directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

La independència posa de moda Barcelona: un part temàtic de l’esport a l’anella olímpica

El preu de les entrades serà de 28 euros i s'estima un impacte econòmic de 53 MEUR anuals per a la ciutat

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El projecte empresarial Open Camp Sportainment, el primer parc del món dedicat a l'univers de l'esport, comptarà amb 66.000 metres quadrats a l'Anella Olímpica de Barcelona per oferir diferents activitats i atraccions relacionades amb el món de l'esport. Així, l'empresa promotora del projecte Open Camp S.L., després d'analitzar diferents alternatives arreu d'Europa, ha considerat la ciutat de Barcelona com una de les "millors" destinacions per localitzar el primer parc del món dedicat a l'univers de l'esport internacional amb l'objectiu d'oferir un espectacle "únic" amb tecnologia, família i esport. L'entrada costarà 28 euros i s'estima un impacte econòmic de 53 MEUR anuals per a la ciutat.

Comparteix
   


Etiquetes
L'empresa Open Camp S.L. va començar a promoure l'Open Camp Sportainment l'any 2012. Es tracta d'una iniciativa empresarial, científica i tecnològica per oferir a milions d'aficionats del món experiències recreatives i d'entreteniment relacionades amb el món de l'esport i localitzades en escenaris i instal·lacions úniques configurades com a parcs, estadis, hotels o restaurants especialitzats en el fenomen del temps lliure dedicat a l'esport. Un projecte que han decidit localitzar a l'Anella Olímpica de Montjuïc.  

El director general del projecte, Francesc Medina, ha dit que "el plantejament principal és crear una nova categoria a partir de turisme d'esport i l'entreteniment i a partir d'unes tendències que fonamenten el projecte, com per exemple que l'espectador sigui l'únic protagonista".

El parc oferirà diferents espais, com l'Open Museum, on els aficionats podran observar les mans i els peus dels seus ídols, o l'Open Play, amb activitats per a poder viure l'experiència col·lectiva i la cobertura mediàtica dels diferents esdeveniments esportius. Francesc Medina ha destacat que aquests espais "configuraran" una proposta de "cultura esportiva" amb unes atraccions i activitats associades a elements com el sistema de cobertura mediàtica. 

El projecte estima la presència d'un públic juvenil i adult amb l'assistència de 16 milions de persones i un impacte econòmic per a la ciutat de 52'8 milions d'euros a l'any amb la creació de 240 llocs de treball aproximadament. El preu de les entrades serà de 28 euros, un dels preus "més" baixos d'Europa, ha informat la tinent Alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasanes.

D'altra banda, el president general del projecte ha destacat que aquest juliol s'han formalitzat per escrit 24 acords específics amb partners associats al projecte, com Microsoft Innovation, el Parc Científic i Tecnològic de Catalunya, Barcelona Advance Innovation, el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, Tui Travel, MIC Sports Services, Allianz o Randstad, entre d'altres.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
18 de juliol de 2014, 22.48 h

L´11-S-13, la Vía Catalana va noquejar als espanyolistes intransigents. MOLTS ENCARA NO S´HO CREUEN.
Enguany, l´11-S-14, la " V " de la Victòria, com una falç tremendament esmolada, segarà l´herba sota els peus de l´opressor espanyol. Llavors la Mòmia caurà, tot MARCANT UNA NOVA ÈPOCA per a tothom.
EL FUTUR CATALÀ ENS ASSENYALA INDEPENDENTS, I EN SOM PLENAMENT MEREIXEDORS !!!!
SENSE CONTEMPLACIONS, ENDAVANT !!!!
SOM-HI !!!!!!!!!!!!!!
!!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
18 de juliol de 2014, 20.58 h

#13

que pena me dais

cuanta dfrustracion vienen por ahi

el mass os ha tenido engañados un par de años mientraS EL SIGUE CON LA SOPA BBOBA Y TAPANDO LA CORRUPCION DE LOS PUJOL


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
B.Urleta fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
18 de juliol de 2014, 19.19 h




#11 Mira, Anacleto Flatulencio Aragoneses: tu ens pots presentaruna llista de 200 000 presidents de governs, governadors, alcaldes i palanganers de prostíbul declarant-se contraris a la INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, que això no farà canviar res de res.

Qui ha de decidir si Catalunya vol ser independent o no, república o no, socialista o capitalista SOM ELS CATALANS I NOMÉS ELS CATALANS, tots els altres podeu divagar i fantasejar tant com vulgueu, QUE LA VOSTRA OPINIÓ NO ENS IMPORTA UN ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Barcelona
18 de juliol de 2014, 14.27 h

Hem sembla mol bé; ara no trobeu que el preu és una mica massa ¿.
I no acabo d'entendre el comentari aquest de la tinent d'Alcalde Sònia Recasens de què el preu és un dels més baixos d'Europa; més baixos de què ?; peró no serà el primer parc temàtic d'aquest tipus ?.
Això només es per acontentar els que aniran per fer-los creure que encara sort que aquí paguem poc per tot.

Quina barra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
18 de juliol de 2014, 14.12 h

Ayer o anteayer, un NAZIonalista me retaba a que presentara alguna declaracion de algun Presidente de Gobierno que estuviera en contra del separatismo de la region catala. Le mande un link a declaraciones de Obama que se referia a la Constitucion española como referente legal.

Hoy, la Merkel da una NUEVA ( y van . . . .) declaracion en contra de cualquier separatismo de la region catalana. Ademas, se ha NEGADO explicitamente a recibir a MaSS. Pero vosotros, seguro que seguis sin ver la reali... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
18 de juliol de 2014, 00.47 h

#9 Sí sí, i això que estan prohibides les corridas. Estrany, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Synera fletxa Barcelona
18 de juliol de 2014, 00.46 h

Que estrany que no hagin escollit el Madrid de la relaxing cup of café con leche in the plaza Mayor, oi? Tenint aquella cosmòpolis tan oberta cóm és que es fixen amb una ciutat catalana? Perquè obviament, Barcelona és CAT i no Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
un copypaster fletxa Montblanc
17 de juliol de 2014, 21.09 h

#7

Jo també sé fer-ho, CNI BJ, això del copy/paste:

inici del copy/paste:

"El 12-O de 2013 VAM ANUNCIAR que fariem (i vam fer) "la gran Becaina". Vosaltres (els unionistes) anavau a la vostra mani, i nosaltres (els indepes) ens quedavem ACTIVAMENT a casa com a protesta, ABSTENCIÓ ACTIVA.

Us agrada molt parlar de la "majoria silenciosa". HEM DEMOSTRAT QUE LA NOSTRA ÉS DE 7440000 CATALANS! Un 99,2% de TOTS els catalans! (ni us discuteixo les vostres xifres, que les fotos demostren que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
BEJOTA fletxa BCN
17 de juliol de 2014, 20.19 h

Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més", sosté.

.ICV ,No ÉS IND.(AL MENYS ELS VOTANS).

QUINA INDEPENDENCIA ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 de juliol de 2014, 20.04 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.