directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El bocamoll d’Enric Millo augura el fracàs de la “V” @araeslhora

Fem quedar malament el portaveu popular? “Si aquest any hi participa menys gent que la Via Catalana de 2013 serà un símptoma que el globus s’està desinflant”

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- Les inscripcions a la 'V' de l'ANC i Òmnium fan pensar al PPC que l'èxit de la mobilització d'aquest any podria ser menor que el de la Via Catalana de l'any passat. Tant és així, que el portaveu del partit, Enric Millo, ja ha alertat, en una entrevista a l'ACN, que si la cita d'aquesta Diada "és menys nombrosa" que la de 2013, "serà un símptoma que el globus s'està desinflant" i que el procés sobiranista "va avall". D'altra banda, i davant la possibilitat que hi hagi unes eleccions anticipades, Millo demana a C's i PSC que, si l'aritmètica del proper Parlament ho permet, facin amb el PPC "un esforç" per oblidar les "diferències ideològiques" i plantejar una "alternativa de Govern no independentista".
Millo, un polític que volia la independència i ara viu del PP
Millo, un polític que volia la independència i ara viu del PP
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Millo, un polític que anava d’independentista ja veu fracassada la V de 2014

La Diada s'apropa i des del PPC ja fan un avís a navegants per les interpretacions que podria tenir la mobilització de l'ANC i Òmnium. "Si la manifestació del 2014 és més nombrosa que la Via Catalana de 2013, voldrà dir que el procés va amunt, però si ho és menys voldrà dir que va avall. Més clar, l'aigua". Així de contundent s'ha mostrat Enric Millo en una entrevista concedida a l'ACN on, a més, ha afegit que si finalment és menys la gent que es mobilitza aquesta propera Diada que la passada "denotaria un símptoma inequívoc de que el globus s'està desinflant i que, per tant, la societat catalana posa per davant la racionalitat, la convivència, i buscar solucions junts en lloc d'apostar per la separació, la ruptura i el trencament, que és el que defensa la 'V'"

Millo, un polític sense credibilitat, de buscar la independència a ser la veu del seu amo, el PP

Millo és conscient que mols ciutadans estan treballant per la cita de l'Onze de Setembre a la tarda. Però tot i això, creu que "el darrer any han passat moltes coses i tothom ha tingut temps d'informar-se millor del que diuen uns i altres, i és possible que hi hagi canvis d'actituds". "Ho veurem", alerta. De fet, el portaveu del PPC assegura que tant si la 'V' és un èxit rotund com si resulta ser un fracàs, els responsables seran "els convocants", però també ha volgut matisar que en aquest cas l'ANC i Òmnium "no estan sols, perquè compten amb el suport total del Govern". 

Crida desesperada a Ciudadanos i PSC per aturar els independentistes i la democràcia

En un altre ordre de coses, Enric Millo ha valorat els diferents escenaris possibles després de les eleccions al Parlament, siguin o no anticipades. En aquest sentit, ha fet una crida als partits constitucionalistes per tal que, si hi ha oportunitat, facin possible un executiu que rebutgi la independència. "Això entranya una dificultat notòria que seria interessant mirar de superar-la", ha dit. 

Millo no és creu el que diu, tant sols fa d’actor dolent de l’unionisme

Aquest Govern, però, no és fàcil de pactar. I Millo ho sap. Per això el popular assegura que "l'única manera de fer aquesta alternativa és que hi hagués la capacitat d'estructurar aritmèticament un Govern format per partits catalans no independentistes". "Si la possibilitat hi fos, el PPC, òbviament, hauria de poder jugar un paper important", ha afegit. I és que per al portaveu dels populars, "la dificultat és que els posicionaments ideològics dels partits no independentistes son molt diferents". Malgrat això, Millo recorda que "també ho són els plantejaments de rel marxista d'ERC i els liberals de CiU, però han posat per davant l'objectiu independentista".

És en aquest sentit que el portaveu del PPC fa una crida a C's i PSC. "La capacitat que tinguin els partits catalans no independentistes d'articular una alternativa real de Govern malgrat les diferències ideològiques, no s'ha de descartar; al contrari, s'ha de fer un esforç per estudiar-ho", ha sentenciat, tot valorant que "fins que això no passi, no es produirà la normalitat democràtica a Catalunya". 

