directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pedro Sánchez vol que s’investigui Pujol, però no la #SpanishCorrupció

L’espanya corrupte del PP i del PSOE ens vols alliçonar i demanen una comissió d’investigació sobre Pujol, els mateixos que no es presenten al Parlament i que amaguen el cas Gürtel, Barcenas o els EROS andalusos

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dimecres que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol comparegui al Parlament de Catalunya per donar explicacions sobre els diners sense declarar que va confessar tenir a l'estranger i que la cambra catalana iniciï una comissió d'investigació. En declaracions als periodistes des de la localitat andalusa de Mojácar, el dirigent socialista ha reclamat a l'expresident que aclareixi no només "per què" va defraudar a Hisenda sinó també l'"origen" dels diners. D'aquesta manera, Sánchez s'ha pronunciat abans que el PSC, que encara no s'ha definit sobre si demanarà una comissió d'investigació.
© @ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Des de la regió espanyola més corrupte, el nou líder socialista marca la línia a seguir pel PSC, contra Catalunya val tot, però silenci sobre la corrupció a Andalussia

"Hem de ser bel·ligerants contra qualsevol suposat cas de corrupció i en aquest sentit hi ha molts dubtes i moltes ombres que ha d'aclarir el president Pujol i el seu partit", ha afegit el secretari general dels socialistes espanyols. Paraules buides, hipòcrites dites des de la regió amb més casos oberts de corrupció de tot l’estat.

A Camacho tant sols la veurem al teatre, però ella exigeix investigar Pujol

La setmana passada el PPC ja va presentar una sol·licitud de comissió d'investigació sobre el cas Pujol, però va ser rebutjada per la Mesa del Parlament ja que el reglament de la cambra estableix que per sol·licitar-la calen almenys dos grups parlamentaris o 27 diputats.

ICV-EUiA, els nous escolanets de la política catalana, amb tal de no posicionar-se sobre el #sísí el 9N capaços de pactar amb la #spanishcorrupció
 
D'altra banda, la coordinador nacional d'ICV, Dolors Camats, va anunciar, en una entrevista a l'ACN, que la seva formació està decidida a impulsar una comissió d'investigació al Parlament que se centri en el frau fiscal i amb l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol a l'epicentre. Segons va explicar, la seva proposta va més enllà de la que vol impulsar el PPC, que només se circumscriu en la família Pujol, i preveu ampliar la investigació a d'altres casos "coneguts" de frau i també als mecanismes legals que han fallat a l'hora de detectar-los.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
PPSOE todo por Castilla fletxa Arriba Madrid .......
7 d'agost de 2014, 17.03 h

http://dbalears.cat/actualitat/opinio/colonitzacio-dret-decidir.html

Colonització i dret a decidir. Gran article aparegut al digital dbalears.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
7 d'agost de 2014, 14.32 h

Comunicado de la Resistencia : El 25 de julio hemos asistido a la celebración, un año más, del Día da Patria Galega, en el que las diversas fuerzas políticas y sociales que luchan por los derechos de la Nación Galega, han vuelto a poner de manifiesto su idea de futuro para Galiza, su forma de construir una alternativa fuerte ,democrática y viable para la sociedad galega . En estos actos, que han sido en distintos momentos o lugares, se ha incidido en la idea de una Galiza libre, independ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
7 d'agost de 2014, 13.10 h

Hi ha un refrany que diu: La caridad bien entendida empieza por uno mismo. Aquesta mena de Madelman teledirigit per Susana Diaz, abans de ficar-se en els casos dels demés podria fer net dintre del seu propi partit. EREs conscient d'això? Tant donar GUERRA, amb més dedicació que ROLDAN, vareu tocar tots els pals finançament il·legal FILESA, organització banda paramilitar terrorista GAL i ara recientment (per no fer-me pessat detallant-ho tot) els EREs. Teniu una llarga experiència en aqu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Pitou fletxa Sitges
7 d'agost de 2014, 12.55 h

Valdría més que callés !! ho sé !! però encara avui la corrupció (la qué se jo petita, però..corrupció) a l'Ajuntament de l'HOSPITALET, per exemple, n'hi ha. !! Ay Senyor !! qui més garla més hauria de callar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
7 d'agost de 2014, 12.50 h

Aquest sociata panoli novell , és tan curt de gambals amb els seus comentaris contra Catalunya, que el seu mandant preveig que serà de curta volada. El primer que ens hauria d'explicar a tots, és per què no atia amb la mateixa força per aclarir, de on ha sortit la fortuna de prop de 3.000 milions d'euros del seu reietó, el mata-elefants per més senyes, a qui prou es van afanyar per aforar-lo. Després quan ho hagi fet ja en parlarem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
7 d'agost de 2014, 10.21 h

#12 Que tinguis ceguera selectiva no vol dir res. EREs conscient que per a BOTIN el de Juan Carlos I el Mataelefantes? I la última la de la Sanitat de la Rioja (que no es Catalunya per si no ho saps) Marta, Manel, o com et diguis quan llegeixis això`.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
7 d'agost de 2014, 09.56 h

#12 Eso os lo que os gustaría, a ti "monina" y a todos los que son como tú, pero la realidad es muy cruda y desmiente tu afirmación.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
7 d'agost de 2014, 09.54 h

¿Este señor hizo lo mismo cuando se destapó el caso ERE´s en Andalucía?; las hemerotecas pueden hacer mucho daño y en su caso, hasta pueden demostrar que ha inferido algunas afirmaciones en el sentido de que el PP andaluz guiaba las intervenciones de la jueza Alaya. Sr Sánchez, sea usted consecuente. Tiene usted todo el derecho como político español de opinar de lo que se debe o no debe hacer en un Parlamento autonómico, aunque ustedes entre socialistas siempre han dicho que en Catalu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jepis fletxa Igualada
7 d'agost de 2014, 09.53 h

Ells son tant nets que ja ens veuen diferents i que la merda la tinguem els altres, " España, la mejor i la mas limpia". Marxem i ja faran ells la seva neteja, si poden i volen perquè, per solucionar un error el primer es reconeix el, i aquí, en axó ja i som!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Costa fletxa Santa Coloma de Gramenet
7 d'agost de 2014, 09.21 h

Es una llastima que els del PSOE/PSC han deixat passar un moment bo per canviar de veritat, o an canviat tot per quedarse igual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.