directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas acorrala Rajoy

Cesar Molinas, Ana Pastor, Ramón Cotarelo o Iñaki Anasagasti tenen clar que Mas ha guanyat la partida de la consulta a Rajoy

Comentaris 79  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 46 vots )
carregant Carregant

El matemàtic i economista, ex alt càrrec del PSOE i articulista d’El País, Cesar Molinas explica amb cinc piulades a Twitter que el Mas ha estat astut i ara Rajoy està davant un “dilema horrible”: tolerar la consulta alternativa o avortar-la per la força, i afegeix que els dues opcions són dolentes. Ana Pastor també ha piulat que “Artur Mas acaba de prendre de nou la davantera al Govern de Rajoy que ja donava per tancat el tema. Anuncia que segueix”. Ramon Cotarelo a Twitter piula que “Mas serà això o allò altre, però és un polític amb experiència i categoria. El sobresous –Rajoy- no li arriba a la vora de la sabata”. I Iñaki Anasagasti, al seu blog, convida als catalans a escoltar el que diuen les tertúlies a Madrid perquè si en un principi l’ànim ha pogut decaure, sentir el que diuen a Madrid “és una injecció d’adrenalina per anar a votar la consulta bis”.
La ignorància de Rajoy

Molinas argumenta que si Rajoy fa servir la força, el contrast amb la imatge civilitzada d’escòcia serà “insofrible” i tindria un gran impacte en l’àmbit internacional. Per altra banda si Rajoy tolera la consulta alternativa i critica al manca d’alternatives li retrauran que si no les té és perquè ell ha prohibit la consulta que sí les tenia. I afirma que la premsa internacional li demana a Rajoy política, però com que Rajoy no parla idiomes, no entén el que li diuen de fora sigui anglès o català, és igual encara que li tradueixin.

“L'enemic, que no adversari, és l'estat espanyol, l'Administració professionalitzada. No els pobles que conformen l'estat”

Anasagasti explica que el responsable de la consulta bis no és Mas sinó l'estat espanyol que té un president, Rajoy, que se sent alleujat per l'anunci de Mas, i recorda que és “fal·laç l’argument de l'administració espanyola, PP i PSOE, UPyD i una mica IU, que la sobirania resideix en el poble espanyol, no en els diferents pobles que formen l'estat espanyol”. I convida els catalans a escoltar les tertúlies madrilenyes. “Vomiten intolerància, intransigència, insults de tota mena i ho fan sempre en la mateixa direcció, sense possibilitat de contrast algun. Sense pluralitat democràtica.”, diu Anasagasti i es demana si no hi ha un sol espanyol que discrepi sobre el que està passant. “On són els famosos intel·lectuals? La gent que pensa i no es mou només pels seus vísceres”. Diu el polític basc.  
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#79
josep fletxa Gràcia
17 d'octubre de 2014, 22.37 h

M'importa una Pera el que pensa tots aquets Personatges. M'interessa Catalunya i el Parlament i els 7 milions, de Ciutadans i el Nostre Futur. Que recordin que fa masses Anys que cobren un 12% dl Sou de part de els Catalans.
Per tant Lluitem per CATALUNYA LLIURE AMB DIGNITAT I CULTURA ..... I UN BÉ COM SENSE DIFERENCIAS. .......


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#78
Indignado fletxa Badalona
16 d'octubre de 2014, 18.16 h

#76 No soy yo el encargado de enseñar a nadie. Si no lo entiendes, reserva tu opión para cuando estés seguro de lo que se defiende o de lo que defiendes. Adoctrinamiento por odio es lo que llevamos recibiendo durante 300 años en Cataluña, al prohibir nuestra lengua, nuestras libertades democráticas y nuestra cultura a base de mazazos, y que encima nos cosan a impuestos, a manos de felipitos, franquitos y pepitos. Todos por la fuerza. ¿ Y ahora nos llaman nazis? ¿ A un pueblo compuest... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#77
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
16 d'octubre de 2014, 15.57 h

#75
DEBO RECONOCER QUE EL MASS HA HECHO UNA GRAN JUGADA, YA ES HABITUAL EN EL MENTIR Y VENDER A SUS AMIGOS Y ALIADOS EN EL ULTIMO MOMENTO. YA LO HIZO CON ZAPATERO.

EL SE SALVA DE CUMPLIR LA ILEGALIDAD CONSTITUCIONAL, , "CUMPLE" MAS O MENOS SU PROMESA DE HACER UNA CONSULTA AUNQUE SEA UN SIMULACRO DE BUTIFARRENDUM, Y COLOCA EN EL ABISMO A ERC FORZANDOLES A APOYAR ESTE SIMULACRO DE CHARLOTADA O SE POSICIONAN AL LADO DEL PPC Y C´S, Y LO QUE ES LO MAS IMPORTANTE LES FUERZA A QUE LE SALVEN EL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#76
Dani fletxa Miranda de Ebro
16 d'octubre de 2014, 15.46 h

#75 ¿Y qué es lo que se pide y por qué?. Eso aún no me ha quedado del todo claro. A mi me sigue pareciendo todo un adoctrinamiento basado en odio.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#75
Indignado fletxa Badalona
16 d'octubre de 2014, 13.34 h

#65 Creo que antes de nombrar a nadie como nazis deberías saber que es y a que se refiere. Entre otras muchas cosas definitorias del nazismo está la negación a la democrácia... racismo... anticapitalismo y anticomunismo... fascismo.. Limpieza racial... ( No creo que se el caso de la gran mayoria de catalanes, independentistas o no).

Estudia un poco y sabrás que és Cataluña y que se pide. En esta tierra se ha aceptado a todos incluso a ti. Valora, respeta y da tus opiniones pero sin ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#74
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
16 d'octubre de 2014, 08.37 h

"El Bigotes" va rebre més de 3M€ en negre del PP valencià.

La Policia confirma que Orange Market es va finançar en 2007 i 2008 amb un total de 3,07 milions d'euros en 'B' procedents del partit que lidera el president Fabra.
Un nou informe de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia, aportat al 'cas Gürtel', xifra en 3.077.400 euros els diners que va rebre Orange Market en "B" durant els anys 2007 i 2008 "vinculats directa o indirectament" amb el Partit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#73
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
16 d'octubre de 2014, 08.26 h

El govern espanyol és hores d'ara un mar de dubtes respecte al nou 9-N. No sap què fer. Les previsions que ahir desgranava l'articulista César Molina s'estan complint. Hi ha posicions enfrontades a l'Estat, segons es comenta avui als passadissos del Parlament. Si a Catalunya en els últims dies la situació ha esdevingut complicada, a Espanya és un laberint amb un punt d'histerisme.

Un col·laborador de Mas em comenta que la clau de la nova forma de convocar la consulta és que no hi ha ca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#72
Josep fletxa L'Hospitalet de Llobregat
15 d'octubre de 2014, 22.26 h

Catalunya 33 - Regne espanyol 0


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#71
15 d'octubre de 2014, 20.09 h

#68
Estrañaria ?
Muy mal en ortografía , pajillero


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#70
15 d'octubre de 2014, 19.20 h

https://www.youtube.com/watch?v=Th8_grOkm5Q

Almost two million people according to local police gathered in Barcelona on Thursday to celebrate the Catalonian national day and to demand a referendum for the independence of Catalonia.

Demonstrators marched through Diagonal Street and Gran Via, converging to form the letter "V" for "vote" and "victory". Protesters also waved pro-independence flags and shouted "we want to v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.