsecret086/status/480082073727012865
https://twitter.com/mkserra/status/480049087308648448


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#73
Asterix fletxa Galia
25 de juny de 2014, 23.34 h

#72 ets un drogadicte


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#72
25 de juny de 2014, 21.31 h

haremos jabon de lagarto con los fenicios catalufos jajaja 1640,1714,1939...... he where go again ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ jajaja


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.