directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 19:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vas anar a la “V”? ets un nazi

Aquest és l’argument d’un article al Crònica Global, mitjà unionista i altaveu de @Societatcc, que defensa que l’independentisme és totalitari com el nazisme, el feixisme, o el franquisme

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L’article és obra de Santiago Trancón, vell conegut del moviment independentista per ser autor del “Manifiesto de los 2.300. Por la igualdad de derechos lingüísticos en Cataluña”, que ja sembrava odi i carregava contra la immersió lingüística el 1981. Trancón afirma que la “V” de la Diada és la concentració “d'una massa que desfilava uniformada”, i sentència que l'independentisme “és essencialment totalitari, uniformizador, un monstruós laboratori de clons mentals programats per a una única missió: proclamar la independència”. Trancón considera que la fàbrica de “clons” és i ha estat la immersió lingüística i que ara la “massa”, que equipara als totalitarisme històrics, camina cap a “ la imposició de la independència per la via de la pressió, l'amenaça, la violència verbal”. Però, qui és Trancón i quins vincles té amb @societatcc?


Trancón, de Miguel, Tercero i Domingo
Trancón, de Miguel, Tercero i Domingo

Comparteix
   


Etiquetes
Trancón connection

Santiago Trancón, ex militant del PSC-PSOE, és autor del “Manifiesto de los 2.300” que fou signat el gener de 1981 per un centenar d'intel·lectuals i professionals, entre ells Federico Jiménez Losantos. Pocs mesos després que el manifest veiés la llum, el 21 de maig de 1981, Terra Lliure va segrestar i disparà un tret a la cama del llavors professor d'institut, Federico Jiménez Losantos, que va abandonar Catalunya i créixer mediàticament a Madrid arran de l'atemptat.  El periodista de l'Avui, Albert Balanzà, autor de “Boadella i Cia”, argumenta que l’atemptat va ser la llavor del sorgiment del partit Ciudadanos.  

De fet, alguns d’aquells signants del manifest van acabar impulsant plataformes i grupuscles unionistes de dretes i d’esquerres, capitanejats per personatges amb molts barrets, que finalment han confluït en gran part a Societat Civil Catalana. El vicepresident de SCC, Joaquim Coll, ho va deixar clar a l’acte de presentació de l’entitat antiindependentista : “el nostre moviment va més enllà de les ideologies. Cal acabar amb l’hegemonia que els sobiranistes han bastit gràcies a la nostra desunió”.
 
Crónica Global connection
 
El març del 2011 Impulso Ciudadano, entitat presidida per l’exdiputat de Ciudadanos i secretari de @societatcc, José Domingo, va fer un acte commemoratiu del 30è aniversari del “Manifesto de los 2.300” que va comptar amb la presència dels dos autors del manifest, Trancón i Amando de Miguel, que van participar en un col·loqui moderat pel periodista, Alejandro Tercero, ara director de Crónica Global, digital on Trancón compta amb una tribuna i que té de president del consell editorial a Francesc Moreno, vocal de @societatcc i proper als cercles més jacobins del PSC. 

A més, Alejandro Tercero, és fill del depassat d’António Tercero Moreno, que va ser president del Hogar Extremeño de Barcelona i d’Acción Cultural Miguel de Cervantes, entitat embrió de l’Asociación por la Tolerancia i Profesores por el Bilingüismo, entre altres, a més de ser cofundadora de Convivencia Cívica Catalana i de FADICE (Federación de Asociaciones por el Derecho al Idioma Común Español).  

Quintacolumnistes organitzats

Trenta tres anys després d’aquell manifest, un dels seus autors titlla el moviment independentista de totalitari i als catalans que el secunden de clons descerebrats. I ho diu des d’un digital producte de la fusió de dos digitals en fase terminal, l’un de dretes i l’altre progre i que està vinculat a Societat Civil Catalana, entitat antiindependentista que aglutina l’unionisme de l’ala ultra i federalistes d’esquerres, que gaudeix d’una cobertura mediàtica als mitjans espanyols sense precedents i recursos en abundància. La pregunta és: això  qui ho paga?


 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 11.06 h

El periodista de l'Avui, Albert Balanzà, autor de “Boadella i Cia”, argumenta que l’atemptat va ser la llavor del sorgiment del partit Ciudadanos. --------------------> EL DISPARAR UN TRET A GENOLL D'UNA PERSONA VA SER UN ACTE NO NOMÉS BAIX, SINÓ INEFICIENT I CONTRAPRODUENT.
DE TOTES FORMES TINDRIEM GENT CARREGADA D'ODI CONTRA CATALUNYA I LA SEVA LLENGUA. PER TANT NI QUE HAGUESIN PERSEGUIT AQUEST OBJECTIU ERA INÚTIL. I EL SOFRIMENT D'UNA PERSONA LA POT FER MOLT MÉS RESISTENT I RES... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 10.58 h

camina cap a “ la imposició de la independència per la via de la pressió, l'amenaça, la violència verbal”. --------------------------> LES VIES QUE VOSTÈ INDICA SÓN SIMPLEMENT UNA PROJECCIÓ DEL QUE FA ESPANYA, QUE EN TOT CAS NOMÉS ES POT APLICAR ALS QUE DEFENEN LA CONSULTA EN UN GRAU MOLT MENOR. JA QUE ES BASEN BASICAMENT EN LES ARGUMENTACIONS I EN LES ACTIVITATS I MANIFESTACIONS PACÍFIQUES I FINS I TOT FESTIVES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 10.53 h