Sánchez-Camacho, candidata, la darrera broma del portaveu PP, la decisió en mans dels germans Fernández Díaz

Arribat, doncs, el moment de les properes eleccions, el PPC haurà d'escollir candidat. Millo, però, té claríssim que, siguin o no convocades de manera anticipada, la cap de llista dels populars hauria de tornar a ser la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho. "Quan els resultats del PPC han estat els millors, ella era candidata. I aquest és el camí. Qui millor representa aquesta manera de fer és Alícia Sánchez-Camacho. Ha millorat els resultats des que és presidenta i, personalment, crec que pot continuar aportant millores substancials a aquests resultats", ha explicat.


 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Maribel fletxa Esplugues de Llobregat
2 d'octubre de 2014, 18.29 h

He llegit en la Vanguardia d' avuí "ARA ÈS L'HORA, SÍ O SÍ . Sembla poc seriós el "SÍ O SÍ". Hi ha que anar amb compte. Si volem ser demòcrates hi ha que semblar-lo. Maribel


























































































































































































































































































... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
df<asd fletxa dfsfa
1 de setembre de 2014, 19.41 h

Espero que en Millo ens digui quans manifestants hi va haver exactament l'any passat i que s'encarregui de comptar els d'aquest any. La "V" serà un fracàs si hi ha MOLT POCA GENT respecte els anys anteriors. Però això no es cap secret ni cal cap bola de vidre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
1 de setembre de 2014, 16.17 h

#29 Jo també hi seré ··· amb samarreta vermella!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
1 de setembre de 2014, 16.14 h

Però què diu aquest home, si estarà xupat que el nombre de participants a la V del 2014 sobrepassi el nombre de participants a la Via Catalana del 2013 i les manifestacins anteriors, i amb escreix si prenem com a referència el recompte que ells en fan de la Via Catalana del 2013 o les manifestacions anteriors. Són estupids o es pensen que en som nosaltres!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
31 d'agost de 2014, 15.46 h


#31 Anacleta, Anacleta, beus massa anís i per això el cul et peta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Name fletxa Wohnort
31 d'agost de 2014, 14.16 h

#31 porc


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
31 d'agost de 2014, 12.27 h

MUCHAS GRACIAS MASS
Joan Ferran recorda que el «9-N es van fundar les SS nazi»
"Al llarg de la història els 9N han estat pròdigs en efemèrides. Un 9 de novembre de 1989 va caure el mur de Berlín i des d’aquell dia Alemanya és una altra cosa. Un 9N de 1925 es varen fundar les SS del partit nazi i un 9N de 1938 va tenir lloc “la nit dels vidres trencats” en la que 35.000 jueus varen patir les ires dels intolerants... Aquesta és la reflexió de l'exdirigent del PSC, Joan Ferran, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Visiteu aquest twitter –––> @apuntem fletxa Visiteu aquest twitter –––> https://twitter.com/apuntem
31 d'agost de 2014, 10.24 h

@JoaquinPutoAmo
Lo peor del metro de barcelona es ir rodeado de catalanes de mierda
@laauragallego
He soñado con un campo de concentración lleno de catalanes...
@Franboxing24
Los muertos dl barça me cago haber si se mueren todos los catalanes y cae una bomba en Cataluña y revientan todos
@yeraycallejon
Me cago en la mierda de Cataluña y todos los putos catalanes.
@sergiorenes1991
Haber si cae ya una.bomba en cataluña por favor!!!!!!
@Manumartinez21
Mira esq a todos los catalanes del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
31 d'agost de 2014, 10.22 h

Molt soroll i poques nous, dit d'una altra manera massa i massa bocamolls, tenim dissortadament en el panorama català. Carod-Rovira, Vila, Corbacho, Iceta, Maragall, Ernest, Millo i santa companya del PP i del psoE. Tots s'esforcen per ser protagonistes, quan realment el que són líders frustrats, curulls d'enveja.
Catalanes i catalans no són moments de paraules, sinó de fets, d'unió, de caminar tots junts camí de la INDEPENDÈNCIA.
Que tenim a l'abast, si anem per feina.. Per la Diada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
31 d'agost de 2014, 10.13 h

Gràcies per avisar, Sr. Millo, estic segura que tothom farà el possible per que això que vostè ens alerta no passi i que la realitat faci que es giri el seu mitjó..... o sigui : MES PARTICIPACIÓ, MES CONVENCIMENT,.............. MES ÈXIT........... i per tan que el globus no es desinfla, ans al contrari manté i fins i tot augmenta el seu Vigor, i si pot ser, i si no es demanar massa, més democràcia per part del Estat, i escolti la veu de la gent que en definitiva "nomes" Volem V... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.