directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Colau va gravar "El Convidat" quant ja es dedicava a la política

El programa dedicat a Colau d’aquest diumenge es va gravar quan Colau ja havia fet el salt a la política i suposa un greuge evident de TV3 amb la resta de candidats a l’ajuntament de Barcelona

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Segons  va comunicar inicialment la productora del programa “dies tontos, s.l.”,  empresa presidida per l’Albert Om, al directe.cat, el programa girarà entorn a l’Ada Colau portaveu de la PAH perquè pretén visualitzar la problemàtica dels desnonaments. El problema sorgeix a partir del moment que Ada Colau tira enrere les seves paraules de no dedicar-se a la política i ara és la més que previsible candidata a l'alcaldia de Barcelona per Guanyem, el que suposa un greuge comparatiu amb la resta de candidats. El més greu però, és que en el moment de gravar el programa, el mes de maig passat, Colau ja havia fet públic que deixava de ser la portaveu de la PAH i, segons les hemeroteques, feia mesos preparava el llançament de Guanyem.

Comparteix
   


Etiquetes
TV3 avança l’emissió del programa dedicat a Colau al proper cap de setmana, per evitar les critiques o la polèmica.

Fins el moment que el directe!cat va fer públic la problemàtica del programa dedicat a Colau, la previsió d’emetre el programa no estava prevista, precisament i segons la pagina web oficial del programa anunciava per aquest diumenge El Convidat dedicat a la “madame Sra. Rius.”

Ada Colau porta més minuts als mitjans de comunicació com a candidata de Guanyem que tota la resta de candidats junts

Ni sumant l’actual alcalde Trias, Alfred Bosch, Fernández Díaz o la resta de candidats o partís que es volen presentar a l’alcaldia de Barcelona arriben a la meitat dels temps que Ada Colau ha sortit en els mitjans de comunicació, tenint en compte a més que ho fa representant a un moviment que encara no té resultat electoral , el problema s’agreuja, és evident el desequilibri de presència mediàtica entre Colau i la resta de candidats.

Malestar profund entre la resta de candidats excepte ICV-EUiA que segons sembla té decidit integrar-se dins Guanyem

Malgrat el silenci de la resta de candidats i segons ha comprovat el directe!cat diferents partits han traslladat a la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació el malestar per l’emissió d’aquest programa, consideren que malgrat saber que Ada Colau ja es dedicava a la política van seguir endavant amb la gravació d’aquest Convidat dedicat a Colau.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
JOSE DE CARDEDEU fletxa VALLES ORIENTAL
3 d'octubre de 2014, 21.27 h

Aquesta Dona defensaba als de las Hiotecas als que esquedaban sense feina i diners I Ara viura del cuentu de la olitica dels rivilejiosde la casta ...Deia no se ficaria en olitica una gran mentira va dir ... DIVIDE Y VENCERAS aixo a fet TV--3 dona suort aquesta dona aixis devilita als socialistes DIVIDEIX MOLT ALS DE LES ESQUERRES Devilita als contrarias a C.I.U. al ajuntament


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
mmm fletxa sant cugat
3 d'octubre de 2014, 17.43 h

La fi es DUI


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
3 d'octubre de 2014, 16.22 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
3 d'octubre de 2014, 15.29 h

sobre el Convidat i la Sra Colau, crec que el més correcte seria o que el Convidat visités tots els alcaldables o que retirés el dedicat a la Colau. També queda la llibertat dels espectadors de fer boicot a no mirar aquest programa en aquest dia. La Sra Colau té molta làbia, però se li ha vist el plumero.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
3 d'octubre de 2014, 15.23 h

#10 Crec que seria molt bo que hi hagués una candidatura unitària amb gent independentista de diferents partits, com més millor, però no hem d'esperar que si una candidatura així guanya, faci una DUI l'endemà mateix. La primera tasca ha de ser construir les estructures d'estat per poder funcionar (hisenda pròpia, relacions internacionals, ···) i redactar una constitució, ···. Fet això ja es pot fer una DUI i convocar a referendum per la independència i la nova constitució.
Se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Internacionalitzem i Guanyem fletxa Catalans want to vote
3 d'octubre de 2014, 14.55 h

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

Que tot el món ho sàpiga! "The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
3 d'octubre de 2014, 14.05 h

Hay muchos más candidatas/os objetivos para dedicarles un programa, que a esta chica surgida en la década pasada con el tema de la vivienda y que juró y perjuró que no usaría la plataforma de la PAH para liderar ninguna opción política, cuando después le ha faltado tiempo para hacerlo. Es muy evidente que mintió, porque lo más normal hubiera sido que no dijese mada de nada y luego una puede hacer lo que le venga en gana, pero no cuando se ha pronunciado en contra de lo que ha hecho. F... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
3 d'octubre de 2014, 13.27 h

LA FARSA S'HA ACABAT

Com a Russia, Rumania, la Xina i tants d'altres Estats, quan van caure les dictadures del Comunisme, van fer veure que tot cambiava per seguir els mateixos: el nomenklator.
L'Estat espanyol es travestí. Uns, cap al PSOE, altres, cap al PP, imprescindible per seguir governant la finca al seu gust i mantenir les prebendes: ministeris i alts funcionaris alternant l'estat l'administració amb les empreses i institucions públiques (Aenes, Renfes, Ibèries, Telefòniques, Caja... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Mercedes Bosch fletxa Barcelona
3 d'octubre de 2014, 12.37 h

BULTO LOS QUE SE QUEJAN DE ELLO, BULTO TE UVE TRES , Y BULTO ESTA SEÑORA, UNA DICTADORA DENTRO DE SU FORMACIÓN POLÍTICA RADICAL Y AÚN MÁS EN SU PLATAFORMA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
3 d'octubre de 2014, 12.33 h

NOTICIA VISTA EN MALLORCADIARIO DE 30 JULIO 2013 ---Urdangarin en un correo: “Dime como estás el viernes para cenar y follar”

La magistrada del Juzgado de Primera Instancia 46 de Barcelona ha levantado la prohibición a los medios de comunicación de difundir los correos electrónicos personales de Iñaki Urdangarin, por los que el Duque interpuso una demanda por vulneración de su derecho a la intimidad. A reglón seguido han empezado a difundirse en medios de comunicación unos correos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.