directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy descol•locat per les declaracions de Mas a Bloomberg

És "molt poc seriós" que Mas vulgui negociar la pregunta no entraré en "debats absurds" sobre la consulta que és il•legal i no se celebrarà, ha dit Rajoy des de Brussel•les

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

“Si em moc em maten”, és la frase que atribueixen a Rajoy alguns opinadors madrilenys i que explicaria la reacció de Rajoy, que ha vist com la FAES ha mobilitzat els seus per avortar qualssevol negociació amb Catalunya a través el “manifiesto”. Els lectors crèduls de La Vanguardia avui s’han llevat optimistes després de llegir a la portada del diari que “Mas accepta negociar la pregunta i la data de la consulta”, però l’alegria els ha durat poc perquè Rajoy ha trencat l’encanteri quan ha assegurat aquest dimecres que és "molt poc seriós" que el president Artur Mas es plantegi negociar amb ell la pregunta de la consulta, tancant així cap possibilitat de negociació.
Enèsim adéu a la tercera via.

"Abans volien preguntar per una cosa, i resulta que ara volen preguntar per una altra diferent o volen que jo digui de què s'ha de preguntar. No puc entrar en aquest joc perquè em sembla molt poc seriós", ha dit Rajoy en declaracions a la premsa des de Brussel·les.

El president espanyol ha assegurat que ell va saber la data de la consulta i les dues preguntes proposades "a través dels mitjans de comunicació" i "aquell mateix dia" va dir que "no es podia celebrar aquell referèndum i que no l'autoritzaria". Rajoy ha destacat que tant el Congrés dels Diputats com el Tribunal Constitucional també han negat la possibilitat d'una consulta a Catalunya, "com no podia ser d'una altra manera". "He de ser seriós, i fins que no sàpiga de què se m'està parlant, quedar-me amb el que he dit des del primer minut", ha assegurat Rajoy reiterant que "el referèndum és il·legal i no se celebrarà".

Mariano Rajoy ha repetit que "no se celebrarà un referèndum en contra de la sobirania nacional". "No perquè ho digui el president del govern, sinó perquè ho diuen les Corts, el Tribunal Constitucional i perquè és el poble espanyol el que ha de decidir què és Espanya", ha destacat. Rajoy ha explicat que "encara" no s'ha fixat una data per la reunió amb Artur Mas a la Moncloa, però que "segurament serà abans de l'estiu".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
fdass fletxa fgdfsd
18 de juliol de 2014, 19.03 h

Si es fa la reunió d'en Mas i en Rajoy desmuntarem d'una vegada l'argument de que l 'altre part no vol negociar. Fins i tot podem deixar la qüestió en tables. I no cladrà fer ja més cagarela.
Pot ser això servirà ja per deixar sentat definitivament, davant la manca d'acord, la data i preguntes actuals i per anar per feina.
Però aclarir unes consideracions per als que vulguin titllar d'intransigents als que diuen que no és hora de negociar ni la data ni la pregunta.

- LA DATA I LA PR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
fdass fletxa fgdfsd
18 de juliol de 2014, 18.44 h

La reunió entre Rajoy i Mas servirà per a concluÏr que no hi ha res per a parlar. Cadascú té la seva postura, els seus compromisos i la seva representació. Ambdòs han volgut donar la imatge de dialogants i que la culpa de la manca de diàleg és de l'altre. Però la qüestió es que ningú vol ni pot renunciar a la seva postura.

En Rajoy voldria que en Mas renunciés al referendum, però a canvi no està disposat a oferir res substancial ni perdurable. Tot i que crec que la voluntat de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jo fletxa Catalunya
17 de juliol de 2014, 23.57 h

Apañoles, repetint missatges una i altra vegada, creieu que aconseguireu alguna cosa? Només aconseguiu cabrejar a la gent i no us penseu que vulguem ser més espanyols per aguantar a "individus" com vosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
17 de juliol de 2014, 21.46 h

A # 16 i # 18. NO TE´N OBLIDIS MAI que, per a sobresous i fantasmades de catagoria mundial, els SOBRES DE GURTEL i el MORRO PEPERO que les ha sostingut, S´EMPORTEN LA PALMA !!! Això passarà a la HISTÒRIA com l´AUTÈNTICA marca EspaÑa, i estarà immortalitzat com un els ANNALS MÉS NEFASTOS DE LA HUMANITAT !!! ... i ...Oooooolé !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
17 de juliol de 2014, 20.54 h

#9 Com es nota la falta de futur i d'alegria que els unionistes heu d'anar insultant a tothom. Aquesta es la manera integradadora de la caspa espanyolista que fins ara hem hagut de suportar però que per sort ja s'acaba. UUUFFFF!!!!! Quines ganes en tenim. Apa siau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Clemente fletxa España
17 de juliol de 2014, 18.10 h

A 18. No le veo la gracia en repetir siempre lo meismo. Pensava que era de conversazion, pero veo que no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
17 de juliol de 2014, 17.56 h

El Parlamento autonómico de Cataluña rechaza el derecho a la autodeterminación de palestinos, kurdos y saharauis
CiU rechaza la autodeterminación de los pueblos palestino y kurdo y el derecho de los saharauis a celebrar un referéndum vinculante. El PSC vota contra la autodeterminación palestina y saharaui, y se abstiene respecto a los kurdos. Y C's rechaza los casos palestino y kurdo, pero avala el saharaui. ICV-EUiA, ERC y la CUP avalan los tres casos.

El Parlamento autonómico de Catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jo fletxa Catalunya
17 de juliol de 2014, 14.45 h

#2 Amb la diferència que abans les colònies eren fora de la Península Ibèria i aquesta és a la Península Ibèria. Abans els podia doldre perdre un territori, ara se'ls esmicola el somni de la unió política de la Península Ibèria. els courà molt més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
17 de juliol de 2014, 13.41 h

MARCA REGION CATALANA

El Fòrum adjudicó a dedo y pagó sobresueldos y actos fantasma
El evento destinó 12 millones a viajes que no están justificados y adjudicó otros 13,6 sin concurso

La Sindicatura de Comptes revela 10 años después irregularidades en las contrataciones del consorcio

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/forum-adjudico-dedo-pago-sobresueldos-actos-fantasma-3385925


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Joan Mueient fletxa Figuwres
17 de juliol de 2014, 13.02 h

Em fa molt de riure veure els nacionalistes espanyols repetint un cop rere l'altre que no hi haurà referèndum i que per tant es prohibirà la democràcia. Em recorda quan ETA deia que les coses havien de ser com ells deien o que si no hi hauria atemptats.

Ja falta poc pel dia 9 N.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.