directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 15:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La ministra d'Agricultura també amenaça amb l’apocalipsi

Isabel Garcia Tejerina alerta als pagesos catalans del megadesastre que suposaria la independència de Catalunya pel sector agrari català

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

No deixen votar els catalans però fan campanya pel no i de la por allà on van. La ministra d'Agricultura en una visita a la Fira de Sant Miquel de Lleida,  ha assegurat aquest divendres que una Catalunya independent perdria "el 75% del mercat d'exportacions que suposa la Unió Europea", fet que generaria "un mal pel sector agrícola incalculable" i incomparable amb el que ha implicat el veto rus, que suposa l'1,8% de les exportacions espanyoles. Garcia Tejerina, ha insistit que en cas de convertir-se en un nou estat, Catalunya quedaria "absolutament" fora de la UE i per tant, de la política agrària comuna, perdent "430 milions d'euros anuals en ajudes". Pel que fa a l'actual veto rus, la ministra ha assegurat que el Govern espanyol seguirà aplicant mesures.
La ministra d'Agricultura, Isabel Garcia Tejerina, envoltada del soroll de les botzines i de les protestes del sector, ha reclama a Catalunya diàleg i compliment de la Constitució.La ministra d'Agricultura ha demanat diàleg, democràcia i respecte a les normes establertes, davant la imminent convocatòria de la Consulta del 9 de novembre: "vivim en un estat de dret, en una democràcia i això significa que tots hem de complir amb totes les Lleis, en especial la Constitució", ha avisat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
27 de setembre de 2014, 17.34 h

Comunicado de la Resistencia :

En la mañana de hoy, día 27 de septiembre de 2014, hemos asistido al acto histórico de la firma del decreto de convocatoria para la Consulta del 9 de Noviembre en Catalunya, por la cual el Pueblo Catalán está llamado a las urnas para decidir su futuro político.

Desde la Resistencia Antiespañola queremos manifestar nuestro mayor entusiasmo ante este paso importante, decisivo, en el Proceso de Construcción Nacional, que ha sido consecuencia de la necesaria... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
27 de setembre de 2014, 16.38 h

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

"The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Santi Vidal fletxa Barcelona
27 de setembre de 2014, 14.23 h

Ostres, perdrem 430 ME i en guanyarem ( o deixarem de pagar) 16.000 ME., Es un bon negoci, ministra; que no sap fer números voste?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
HÑKGJK fletxa GHDFGDD
27 de setembre de 2014, 10.42 h

una Catalunya independent perdria "el 75% del mercat d'exportacions que suposa la Unió Europea", -------------> QUE PASSA QUE L'UNIÓ EUROPEA TÉ PROHIBIT COMPRAR ALS PAÏSOS QUE NO SIGUIN DE L'UNIÓ?. SI HI HA ELS MERCATS ESTABLERTS NO CREC QUE PASSÉS RES. EL CAS DE RUSSIA, AMB LA QUAL ES COMERCIA EN AMBDÓS SENTITS, ÉS TRACTA D'UN VETO DE L'ESTAT. PERÒ NO CREC QUE L'UNIÓ EUROPEA VETÉS CATALUNYA ENCARI QUE AQUESTA FORA UNA PROPOSTA D'ESPANYA.
Garcia Tejerina, ha insistit que en cas de c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
27 de setembre de 2014, 09.08 h

#7
#17 No dissimulis; ets el mateix del #7 Per molt llest que et pensis que ets, se't veu el llautò d'una hora lluny. Et dic el mateix del comentari anterior: Qui te el cap ple de merda és logic que la deixi anar quan parla, això es una característica dels espaÑols; no s'ha de fer cas, nosaltres a lo nostre ||*|| i que els bombin!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
27 de setembre de 2014, 09.03 h

Qui te el cap ple de merda és logic que la deixi anar quan parla, això es una característica dels espaÑols; no s'ha de fer cas, nosaltres a lo nostre ||*|| i que els bombin!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi Roset fletxa Terrassa
27 de setembre de 2014, 08.34 h

#7. Arnau, les dades que ens dones son devastadores, si seguim tal i com tu dius molt aviat Catalunya sera residual. Podries donar les fonts d'aquestes dades, aixi podrem convèncer a milers de catalans perque deixin a banda el somni independentista. Si us plau, donens les fonts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
27 de setembre de 2014, 02.44 h

García Tejerina, otra ministra de inteligencia sin igual, anuncia todos los males para la agricultura y la ganadería catalanas, pues dice que dejaremos de recibir las ayudas europeas; pero lo que no explica esta señora es que desde el primer día, Catalunya es impositora neta par la UE, o sea, que ingresa más dinero la UE de Catalunya, que al revés. Las 7 plagas, elevadas a la enésima potencia, es lo que nos espera si nos quedamos un minuto más de lo necesario en el interior de este esta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Kani fletxa Girona
27 de setembre de 2014, 00.45 h

Aquesta dona es pensa que som rucs.
Europa ens va tant bé que compren massivament avellanes turques mentre s'ensorra el mercat de la deTarrragona; per això les mongetes tendres son quasi totes del Marroc; i per això ara els russos no volen la nostra fruita.
Europa només ens vol per encolomar-nos els seus productes exedentaris. O ja no recordeu que, tot i que Espanya produia menys llet de la que consumía, ens varen obligar a treure moles granges de vaques per poder-nos vendre la llet que e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Internacionalitzem i guanyem fletxa Sí i Sí ..........................
26 de setembre de 2014, 23.48 h

https://www.youtube.com/watch?v=Dfzd1aw7Rlc

Why Catalonia wants to be independent from Spain? Per què Catalunya vol independitzar-se d'espanya? Expliquem-nos al món i Guanyem el suport de l´opinió pública internacional. De nosaltres depèn que Catalunya se salvi o desaparegui per sempre com a poble.

SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE Sí i Sí


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.