directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera ataca: “Mas va ser el número 2 de la banda"

Segons Ciudadanos, CiU intenta que l'expresident no comparegui abans de la Diada per poder celebrar l'11 de Setembre amb "victimisme" i continuar acusant Espanya de "robar" els catalans

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN- El president de C's, Albert Rivera, ha anunciat aquest dilluns que reclamarà la compareixença al Parlament del president de la Generalitat, Artur Mas, si Jordi Pujol no atén la petició que li farà aquest dimarts la cambra catalana. Segons Rivera, Mas va ser "el número 2 de la banda", en esdevenir el 2001 el conseller en cap de la Generalitat i successor de Pujol a CiU. Davant d'una possible negativa de Pujol, C's impulsarà una comissió d'investigació en la que proposarà que el primer compareixent sigui l'actual president del Govern. Rivera sospita que l'herència que la família Pujol va regularitzar al cap de 34 anys és només una petita part de les irregularitats que podrien haver comés.

Comparteix
   


Etiquetes
Reclama a CiU que forci l’expresident Pujol a comparèixer

A més de demanar a CiU que forci el seu expresident honorífic a comparèixer -aquest dimarts serà citat per la Comissió d'Afers Institucionals- Rivera també s'ha dirigit directament a Pujol a qui ha exigit que doni explicacions sobre una fortuna que podria arribar segons alguns diaris als 1.800 milions d'euros.
 
Les declaracions d’Ortega donen carnassa a Ciudadanos
Rivera s'ha adreçat a la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, després que la número 2 de l'executiu hagi advertit avui a ERC que no pot reclamar que la Generalitat se salti la llei i l’ha instat a sortir del Govern i a Unió a trencar amb CDC. "Si a Ortega li tremolen les cames que salti del vaixell, trenqui amb CDC i defensi que Unió no vol saltar-se la llei", ha indicat. Segons Rivera, el missatge que ha llençat aquest dilluns Ortega a ERC també va dirigit al número 2 de CDC, Josep Rull, que públicament no ha descartat la declaració unilateral d'independència.
 
Consulta interna sobre una possible coalició amb UPyD
 
Tot i que la posició de la direcció d'UPyD sembla allunyada d'una eventual coalició electoral amb C's, Albert Rivera ha insistit aquest dilluns en aquesta possibilitat. El president del partit ha explicat que proposarà a l'executiva la convocatòria d'una consulta interna entre la militància per conèixer si és partidària d'un pacte amb UPyD. Aquesta consulta es posaria en marxa en el cas que les posicions pro-pacte que existeixen dins el partit de Rosa Díez aconseguissin el suport necessari per forçar que a UPyD també hi hagués una consulta interna d'aquestes característiques.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
3 de setembre de 2014, 19.05 h

RIVERA ...El teu Numeru 2 , te salio rana , es un Corrupta un lladra un defraudador he tu tambe tenias un Numero 2 ,, muy malo je je CAÑAS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
sdsad fletxa dsfasdfdas
3 de setembre de 2014, 18.49 h

SENYOR ALBERT RIVERA SI NO TÉ CAP PROVA ENVERS EL PRESIDENT MAS, NO VEIG CAP RAÓ PER QUE TINGUI QUE COMPAREIXER DAVANT EL PARLAMENT DE CATALUNYA PEL CAS PUJOL. EN TOT CAS TAMBÉ PODRIA CRIDAR A LA TIETA D'EN PUJOL, O ALS SEUS VEINS, O ALS DEPENENTS DE LA BOLTIGA A ON ES COMPRAVA LES SABATES, PER A VEURE SI PER A CASUALITAT TENEN ALGUNA RELACIÓ AMB EL CAS.

PER ALTRA BANDA, AMB VICTIMISME O SENSE ESPANYA ENS ROBA. INCLÚS AMB LES BALANCES FISCALS MANIPULADES DEL PP ENS ROBA UN 4% DEL PIB. POD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
2 de setembre de 2014, 16.10 h

"Carronyeros"!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
jaume fletxa Barcelona
2 de setembre de 2014, 12.54 h

COMPROVAT SR. RIVERA PILOTETES, COMPROVAT: MALGRAT L'AFER PUJOL, ESPAÑA ENS ROBA.

Aquest Rivera Pilotetes sempre confón les coses. Una cosa és el que el Sr. Pujol & Co hagin defraudat a Hisenda i una altra molt diferent el fet incontestable que España continuii robant a Catalunya. O expresat més finament, que el diferencial entre el que Catalunya aporta i el que reb és de jutjat de guardia. OK pilotetes?

Si en Pujol hagués estat un angelet i no hagués defraudat res, España seguiría... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
magos fletxa Barcelona
2 de setembre de 2014, 11.54 h

I vostè senyor Rivera, en quin número de la seva banda ha estat en el cas Cañas?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Voltaire fletxa Paradís
1 de setembre de 2014, 23.59 h

Insults i amenaces. Aquesta és la "política" del rebentadors de Ciudadanos. Cap proposta que sigui un avenç democràtic i de les llivertats i, com sempre, a Catalunya i els catalans ni aïgua!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
1 de setembre de 2014, 20.32 h

Es muy triste el modelo político que usa este individuo, que no es otro que el de descabalgar al contrario para acabar con él; el método hispánico desde siempre. Las dos Españas. Fachas y Rojos. Católicos y Pecadores. La España dual, la que no sabe actuar de otra forma, ni quiere. Morir matando.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Eulalia fletxa Calafell
1 de setembre de 2014, 15.21 h

Avans que el Sr. Pujol comparegui al Parlament, hi han de compareixa altres politics com son el cañas, la Camacho,...i donar totes les explicacions del que han fen que no es poc i molts mes que em deixo. I no en parlem del Gobern espanyol perque com que vull l'independència, ja gairebé que no m'interesen, però els del Parlament doncs si.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de setembre de 2014, 15.07 h

#4 ets mes tonto que una patada als ous


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
1 de setembre de 2014, 14.34 h

MaSS: la duda trágica entre la traición y el suicidio

Se acerca el día fatídico y a Artur Mas se le agota el tiempo para buscar un agujero en el callejón sin salida en el que se ha metido.

Mientras a algunos de sus colaboradores y a los pesos pesados de la economía catalana les ha asegurado que no se vulnerará la ley, lo que implica no sacar urnas a la calle el 9-N si el Tribunal Constitucional suspende el referéndum, su portavoz, Homs, y el nuevo hombre fuerte de Convergencia, Josep... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.