directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mig milió de musulmans potencialment independentistes treuen la son a Fernández Díaz

El ministre carrega contra Nous Catalans i recorda que el govern espanyol "va haver d'expulsar" un dels seus membres per "activitats contràries a la seguretat interior d'Espanya"

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha carregat contra la Fundació Nous Catalans, dirigida per Àngel Colom, perquè busca el suport dels musulmans residents a Catalunya a l'independentisme. Segons el ministre, la Fundació "té com a missió prometre'ls el paradís a la terra si donen suport a la independència de Catalunya en aquests moments" i ha recordat que el govern espanyol ja va expulsar un dels membres de Nous Catalans al 2013, Moureddine Ziani, per "activitats contràries a la seguretat interior d'Espanya". El febrer passat el directe.cat va denunciar que immigrants que s’han significat amb el procés sobiranista han rebut pressions del cos de seguretat de l’estat, mitjançant  trucades intimidadores per recordar-los que la renovació del seu permís de residència i els dels seus familiars perilla.
La Policia els recordava que la Llei de drets i llibertats dels estrangers a Espanya permet expulsar del territori espanyol aquells estrangers que duguin a terme activitats contràries a la seguretat de l’estat i participar en activitats que persegueixin la secessió de Catalunya es pot interpretar com una activitat contrària a la seguretat de l’estat.

Fernández Díaz, no ha volgut confirmar l'existència d'un informe que, segons la Cadena Ser, ha elaborat la Policia sobre aquests moviments, però sí que ha apuntat que Interior té coneixement de "les seves activitats" perquè "aquest mig milió de musulmans" que viuen a Catalunya "s'integrin a l'independentisme", segons informa l’ACN. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
Spain frets as Catalonia eyes Scotland fletxa ..........................
24 de setembre de 2014, 20.49 h

http://www.youtube.com/watch?v=McyyHUboEHs

Important! Internacionalitzem aquest vídio que ha fet el The New York Times sobre els que està passant a Catalunya aquests últims mesos, que tot el món sàpiga la guerra bruta de l'estat espanyol que ens nega inclús el dret a votar. Aquesta batalla es juga al món, expliquem-nos al màxim i guanyem suports i aliats per a la nostra causa. Tots i cadascú de nosaltres som els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
jorbet fletxa Barcelona
24 de setembre de 2014, 20.49 h

#25 SOCIALISTA ESPAÑOL …."por la buenas o por las malas…" . Has leido historia alguna vez un tu vida? Has leido el acta fundacional socialista? …Has leido alguna vez?

Que identificandote como socialista no seas capaç de asumir la libertad de las personas y de los pueblos, es grave. Que ademàs niegues la mayor "por las malas" me parece propio de un inculto.

Lo unico que tiene de coherente tu comentario es lo de "español". Entiendes ahora porque nos queremos ir? PORQUE LOS CATALANES... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablo en LAPAO) seguiré 500 años más haciendo el imbécil (Juan Salas dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
24 de setembre de 2014, 19.19 h




Señior Menistro Fernandes Dias, si le interesa mi opiniong, MEJOR PEDERASTA XENÓFOBO DE ESTREMA DERESCHIA EN MANO QUE SIEN INMIGRANTES NEGRATAS CATALANISTAS VOLANDO (a menos que no sea volando pol los aires)




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Catalans want to vote fletxa FREEDOM FOR CATALONIA
24 de setembre de 2014, 14.31 h

http://www.youtube.com/watch?v=zEgZoGopTqw

BBC News - Madrid opposed to Catalonia independence referendum.

Internacionalitzem i expliquem a tot el món el que està passant aquí, desemmascarem l'estat feixista espanyol i guanyem-nos la llibertat. Tots i cadascú de nosaltres podem ser ambaixadors del nostre país, difonguem vídeos en anglès, francès, alemany i d'altres llengues i expliquem-nos al món sencer. Ningú... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
24 de setembre de 2014, 13.22 h

És que no paren. I l"'informe" de la policia que els han publicat en exclusiva els "progres" de la SER? Res més que fum i prejudicis: http://www.media.cat/2014/09/24/les-comprovacions-de-linforme-policial-sobre-islam-i-sobiranisme-que-no-va-fer-la-ser/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
B..Urleta fletxa Estat espanyol = invent de Caspella, perdò, Costella, perdò, Castella, per a dissimular les seves ànsies d'IMPERIALISME TRONAT VISIGÒTIC.
24 de setembre de 2014, 12.28 h





#24
#25 Micaela, no vulguis anar de profetesa , perquè tu no sabries predir les 6 de loa tarda a les 5 de la tarda, capulla !!!!!!!


huah huah HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUUAAH HUUUAAAAAHHHhuah huah HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUUAAH HUUUAAAAAHHH !!!!!!!!! !!!!!!!!!




Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
24 de setembre de 2014, 12.24 h

no vais a ganar nada, so capullos, os vamos a ganar a todos los que queréis romper España, el PSOE se ha conjurado para mantener la ley española, y la Constitución, os vamos a derrotar, por las buenas o por las malas, no penséis que vais a ganar, estáis en las últimas, porque los catalanes estáis divididos, no tenéis proyecto de país, estáis acabados, los españoles estaremos en cataluña durante siglos, os guste o no, vamos a poder con todos vosotros, no podéis con nosotros, los es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
24 de setembre de 2014, 12.23 h

#20 no vais a ganar nada, so capullos, os vamos a ganar a todos los que queréis romper España, el PSOE se ha conjurado para mantener la ley española, y la Constitución, os vamos a derrotar, por las buenas o por las malas, no penséis que vais a ganar, estáis en las últimas, porque los catalanes estáis divididos, no tenéis proyecto de país, estáis acabados, los españoles estaremos en cataluña durante siglos, os guste o no, vamos a poder con todos vosotros, no podéis con nosotros, lo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
GHSRFTGHSF fletxa GFDSGSS
24 de setembre de 2014, 12.14 h

La Policia els recordava que la Llei de drets i llibertats dels estrangers a Espanya permet expulsar del territori espanyol aquells estrangers que duguin a terme activitats contràries a la seguretat de l’estat i participar en activitats que persegueixin la secessió de Catalunya es pot interpretar com una activitat contrària a la seguretat de l’estat.---------------> SI JO FOS MUSULMÀ AMB TANTES AMENACES, I COM EL VOT ES SECRET, ANIRIA A VOTAR QUE SI-SI. AL MENYS SEMBLA QUE UNA CATALUNYA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
M.Artell fletxa Estat espanyol = invent de Caspella, perdò, Costella, perdò, Castella, per a dissimular les seves ànsies d'IMPERIALISME TRONAT VISIGÒTIC.
24 de setembre de 2014, 12.12 h





#21 Vaja una policia més poc fiable, SI , segons diu l'Anacleta-Flatulencia Aragoneses, es dedica a escampar remors sobre allò que INVESTIGA, sense saber si hi ha motiu o no, si hi ha o no DELICTE.

Jo imitaré a la POLICIA ESPANYOLA i investigaré si el REI ÉS CORRUPTE.






Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.