directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comença la recollida de signants i promotors de la IP pel referèndum sobre la independència

Descarrega't la documentació per col·laborar-hi

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Coordinadora ja ha començat a recollir signatures per donar el màxim impuls possible a la Iniciativa Popular (IP) per a convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya a través de la Llei de Consultes. Ja es poden fer arribar les adhesions a través del web volemvotar.cat i també s'ha posat a l'abast de tothom els documents per a la recollida de signants i membres de la Comissió Promotora. L'objectiu és que al llarg d'aquesta setmana s'aconsegueixin recollir el màxim d'adhesions possibles per tal que la proposta arribi a la Mesa del Parlament amb una mostra del gran suport social que hi ha al seu darrere. Les persones que vulguin col·laborar amb la recollida de signatures i fotocòpies de DNI poden descarregar-se la documentació necessària per fer-ho (recollida de signants i recollida de promotors) i hauran de lliurar-la omplerta a l'organització abans d'aquest diumenge.
signatures pdd
Comparteix
   


Documents relacionats

Etiquetes
Per a poder signar
S'ha de ser major de divuit anys i estar inscrit en el padró de qualsevol municipi del Principat. A més, s'ha de tenir la condició política de català, ser ciutadaà dels estats membres de la Unió Europea o d’altres estats que tinguin reconegut per tractat o llei el dret de sufragi actiu i passiu en les eleccions municipals i residir legalment a l’Estat espanyol, d’acord amb la normativa en matèria d’estrangeria.

Per a formar part de la comissió promotora
La comissió exerceix la representació de les persones signants de la proposta i és formada per un mínim de tres persones majors d’edat que tenen la condició política de catalans d’acord amb l’Estatut d’Autonomia i que no estan privades dels drets polítics. Els membres de la comissió promotora no poden ser membres del Govern, diputats del Parlament de Catalunya, membres d’ens locals, diputats del Congrés, del Senat o del Parlament Europeu. Els membres de la comissió promotora no poden incórrer en cap de les causes d’inelegibilitat o d’incompatibilitat que la legislació estableix per als diputats del Parlament de Catalunya.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.