directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Agressió de l’extrema dreta al metro de Barcelona, la #viaUlster

Les imatges d’extrema duresa mostren una agressió a un noi amb trets asiàtics prèvia provocació amb insults. L’autor de l’enregistrament l’ha esborrat del seu canal, però altres l’han penjat per denunciar-ho.

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Diferents viatgers surten en defensa del noi i el treuen del vagó un cop aquest arriba a l’estació. Barcelona (ACN).- Un vídeo a Youtube mostra una agressió d'un jove a un altre al metro de Barcelona: un jove ros, a qui l'autor del vídeo ha pixelat la cara, increpa un jove de trets asiàtics i després el colpeja amb el puny primer a la cara i després al braç. La resta de passatgers intervenen poc després per separar-los. TMB ha explicat a l'ACN que faran arribar les imatges als Mossos després que ningú denunciés els fets a cap agent de seguretat de les estacions. Les mateixes fonts han apuntat també que s'està esbrinant si hi ha cap més filmació del tren sobre els fets. El vídeo l'ha penjat un usuari després que el suposat autor de les imatges l'hagi despenjat del seu espai al Youtube.
 









Comparteix
   


Etiquetes
TMB avisa els Mossos d'un vídeo que mostra l'agressió d'un jove a un altre al metro de Barcelona
Un noi n'increpa un altre d'origen asiàtic i després el colpeja a la cara i al braç
 
Les imatges, de 54 segons de durada, mostren un vagó de metro de Barcelona, on un jove ros, dempeus, en desafia un altre, de trets asiàtics i que està assegut a un dels seients del vagó. Després intercanviar unes paraules, de cop, el ros li clava un cop de puny i després el colpeja a l'espatlla i el braç fins que els passatgers aconsegueixen separar-los. "Traieu al ros!", diu un passatger. Poc després se sent algú cridant "Baixem! Jaime, baixa!". Les imatges mostren que els fets haurien passat poc abans d'arribar a l'estació de Fabra i Puig, a la línia vermella.
 
Qui grava és suposadament un altre passatger des d'uns seients propers. Les imatges les ha penjat a Youtube un usuari (Vern Pb, sota el títol "Nazis agredint un xinès al metro de Barcelona") després que el suposat autor de les imatges les hagi descarregat del seu portal. De fet, sota el mateix pseudònim 'Payo_Cura' tant a Twitter com a Youtube ha piulat: "El del vídeo no sóc jo, jo sóc el que grava, ell és un camarada rus, el xinès ens estava insulta i el rus el va fer callar".
 
Els Mossos d'Esquadra no tenen de moment constància de cap denúncia sobre els fets. TMB assegura que sempre que detecta uns fets semblants ho posa en coneixement del cos policial, i que en aquest cas actuarà de la mateixa manera.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
30 de juny de 2014, 20.48 h

#17 Obsessió? Si no es pot llegir una pàgina sense veure't fer el burro. I et repeteixes més que els alls; sempre els mateixos copiar i enganxar. Realment penso que no dones per res més. Ets com les mosques que sempre envolten la merda (i no em refereixo al CAGAlunya).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Ramon fletxa L'Estartit
30 de juny de 2014, 19.47 h

Seguint el raonament del catòlic, apostòlic i romà ministro del interior, això de continuar a Espanya només ens porta que racisme, agressions, terrorisme islàmic, tràfic de drogues i tot un munt de calamitats. Pitjor segur, segur, segur, que no ens irà un cop siguem independents. Ja ha parlat el ser. ministre d'aquesta agressió fatxa i racista?. I el Navarro, ja ha opinat? I què pensen fer? Algú té cap dubte que a aquest racista i feixista no li passarà absolutament res de res? Igu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Chacho fletxa Lanzarote
30 de juny de 2014, 15.06 h

#18 pobre histeric ignorant


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Aragoneses Orientales que hablais en LAPAO, (seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA SU MAJESTAD FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todo los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
30 de juny de 2014, 11.59 h

Prohibido utilizar el español en el servicio de emergencias médicas de la Generalidad

La Consejería de Salud ordena a los operadores de los centros de coordinación de urgencias médicas utilizar exclusivamente el catalán en todas sus comunicaciones con los conductores y los sanitarios de las ambulancias. "Os recordamos que el catalán es el único idioma autorizado", advierte una circular interna recientemente enviada a los trabajadores del Sistema de Emergencias Médicas (SEM) de la Gene... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Aragoneses Orientales que hablais en LAPAO, (seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA SU MAJESTAD FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todo los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
30 de juny de 2014, 11.54 h

#16

Tu obsesion conmigo si que es digna de un hospital psiquiatrico.

¿que mal que has digerido la cagada de las lkatas de Coca-pepsi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
30 de juny de 2014, 08.49 h

#6 #8 #9 Veient al burroflauta de l'Aragoneses comprenc com actua un nazi. Son gent amb una incapacitat mental tan evident que no poden raonar; per això és limiten a repetir un i altre cop el mateix missatge, que segurament li ha preparat una altra persona. És aquest tipus d'anormal el més susceptible al nazisme, com s'ha pogut veure recentment. Si analitzem els comentaris de gent de la seva ralea tots semblen tallats per les mateixes tisores. Això ve a dir que és el mateix individu: Pots... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
30 de juny de 2014, 08.33 h

-uns altres l'han penjat. No 'altres'
-alguns viatgers. No 'diferents'
-li pega a la cara. No 'colpeja'
-li pega un cop de puny. No 'colpeja'
-un jove ros, dret. No 'dempeus'


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Miquel Lorenzo fletxa Barcleona
29 de juny de 2014, 23.21 h

Ningú se n'estranya. Ciudadanos és un partit nacional socialista que ha enganyat a molta gent. Ara ja li va caient la careta. Primer perquè encara no ha tocat poder i ja té més corrupció que el PP i el PSOE junts, segon perquè porta dies amenaçant de mort als demòcrates sense que li caigui cap pena de presó.

Rivera i Camacho han de ser empresonats abans que no creïn més crispació i violència.

El dia 9 a votar amb tranquil·litat i alegria. Prou terrorisme espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Xavi fletxa Barcelona
29 de juny de 2014, 22.58 h

Què estrany veure els comentaris absurds del nazi-pajillero de l'aragoneses....quin tarat mare de Déu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Estoy Sumado fletxa Mensajes Para Los Restados
29 de juny de 2014, 20.29 h

La dureza de las imágenes es evidente. Supongo que estos dos individuos, estas dos piltrafas pseudo-humanas, deben estar detenidos, porque las cámaras del vagón dejan bien claras las identidades. Por parte del chico que es agredido y lanzado fuera del vagón, debería existir una denuncia y todos debemos dar apoyo a esta persona. Lo que de inicio para estos merluzos sirve como excusa (color de la piel, tendencia sexual, pensamiento progresista, etc), acaba por generar una violencia extrema c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.