directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

A judici el regidor espanyolista de Masquefa que va atropellar dos veïns per retirar una bandera espanyola

Garcia Mora serà jutjat dilluns que ve a l'Audiència de Barcelona per dos intents d'assassinat i s'enfronta a 26 anys de presó

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Masquefa (ACN).- Juan José García Mora, el regidor de Força Masquefa que l'any 2011 va atropellar greument dos veïns del municipi per haver despenjat una bandera espanyola que ell havia penjat en una barana de l'Ajuntament s'enfronta a 26 anys de presó. L'Audiència de Barcelona el jutjarà dilluns que ve i el fiscal l'acusa de dos delictes d'intent d'assassinat amb l'agreujant de discriminació per motius ideològics. Per aquests fets, García Mora va ingressar un any a presó preventiva, ja que l'Audiència va considerar que hi havia risc real que tornés a agredir les víctimes. Des del novembre del 2012, l'edil es troba en situació de llibertat condicional i continua exercint la seva activitat com a regidor a l'Ajuntament.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons consta a l'escrit de la Fiscalia, García Mora va col·locar una bandera espanyola a una barana de l'Ajuntament de Masquefa (Anoia) el passat 12 d'octubre al voltant de dos quarts de nou del matí. Al cap d'una estona, cap a un quart de deu, el regidor de Força Masquefa va veure com dues persones llençaven la bandera que ell havia penjat a un contenidor de la Plaça Major. Davant d'aquest fet i "actuant amb la intenció de causar-los la mort per haver contravingut el seu sentiment nacional" va procedir a atropellar-los amb la seva furgoneta. "Els va atropellar per l'esquena de manera totalment inesperada", explica l'escrit del Fiscal.
 
En sentir el soroll del cop que va donar la furgoneta contra un contenidor, una de les víctimes va poder-lo esquivar, tot i que el vehicle el va fregar i el va fer caure a terra. La segona víctima no va poder evitar l'impacte de la furgoneta al colze i per aquest motiu també va caure a terra i el vehicle li va passar per sobre. A més, segons consta a l'escrit, després de l'intent d'atropellament, García Mora va baixar del vehicle amb un pal amb la intenció de colpejar-los, però els veïns que hi havia a la zona van aconseguir contenir-lo fins que va arribar la policia.
 
Les víctimes de l'atropellament eren l'exregidor d'Urbanime a l'Ajuntament pel partit Independents per Masquefa (IPM), Xavier Manuel, i un veí de la localitat que respon a les inicials J.I. Precisament aquest veí és el que va sortir-ne més malparat i va haver de ser evacuat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell a causa d'una fractura a la tíbia i el peroné esquerre, fet pel qual va haver de ser intervingut quirúrgicament. Segons el Fiscal, aquesta víctima va tardar 240 dies a curar-se i va haver d'estar 7 dies hospitalitzat.
 
El processat ha estat en presó provisional del 8 de novembre de 2011 fins el 6 de novembre de 2012. Amb tot, des d'aquesta última data es troba en situació de llibertat condicional i continua exercint la seva activitat com a regidor a l'Ajuntament.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
11 de juliol de 2014, 20.57 h

-quan van sentir el soroll. No 'en sentir'
-el cop que va pegar. No 'donar'
-amb un bastó. No 'pal'
-va trigar 240 dies. No 'tardar'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Camilo Camelo Camello fletxa Ayayayaylolailolailolandia
11 de juliol de 2014, 19.08 h


#2 #12 #15

En cuanto el NAZI HISTÉRICO (y repelentemente pelmazo pegajoso) del ANACLETO FLATULENCIO ARAGONESES se toma una copita de ANÍS EL MONO, se pone a cantar el caralsol y escribe eso de Viva Felipe Sesto, le da un PASMO de tanta EMOSIONG, i entonces el culo se le hace PESICOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Resolt fletxa Catalunya
11 de juliol de 2014, 18.57 h

#17 És pixar fora de test des del moment en que la notícia parla d'un tema completament diferent.
És pixar fora de test quan clames per una cosa que no és certa i ni tan sols t'has molestat en comprovar la situació abans de queixar-te. Si de la mateixa manera que has actuat, haguessis parlat malament d'algú en lloc de queixar-te, t'hauria caigut una demanda per difamació.

I certament tens la vista malament perquè la rampa és ben visible (i ho sabries si haguessis fet una mínima cerca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
11 de juliol de 2014, 16.21 h

JO tin la vista dolenta no beix CAP RAMPA Per cadira de Rodes , Las administracions publicas n Catalanes totes tenen que tenir Rampes per cadires de Rodes per entrar a les seves oficines Aixo no es PIXA Fora de test Aixo es dir lo que han de fer els nostres politics , no tots hufan . JA Voreras que no dseixa pasar cadiras de Rodes i asobre deixen aparcar motos sebre les voreres he manda huevos com diria aquel . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Resolt fletxa Catalunya
11 de juliol de 2014, 11.30 h

#14 A part de no tenir res a veure amb el tema i la pèssima ortografia, t'he de dir que si et fixes en la fotografia veuràs que a la part esquerra de la façana (a la dreta de la foto) es veu clarament la rampa d'accés. A banda d'això, si abans de criticar t'asseguressis de les coses (per exemple cercant al google "ajuntament masquefa"), t'estalviaries pixar fora de test.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
11 de juliol de 2014, 11.00 h


El FMI duplica en seis meses sus previsiones de crecimiento para España.


http://www.elmundo.es/economia/2014/07/10/53beb3cce2704e3d5d8b4582.html?a=4b897c6468815bf58ad15c80f21a0fcb&t=1405026523


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
11 de juliol de 2014, 10.08 h

SI lo de la Fotografia es un Ajuntament , tin una preguntaper fer ...¿ PER UN ENTREN A EL LES PERSONES QUE BAN EN CADIRA DE RODES ? No hi beix cap rampa per un poguin entrar pujar , avegades mes importan que les Banderas es fer una entrada un poguin entrar be tots els Veïns del Poble , a peu ho en cadira de rodes


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Xavi fletxa Barcelona
11 de juliol de 2014, 09.31 h

#12
No sé si duplica el creixement, nano, cosa que dubto, però sí duplica la violència unionista i els comentaris imbècils com el teu...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
10 de juliol de 2014, 23.11 h


El FMI duplica en seis meses sus previsiones de crecimiento para España.


http://www.elmundo.es/economia/2014/07/10/53beb3cce2704e3d5d8b4582.html?a=4b897c6468815bf58ad15c80f21a0fcb&t=1405026523


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Camilo Camelo Camello fletxa Aiaiaiailolailolailolailolandia
10 de juliol de 2014, 18.50 h




#2 En cuanto el NAZI HISTÉRICO (y repelentemente pelmazo pegajoso) del ANACLETO FLATULENCIO ARAGONESES se toma una copita de ANÍS EL MONO, se pone a cantar el caralsol y escribe eso de Viva Felipe Sesto, le da un PASMO de tanta EMOSIONG, i entonces el culo se le hace PESICOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.