QUAN PARLEN DE PROGRAMACIÓ VOSTÉS FAN REFERÈNDIA A L'INMERCIÓ LINGÜÍSTICA. L' IMERSIÓ LINGÜÍSTICA ÉS UN BON SISTEMA PER A DONAR LES MATEIXES OPORTUNITATS A TOTS ELS CIUTADANS DE CATALUNYA, PERÒ NO ÉS CAP MAQUINA DE PROGRAMAR, DONS LA MAJORIA DE CIUTADANS DE CATALUNYA UTILITZEN PRINCIPALMENT EL CASTELLÀ.
A MÉS EL CASTELLÀ NOMÉS ES ABSENT EN ELS NIVELLS MÉS PRIMARIS EN QUE SOLS HI HA UN PROFESSOR. JA QUE DESPRÉS ES VA INTRODUíNT PROGRESSIVAMENT. ÉS CLAR, VOSTÉS VOLD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 10.42 h

sentència que l'independentisme “és essencialment totalitari, uniformizador, un monstruós laboratori de clons mentals programats per a una única missió: proclamar la independència”.:
- COM POT SER "TOTALITARI" SI PROPOSA UNA SOLUCIÓ DEMOCRÀTICA? ARA RESULTA QUE ELS NO VOLEN DEIXAR VOTAR NO SERAN ELS TOTALITARIS SINO ELS DEMÒCRATES.
- UNIFORMADOR, A LA MANIFESTACIÓ HI HAVIA GENT DE TOTES LES RACES I COLORS, AIXÌ COM TOTES LES LLENGÜES. ESPECIAL ÉNFASI A MOLTS CASTELLANO-PARLA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
lñkñjjklñ fletxa gfsdfgf
19 de setembre de 2014, 10.19 h

Trancón afirma que la “V” de la Diada és la concentració “d'una massa que desfilava uniformada”, i sentència que l'independentisme “ --------------------------------> pot ser en comptes de NAZIS EREN COMUNISTES, MAJORETS, ESPORTISTES DE JOCS D'EQUIP, ALUMNES DE DETERMINADES ESCOLES, MILITARS, TREBALLADORS D'EMPRESA AMB UNIFORME, METGES D'HOSPITAL. NO SÉ PER QUÈ LA DRETA ESPANYOLA TÉ SEMPRE AL CAP ELS NAZIS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
19 de setembre de 2014, 02.01 h

Son de un casposo y antiguo fanatismo, que raya lo estúpidamente pedante. Yo creo que todos estos vivirían mejor en un asentamiento de nueva construcción, no se, en medio del desierto o la estepa, yo que se donde les podemos meter. Desde luego no pueden obviar ni esconder que son el brazo intelectual de los ejecutores del fascismo más puro y duro, que sigue enquistado en el trasfondo social de esta España que no hay manera de sanear.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
M.Artell fletxa Els espanyolistes són invasors per genètica visigòtica. Han arruïnat les civilitzacions més avançades d'Amèrica i ens volen arruïnar a nosaltres
18 de setembre de 2014, 19.33 h



#19 Alberto-Anacleto-Flatulencio Aragoneses:: al principi, els teus fracassos culinaris, els teus desinflaments dels soufflés, ens feien molta gràcia. Era divertit veure com, t'hi fiquessis com t'hi fiquessis, ells teus repugnantets soufflés se't desinflaven.

Però l'acudit més graciós o la frase més brillant, a base de ser TONTAMENT repetida, acaba per AVORRIR.

Això és el que ha passat amb els soufflés que se't desinflen a tota hora. Ara ja no ens fan riure, només ens fan la lòg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
!!*!! fletxa Barcelona
18 de setembre de 2014, 15.21 h

#19 No és pas de suflés del que ens alimentem majorment el poble català. Ens agrada més el pa amb tomàquet, el pernil, la llonganissa, el fuet, la botifarra negra, la blanca, l'escudella i carn d'olla, els canelons, la truita de patates...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
!!*!! fletxa Barcelona
18 de setembre de 2014, 15.18 h

#20 És per lo que durant molt de temps hem estat volent, actuant, demanant... no ho volen els estadistes d'Espanya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
18 de setembre de 2014, 14.39 h

Para que ha servido la V?

Porque no hacen como en escocia donde hablan de los pros y los contras sin obligar a nadie.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.