directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’ANC i Òmnium criden a participar a la “Diada definitiva”

Ja són més de 400.000 els inscrits i la participació va camí de superar els 2.000.000 de la #viacatalana, però cal un esforç més

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L’ANC confirma que més de 400.000 persones ja s'han inscrit a la V de la Diada, i insisteix en continuar la crida per aconseguir la mobilització més gran feta mai a Europa. Segons l'ANC i Òmnium Cultural, si continua el ritme actual d'unes 20.000 inscripcions diàries, tot assenyala que se superarà els 450.000 inscrits a la Via Catalana del 2013. Carme Forcadell està convençuda que abans de l'11 de Setembre que la mobilització es convertirà "en la més gran de la història d'Europa". Un cop s'acabi la mobilització els organitzadors de l'esdeveniment seran rebuts al Palau de la Generalitat pel president del Govern, Artur Mas.
"El 9-N votarem i el 9-N guanyarem”

“Aquest és el missatge que li traslladarem al president”, ha avançat Forcadell durant la roda de premsa de presentació dels detalls de la Via Catalana 2014. "Són molts els ciutadans del país que volem anar a votar. I Mas, com a màxim representant polític del país, té l'encàrrec de fer aquesta convocatòria", ha afegit Muriel Casals.

Trams a reforçar

L'ANC i Òmnium Cultural han fet una crida als ciutadans perquè encara hi ha molts trams que resten per omplir. Els que es troben més buits són els que es troben entre la plaça Francesc Macià i la plaça Pius XII (Avinguda Diagonal), perquè són els trams més amples del recorregut, i els trams de la Gran Via que se situen al Poble Sec i al Barri de Sants. L'organització de la 'V' recorda la importància d'inscriure's perquè pretenen omplir tota la part central de les dues avingudes i, a més, volen desplegar un gran mosaic amb les quatre barres que ompli el recorregut.

Ben d’hora a Barcelona      
         

Des de l'organització es demana que l'11 de Setembre els participant a la “V” entrin a Barcelona abans de les 15:00 h, i que se tothom estigui al seu tram a les 16:00 h.  La “V” de la Diada quedarà oficialment formada a les 17:14 h.

Ara és l’hora, l’escenari

A la plaça de les Glòries se situarà el vèrtex de la 'V'. Allà, se situarà l'escenari principal, dissenyat pel director Artísitc Lluís Danés. 300 metres quadrats (que representen els 300 anys que han passat des del 1714) en forma de 'V' que simbolitzaran un "vaixell que va a la deriva des de fa 300 anys", segons ha explicat el mateix director. Dins el vaixell simbòlic s'erigiran diverses columnes formades per 947 urnes apilades, una per cada municipi de Catalunya. Es tracta del mateix tipus d'urna que Govern vol fer servir el 9-N. La part interior estarà plena de sorra i d'alzines. Des d'aquesta ubicació un grup de 1.000 cantors representarà la cançó 'Ara és l'Hora' que, a les 17.14h, marcarà el moment en què la 'V' començarà a desplegar el gran mosaic.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
5 de setembre de 2014, 20.42 h

#31hahaha hahaha hahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
BEJOTA fletxa bcn
5 de setembre de 2014, 19.05 h


#30 Escoltama, Aragonese, fota't la llengua a l'ojete que es por donde tu novio te la mete.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablao en LAPAO) sigo 500 años más haciendo el imbécil (Juan Salas dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, republicanos incluidos (a hóstias) (obviamente excluidos de todos los españoles estamos los catalanes).
5 de setembre de 2014, 19.02 h



#29 Coño, Bejota, no seas tan pijota idiota, que se nota que no tiene ni gota de grasia , parese tu una chota rota, Bejota


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
BEJOTA fletxa bcn
5 de setembre de 2014, 18.29 h

TAMBÉ HO VAN FER A LES EUROPEES IEL RESULTAT DE TOTS CONEGUTS ,FOU UN 52% D'ABSTENCIÓ I UN 23% DE'L CENS ENTRE CIU I ERC. NO COMMENTS!

Artur Mas firmó con la empresa un protocolo para intentar atraer la inversión.

La china Brilliance descarta Cataluña y elige Sicilia para su planta de coches.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
5 de setembre de 2014, 13.10 h

MENSAJE AL GOVERN CATALÀ


Desde la Resistencia nos volvemos a dirigir a los miembros del Govern Català y en especial al President de la Generalitat, y por extensión a todas las formaciones políticas que están a favor del Derecho a Decidir para desgranar algunas temas de actualidad :

Ante las noticias aparecidas en los medios de comunicación, en referencia al llamado caso Pujol, creemos necesario que las organizaciónes políticas que defienden la consulta del 9-N, den una respuesta clar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
B.Urleta fletxa Suave que te estàs matando . . .
5 de setembre de 2014, 08.34 h





#25 Bé, MIGUEL ROMUALDO, ara estàs en camí de curar-te. Quan un malalt mental comença a reconèixer el seu estat i no intenta DISSIMULAR-LO sinó curar-lo, vol dir que ja té la meitat de la feina feta. Segueix per aquest camí, i arribaràs lluny. ET FELICITO.

I si per a poder-te SINCERAR així, necessites mitja copeta d'AIGUA DEL CARME, no dubtis en prendre-la. Tots ho entendrem.




Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
5 de setembre de 2014, 08.05 h


#24 ¿Te crees que no me doy cuenta? Ya lo sé que hago el tonto. El tonto, el burro, el imbécil i el desgraciado. Pero claro, hay que tener en cuenta, en mi descargo, que yo no soy como vosotros, catalanes, yo me crié en el peor de los burdeles de Valencia, donde iban los tios más tirados porque habia las putas mas baratas, entre ellas mi mamá. ¿Qué educación os creeis que pudieron darme? A mi lo único que me dieropn fue por el culo ya a los 8 años. Me gustaria ver como seriais voso... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
5 de setembre de 2014, 00.21 h

#21 La punyeta? El que fas es el tonto, i gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
4 de setembre de 2014, 21.57 h

No els hi feu cas als provocadors q estan a sou...patètica feina tenen


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Benet fletxa Benat
4 de setembre de 2014, 20.39 h

#21 deixa les drogues


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.