directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les illes miren amb entusiasme el procés independentista

La societat civil balear posarà de manifest el seu suport a la Via Catalana en el gran acte “Som un sol poble, volem decidir”

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Ha estat aquest matí quan les entitats convocants han presentat el gran acte que porta per títol “Som un sol poble, volem decidir” que tindrà lloc aquest dissabte 6 de setembre a la Plaça Major de Palma. Entre lels impulsors hi ha l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, el Grup Blanquerna i Obra Cultural Balear.  Serà un acte de suport i de solidaritat amb el Principat de Catalunya amb motiu de la gran manifestació prevista per a l'11 de Setembre a Barcelona. 
La independència de Catalunya podria obrir les portes a la llibertat dels Països Catalans

Antònia Fornés, membre de l'OCB, ha fet una crida a tots els mallorquins a participar a l'acte per donar suport al procés de Catalunya; crida a la que s'ha afegit Maria Antònia Oliver, presidenta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca. Oliver ha remarcat que és un acte suport des de Mallorca a la V que es farà el dia 11 de setembre a Barcelona de la mà de l'Assemblea Nacional Catalana i de l'Òmnium Cultural, i que té com a objectiu ajudar a un procés al qual, tard o d'hora, segons la presidenta, s'afegiran les Illes Balears.

Per la seva part, Joan Vicenç Lillo, de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, ha recordat el lema de la trobada, "Som un sol poble, volem decidir". Ha explicat que serà un acte carregat de simbolisme que ha de servir per enfortir els vincles amb tots els territoris dels Països Catalans.

Les illes es preparen per la seva hora

Lillo ha explicat el desenvolupament de la trobada: com l'any passat els assistents formaran un mapa dels Països Catalans. Però també hi haurà elements nous: els assistents faran una cadena humana per formar, amb lletres, el lema "Som un sol poble, volem decidir" i faran també una gran V quadribarrada semblant a la que es formarà cinc dies després a Barcelona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
5 de setembre de 2014, 01.26 h

Ses illes mái serán "catalanes", fí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
4 de setembre de 2014, 13.51 h

MENSAJE AL GOVERN CATALÀ


Desde la Resistencia nos volvemos a dirigir a los miembros del Govern Català y en especial al President de la Generalitat, y por extensión a todas las formaciones políticas que están a favor del Derecho a Decidir para desgranar algunas temas de actualidad :

Ante las noticias aparecidas en los medios de comunicación, en referencia al llamado caso Pujol, creemos necesario que las organizaciónes políticas que defienden la consulta del 9-N, den una respuesta clar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos los catalanes).
4 de setembre de 2014, 12.56 h

ENESIMO RIDICULO DE LAS AMENAZAS NAZIONALISTAS. LOS MERCADOS DAN CERO POSIBILIADES AL SEPARATISMO.

El Tesoro coloca 3.007 millones en obligaciones con la rentabilidad en mínimos históricos El organismo ha captado ya 104.347 millones, el 80,7% de lo previsto.

http://www.elmundo.es/economia/2014/09/04/54082b7f268e3ee86c8b4575.html?a=96aadb6b18ed26a144eabdc03b0c082e&t=1409827427


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
4 de setembre de 2014, 11.16 h

Tenim l'obligació moral i històrica de fer costat, als nostres germans balears i valencians. Agraïm profundament que ells també ho facin amb Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
4 de setembre de 2014, 08.43 h

#16 Tens tanta CARADURA com ignorància, ANACLETO ARAGONESES. Com vols que el Burleta hagi escrit la meitat dels comentaris, SI ETS TU QUI N'ESCRIU MÉS?? Només cal veure, en aquest mateix article:
#1
#4
#9
#16

I en alguns articles és molt pitjor. Per això et diuen histèric paranoic, perquè et passes el dia enviant les teves merdes de comentaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
;-) B.Urleta fletxa EL FUTUR ÉS NOSTRE, COMPANYS !!*!!
4 de setembre de 2014, 08.10 h



Malgrat tots els ridículs esforços dels pobres taradets que encara no han superat el franquisme en ple segle XXI, com l'ANACLETO ARAGONESES, o com tots els CASPAnyols que accepten una monarquia que va ser IMPOSADA a cops de decret pel GENERAlet de-GENERAt Franco, malgrat els RIDÍCULAMENT ACOMPLEXATS esforços d'aquesta gentusseta, ELS PAÏSOS CATALANS CADA DIA ESTAN MÉS FARTS DE LA CASPOSA INCOMPETÈNCIA ESPANYOLA, i cada dia se sentern més aprop d'engegar l'estat CASPAnyol a fer punyet... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
;-) B.Urleta fletxa Pobre Anacleto-Flatulèncio, quántes humiliacions que ha de patir al cap del dia !!*!!
4 de setembre de 2014, 08.02 h



#16 ANACLETO-FLATULENCIO ARAGONESES, entenc que et sentis molt ferit perquè jo recordi les INCREÏBLEMENT PATOSES CANTIMFLADES DIGNES D'ANORMAL EXCITAT PER L'ANÍS EL MONO amb les que tant sovint ens obsequies i ens fas riure despiatadament.

Ho entenc, això. El que no entenc és la TEVA ADVERSIÓ IRREDUCTIBLE A L'AIGUA I EL SABÓ, que és la culpable del TUF INSUPORTABLE que desprenen els teus casposos comentaris de feixista irrecuperabble, de FRANQUISTA MAL RECICLAT.

huaah huah huAH H... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
4 de setembre de 2014, 07.49 h

#14 debe ser usted nueva en este digital ...
El # 15 , que se dirige a usted , es un esquizofrénico paranoico q escribe la mitad de los comentarios de este digital utilizando diversos nicks , es conocido por todos como " el loco del digital " , un anciano atontado obsesionado aún con ... ! Franco !
Si lo que usted busca es un digital serio en el que se comenten civilizadamente las noticias , no lea este panfleto , esta plagado de frikis como el zumbado este q le comento ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
B.Urleta fletxa D'aquí a pocs anys, el mapa polític de l'extrem occidental d'Europa haurà experimentat canvis importantissims.
3 de setembre de 2014, 21.40 h




#14 A totes les notícies, Caterina, a més dels comentaris pròpiament relatius a la mateixa notícia, cal tapar la boca d'aquest malparits pancastellanistes com l'Anacleto Aragoneses amb tots els pseudònims que usi, però que sempre busca el mateix: atacar qualsevol manifestació de llibertat per als Països Catalans.

Dit això, crec que tots els bons catalans del Principat ens sentim íntimament units amb la lluita que tant a les Illes com al País Valencià s'està extenent com una bas... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Caterina fletxa Son Brull
3 de setembre de 2014, 20.12 h

Em pensava que aquest espai era per comentar la notícia. Perdonau la ingenuïtat. La independència de Catalunya serà un revulsiu en el panorama polític de Balears i tendrà conseqüències a tota Espanya. A les Balears seguim de ben a prop el procés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.