directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 00:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#SpanishCorrupció Milions d’euros “distrets” a “la Junta d’Andalusia”

L’Unitat Central Operativa (UCO) de la Guardia Civil ha precintat dues seus del servei andalús d’ocupació(SAE) i ha requisat milers d’expedients de presumptes falsos cursos de formació

Comentaris 44  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Mentre la caverna mediàtica i els partits polítics espanyols estan convertint el cas Pujol en un escàndol sense precedents i ho vinculen al procés independentista sense ni tant sols tenir proves evidents o processos judicials oberts, amaguen un dels escàndols més grans de corrupció produïts a l’estat espanyol, un escàndol lligat al cas dels “EROS” andalusos però que té via pròpia, estem parlant d’un engany amb un repartiment de mes de 900 milions d’euros procedents de fons europeus, de l’estat i del mateix govern andalús, un espoli de més 150.000 milions de les antigues pessetes obtinguts a base de cursos falsos i mai realitzats de formació.
L'actual presidenta andalusa Susana amb els presidents anteriors Chaves i Griñan, avui camí de l'imputació #spanishcorrupció
L'actual presidenta andalusa Susana amb els presidents anteriors Chaves i Griñan, avui camí de l'imputació #spanishcorrupció

Comparteix
   


Etiquetes
La Guardia Civil ha precintat dues seus dels servei andalús d’ocupació per tenir controlat els documents originals que demostres la falsificació massiva de cursos de formació

En el seu dia UDC és va veure involucrada en casos semblants, però veient les xifres del cas andalús, cal reconèixer que els corruptes d’UDC eren uns babaus davant les xifres de l’escàndol. Actualment està imputat l’ex conseller d’ocupació andalús Antonio Fernández, però també està oberta una investigació per frau milionari contra el sindicat UGT, que gràcies al “mannà” dels cussos de formació portava una comptabilitat B, li sobraven els diners.

Investiguen un decret de l’any 2010 de la Junta d’Andalusia que exonerava a més de 1700 entitats, sindicats, ajuntament i altres ens andalusos a no justificar els diners rebuts per cursos de formació

 No és broma, aquesta és la dada més sorprenent de totes, un decret aprovat per la Junta d’Andalusia que exonera a més de 1.700 entitats beneficiades per falsos cursos de formació de justificar les despeses,  resulta que no és pot justificar allò que no es va fer, i per facilitar-ho corrupció directe des del mateix govern.

A UGT i a altres entitats els diners els hi sortien per els orelles

Un dels motius que fa possible que el cas sigui investigat el provoca l’excés desmesurat de diners que reben algunes entitats i algunes persones en concret que provoca l’enveja d’altres implicats que no arriben a les xifres de diners dels grans beneficiats. L’enveja provoca desercions a la trama.

IU soci d’ICV-EUiA i soci de govern del PSOE a la Junta d’Andalusia no demana cap comissió d’investigació

Recordem que aquest cas és una peça separada de l’altre gran escàndol andalús, els dels EROS, en el cas citat, el paper d’IU és de la trista figura, fins fa pocs dies es negaven a votar la comissió d’investigació, els darrers fets sembla que obren la porta a un canvi de posicionament, aleshores segurament serà el PP el que la impedirà, estem parlant dels EROS, en el cas dels cursos de formació IU ni obra la boca, i parlem de dades ja concretades, de fraus i corrupció quasi demostrada, la Guardia Civil ha precintat dues oficines del govern andalús per evitar que es manipulin els documents dels cursos de formació.

I a Catalunya volem massacrar el president Pujol per una confessió que, de moment, no arriba ni a delicte

Quanta hipocresia per part d’alguns, demanen una comissió d’investigació sense ni tants sols està imputat l’afectat i silenci davant un escàndol de milers de milions d’euros, és clar IU i entitats satèl·lits en poden sortir afectades.

És #SpanishCorrupció Un motiu més que clar per marxar, en tot cas la presumpta corrupció a Catalunya no la pot jutjar els corruptes majors del regne, una mica de dignitat, ja els jutjarem en el nou país.
 
 
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#44
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
15 d'agost de 2014, 10.46 h

#39 El que has hagut de pagar de la teva butxaca pel sanejament de Bankia (Rodrigo Rata, PP) t'ha desgravat alguna cosa a hisenda?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Carla fletxa Girona
15 d'agost de 2014, 09.12 h

#37 el deute espanyol supera el bilio d´euros, hahahahahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
15 d'agost de 2014, 08.40 h

#37 Se t'està baixant el soufflee de morcilla que tens per cervell. Cuida't, que si et passes alguna cosa no se de qui riuríem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
ARA ÉS L'HORA fletxa https://twitter.com/Araeslhora
15 d'agost de 2014, 02.01 h

https://www.youtube.com/watch?v=06n9l7Xpvys


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Lluis fletxa Llagostera
15 d'agost de 2014, 00.46 h

#39 parles del rei?? idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
14 d'agost de 2014, 20.14 h

#catalancorrupció millones de euros robados por una familia durante 35 años


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
14 d'agost de 2014, 19.54 h





Vet aquí que una vegada , en un planeta molt bonic, hi havia una REGIÓ que s’anomenava CASPANYA , on vivien uns èssers primitius, bruts, ignorants , pedants, acomplexats i militaristes anomenats CASPANYOLS.

Doncs bé, aquests pobres caspanyols tenien uns veins anomenats catlans, trempats, treballadors, intel.ligents, que volien fer una frontera que els separés dels caspanyols i de les seves cotxineries. Però els caspanyols no volien que es fes cap frontera.

Sabeu com va acabar aq... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
14 d'agost de 2014, 19.49 h

Pelegrí recorda a ERC que el pacte inclou una possible “pròrroga” del referèndum

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/768918-pelegri-recorda-a-erc-que-el-pacte-inclou-una-possible-prorroga-del-referendum.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
B.Urleta fletxa Espanya enganya, espanya escanya; espanya "AMORCILLA" com una SALCHICHA AM O R C I L L ADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 d'agost de 2014, 18.26 h




#11
#13
#20
#22 Morcilleros achalchichados: acaso no os amorcilla pensar que achalchichándoos no conseguireis nada más que amorcillar la chalchicha de los morcillones??


Tanta amorcillación achalchichais, que no alonganizais la morcillona achalchichada del longanizón morcillero?


Meditatd, pobres chalchichones, meditad y que la Suprema Longaniza os amorcille la chalchicha.

AMÉN.




Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
14 d'agost de 2014, 17.27 h

Tot el que està "descobrint" la jutgessa a Andalusia, podrien fer-ho en qualsevol part, on el poder emanat del terrorisme franquista s'ha fet palés. País Valencià. Galítzia, Catalunya, madrid, sobretot madrid entre institucionalitzat del feudalisme corrupte expandit per totes les seues colònies. Començant pel rei madrileny de llinatge franquista. Vull dir que si a Andalusia pretén involucrar el PsoE, EU el mateix caldria fer amb el pp en la resta de colònies madrilenyes començant pel ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.