directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Catalunya terrorista a l’editorial de La Razón

Al pur estil informe de la UDEF, l’editorial assenyala amb nom i filiació a ERC, la CUP i Òmnium, els “terroristes” del trabuc que un diumenge de Festa Major van despertar Cardedeu i a un regidor del PP

Comentaris 35  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Mentir i difamar, un negoci rodó. El diari dibuixa una Catalunya que genera odi cap els no independentistes i que exerceix una forma de violència executada per partits amb representació parlamentaria i institucions subvencionades per la Generalitat. Tot un cúmul de mentides per les “despertades” dels trabucaires de Cardedeu i la demanda d’un regidor del PP tan desvalgut i silenciat que està abonat als mitjans de la caverna i fins i tot La Razón li dedica portada i editorial. El diari reclama que el braç de la llei caigui amb absoluta contundència sobre els trabucaires, i de passada, sobre tots els separatistes que no tenen respecte per la Constitució i que a mesura que s’acosta el 9-N estan traslladant les campanyes “intimidatòries” de la xarxes socials al carrer, amb la indiferència dels poders públics i el silenci dels mitjans públics catalans. 
Tot per la “pasta” i la unitat d’Espanya

Lara i Marhuenda, tots dos catalans, saben perfectament que el que expliquen és mentida,   saben que el procés català els dóna negoci, com més grossa la diuen més audiència, i saben que Marhuenda és el tertulià estrella i perpetu a televisions i ràdios propietat de Lara, i que la Razón i Marhuenda marquen la línia a una conjunt d’opinadors i digitals de la caverna que fan d’altaveu i amplifiquen uns determinats missatges, i generar odi a Catalunya és negoci segur des de fa dècades, i ara més que mai.

Mitjans quintacolumnistes?

El periodista de libertad Digital i de Crónica Global, Pablo Planas, va aixecar la llebre amb la notícia falsa, segons testimonis, del simulacre d’afusellament del regidor del PP de Cardedeu, hores després la notícia arribava a la portada de La Razón, diari en el que hi col·locarà, Toni Bolaño, membre del consell editorial de Crónica Global, principal altaveu dels silenciats més mediàtics de la galaxia, Societat Civil Catalana.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#35
dsfdfsadas fletxa sdfsdfasd
25 d'agost de 2014, 18.24 h

El periodista de libertad Digital i de Crónica Global, Pablo Planas, va aixecar la llebre amb la notícia falsa, segons testimonis, del simulacre d’afusellament del regidor del PP de Cardedeu, ------------------> SI NO VA AL JUTJAT AMB PROVES TÉ DIFICIL LA CREDIBILITAT.
La Razón li dedica portada i editorial. El diari reclama que el braç de la llei caigui amb absoluta contundència sobre els trabucaires, i de passada, sobre tots els separatistes que no tenen respecte per la Constitució ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
25 d'agost de 2014, 17.27 h



LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
25 d'agost de 2014, 17.24 h

#32 QUE RAZÓN TIENES, José Maria, ahí están las andanzas y crímenes genocidas del psoe, con su asquerosa e inmisericorde guerra sucia contra los pueblos ocupados que luchaban por conseguir su independencia y que lo único que quieren es pronunciarse democráticamente. Si tanto alardean de demócratas los partidos corruptos españoles, ¿ porqué se niegan reiteradamente a que el pueblo de cada nación exprese su voluntad democrática en el referendum o consulta ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
JOSEP MARIA fletxa SANT PERE DE RIUDEBITLLES
25 d'agost de 2014, 15.48 h

#30 VOSALTRES SI QUE HEU ESTAT UNS TERRORISTES, I SI NO MIRA L'HISTORIA DELS PAÏSSOS SUDAMERICANS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Frankenstein fletxa Zabkowice Slaskie
25 d'agost de 2014, 14.30 h

#30 deixa d´insultar els catalans, imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
25 d'agost de 2014, 13.51 h

ES UNA VERGUENZA MUNDIAL QUE QATAR /(ALIADOS DE HAMAS) PATROCINE AL EQUIPO DE FUTBOL ESPAÑOL , FC BARCELONA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Pep fletxa Baix LLobregat
25 d'agost de 2014, 13.51 h

Sr Lara crec que s'ho hauria de fer mirar, si tingues dos dits , nomes dos dits de rao hauria de publicar Espanya terrorista i ensenyar les fotos dels seus faixistes entran a la seu de Blanquerna l'any pasat el 11 de setembre . Allo si que era verdader terrorisme o era per voste pur i sagrat patriotisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
mario fletxa barna
25 d'agost de 2014, 09.54 h

Encara no ha marxat aquest LARA de CATALUNYA? Perqè serà?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
25 d'agost de 2014, 09.51 h

Amb els últims temps, la moda d'insultar i menysprear als catalans, s'ha convertit en un especia de competició d'aquelles de "Vejam qui la diu mes grossa".
Si fa 10 anys era l'ínclit Federico Jimenez Losantos l'encarregat d'atiar l'odi contra tot s els catalans i tot lo català, acusant fins i tot a ERC de ser cooperado indispensable per els atemptas d'Atoxa i el Pozo del Tio Raimundo,, que no ho oblidem . NO VA SER COSA DELS JIHADISTES, com a càstig per la xuleria de l'Ansar d'entrar en un... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
JOSEP MARIA fletxa SANT PERE DE RIUDEBITLLES
25 d'agost de 2014, 07.04 h

QUIN COSTUM HI HA D'ANOMENAR CATALANS A PERSONES QUE NO HO SON, EN TOT CAS SERÀN NASCUTS A CATALUNYA (EVIDENTMENT PER ACCIDENT). HEM DE TENIR EN COMPTE QUE NI TOTS ELS NASCUTS A CATALUNYA SON CATALANS NI TOTS ELS CATALANS SON NASCUTS A CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.