directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rosa Díez no sap què és la democràcia

La líder d’UPyD assegura que el dret a decidir, internacionalment reconegut, és una “fal·làcia”

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Rosa Díez ha acusat avui al Govern de Rajoy de ser massa tou amb el pla secessionista català i li ha retret el fet “d’haver arribat fins aquí”. La líder unionista ha dit que el dret a decidit és una fal·làcia -malgrat el seu reconeixement internacional- i, a més, ha assegurat que encara que es basi en una votació lliure dels ciutadans es tracta d’un fet “antidemocràtic”. D’aquesta manera Díez, ha continuat amb la posició surrealista del seu partit que pretén vendre una imatge de radicalitat democràtica -mentre se l'acusa d'autoritàrisme des de les seves pròpies files-, i nega les evidències jurídiques internacionals que reconeixen el dret a l'autodeterminació a tots els pobles.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Tot és culpa de Rajoy

Aquest matí, entrevistada per la SER, la dirigent d’UPyD no s’ha cansat de repetir que si el pla sobiranista català ha arribat tant lluny és per la falta de fermesa de Rajoy que es queda atònit mirant com les coses passen.

En aquest sentit, Díez s’ha mostrat convençuda de què el seu partit és qui lidera la oposició al l’estratègia independentista catalana, ja que ha plantat batalla al Congrés dels Diputats. A més, ha dit que gràcies a UPyD s’ha pres la iniciativa contra el secessionisme català i han sorgit “molts moviments” i protestes com Societat Civil Catalana.

L’habitual “a veure qui la diu més grossa”

Com és habitual entre els líders d’UPyD, Rosa Díez, ha exagerat i ha acusat al Govern Català d’uns actes i una violència realment inexistents a Catalunya. En aquest cas, Díez ha dit que el Govern català vol “declarar estrangers en la seva pròpia terra a una part dels ciutadans que viuen a Catalunya”.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
dfgasdga fletxa sdfasdfas
27 d'agost de 2014, 20.09 h

El que és una falàcia es l'idea "D'UN ESTAT IGUAL A UN POBLE", al menys per la majoria dels estats del món. El pitjor de tot no és l'idea de que un estat pugi contenir varios pobles, el pitjor de tot es que els "ESTATS QUE CONTENEN VARIOS POBLES, EN EL FONS VOLEN ACTUAR COM SI FOSIN UN ÚNIC POBLE. I PER AIXÒ SOTMETEN, NORMALMENT POBLE MAJORITARI, A LA RESTA DE POBLES".
Es davant aquest sotmetiment centralista, que acapara recursos, ordena i governa sense pensa de forma local, sino centra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Paco Pi fletxa Barcelona
27 d'agost de 2014, 20.05 h

#18
I l'article 95 tampoc no és qualsevol cosa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
somiatruites fletxa Dreamland
27 d'agost de 2014, 16.28 h

#17 calla invertebrat


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
27 d'agost de 2014, 13.36 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
27 d'agost de 2014, 13.34 h

#14 mira joselito, yo follo más que tú, harto de dormir,...y a tu puta madre seguramente también me la he tirado, tengo más de 30 muescas de catalanas en mi haber, mi polla ha profundizado en la vida de ese número de hembras , todas catalanas, porque quiero dejar mi seña en esa región española, y tú,joselete, deja de pelártela, que estás ya agotado de tanto darle a los cinco contra uno.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
27 d'agost de 2014, 12.59 h

#13 Es verdad, upyd es una escisión del psoe, y son tan fascistas como ellos, quieren quitar las autonomías , poner un estado totalmente centralista, y acabar con los gobiernos de las regiones sublevadas contra el estado español. Si llegaran al poder, serían peores que franco, que ya es difícil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
mario fletxa barna
27 d'agost de 2014, 10.08 h

Aquesta DONOTA viu encara en la meitat del segle XX i com a bon dinosaure s'ha quedat allà, itera , itera com a bona velleta xarruca. APA que li donin la jubulació i que calli d'una... vegada


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
mario fletxa barna
27 d'agost de 2014, 10.04 h

El TC ja els va DIR QUE ERA UNA QÜESTIÓ POLÍTICA, que té a veure res en la llei constitucional si dóna tantes opcions per què es dugui a terme una consulta però ni ELLS s'han llegit el que diu, per això tot ho envia al TC que a sobre són ELLS mateixos. No s'aclaren i s'aclariran. S'ha de fer política ( no vacances fins que algú els tregui de l'atzucac en que es troben) per treure el seu país endavant, pel NOSTRE ja tenim l'EINA, INDEPENDÊNCIAAAAAA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
JORDI fletxa GRANOLLERS
27 d'agost de 2014, 08.34 h

Està reconegut i inclòs en el article 96 de la Constitución Española encara que ni els polítics castellans ni els catalans se'l vulguin llegir i aplicar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
sdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdv fletxa ghdfghfdhdfhhhdfhdhdfhdfhdfhd
26 d'agost de 2014, 23.23 h

#16 ESOS SON LOS ARGUMENTOS DE LOS NAZIS CUANDO SE LES MUESTRA LA VERDAD PUBLICADA FUERA DEL PANFLETO. INSULTAR E INSULTAR.

Y EL SOUFFLE YA ESTA DESINFLADO. SE HABLA YA MAS DE LAS PLEBISCITARIAS QUE DE LA CHARLOTADA DEL 9-N. OS HAN ENGAÑADO TODO UN AÑO. NO VA A HABER VALIUM SUFICIENTE EL DIA 10-N.


QUE PENA ME DABAIS Y QUE ASCO ME DAIS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.