directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 17:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Razón, El Periódico, el PP i opinadors del règim contra la llista de país

Mitjans contraris a la independència i opinadors de l’orbita federalista i unionista coincideixen en carregar contra una llista unitària de les forces independentistes

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Marhuenda, Sardà, Bernaldos, Martín Blanco, López Alegre, un pes pesant del PP com Alfonso Alonso i Antonio Franco, entre altres, coincideixen en deslegitimar una llista unitària de país amb arguments gairebé idèntics. Tots s’han posat les piles per argumentar les maleses d’un acord entre CDC i ERC en unes plebiscitàries amb un full de ruta clar per assolir la independència. Tenen por de la força i de la il·lusió que generaria una llista que aplegui aquestes dues formacions i a destacats membres de la societa civil i també de l’impacte que generaria a nivell internacional una llista d’aquestes característiques. Sinó no s’entén la pressa per desprestigiar-la  l’endemà mateix que l ‘ANC i Òmnium reclamessin unitat als partits i al president Mas constituir un nou parlament abans de la primavera. 
La caverna i la premsa progre preocupada per la pèrdua de lideratge d’ERC
 
Sobta tanta preocupació de mitjans de dretes i d’esquerres i d’opinadors favorables a la unitat d’Espanya per l’esdevenir d’ERC, perquè 'eventualment el president d’ERC, Oriol Junqueras, quedi relegat al número dos quan les enquestes donen una victòria a ERC, o pel temor que ERC sigui “còmplice” de la corrupció de CDC i de les retallades, per no parlar de la decepció que  suposadament produirà a l'electorat republicà un acord amb CDC quan espera la independència immediata i quan tothom ja sap CDC no és de fiar.

Fins i tot han sortit veus com la de Xavier Sardà que assegura que la llei d’Hondt perjudicaria una llista d’aquestes característiques, cosa que avalen els “progres” de @SentitCritic.

Ha de fer reflexionar l’asseveració de Maruenda en l’editorial de d’aquest dilluns que deia: "Mas vol una llista unitària amb ERC per ocultar el seu possible fracàs i, de retruc, bloquejar el camí al seu president, Oriol Junqueras, que podria ser, segons els sondejos, el proper inquilí de la Plaça Sant Jaume". Tot aquest desplagament per convèncer que una llista unitària de país no convé.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Marti fletxa Sabadell
23 d'octubre de 2014, 03.36 h

Deixem de discutir entre nosaltres.
Com diu el titular si els nacionalistes espanyols s`esforcen tant en criticar la llista unitaria, doncs aixo vol dir que es el millor x nosaltres, no?

Jo tambe dubto de quina seria la millor estrategia pero de moment tinc clar que hem d`anar tots a una i votar el 9N i convencer al maxim de gent possible, si no, no hi haura plebiscitaries ni DIU ni res.
La cosa es de primer de basica SI ENS DIVIDIM PERDREM, aixi que deixem de criticar al Mas (que de mome... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Synera fletxa Barcelona
22 d'octubre de 2014, 20.28 h

Ës curiós anomenar "la razón" a la "sinrazón", molt curiós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
22 d'octubre de 2014, 19.48 h

#19 tranquil, el caos arribara el dia de la independencia.
Recorda aquestes paraules. ANORMAL


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
En el Siglo VII antes de Cristo, Cataluña ya existia (Victor Cucurull dixit) . . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos todos los catalanes)
22 d'octubre de 2014, 19.01 h

¿Donde esta el caos de la prima de riesgo española pòr la cercania del 9-N?


¿Donde estan aquellos agoreros que pronosticaban la quiebra de España si se hacia el butifarrendum o incluso el sucedaneo de butifarrendum?


Callados, y contandos sus votospara ver quien arranca un escaño de otro tan NAZI como ellos.

NO PASA NADA. NO HAY QUE HACERLES NI PUTO CASO: BIEN RAJOY



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
fadsdfa fletxa adfsafdf
22 d'octubre de 2014, 16.45 h

Si tanta gent il.lustre de l'altra banda no vol una llista unitària, hi ha que reconèixer que és un argument de pes PER A FER-LA.
De tots però l'argument que més m'ha sobtat és el de que la llei d'Hond perjudicaria aquesta llista. En tot cas suposo que la castigarien els electors però no la llei d'Hont. Doncs no hi hauria vots restants de dos o més partits que es podrien quedar sense escó, si no la suma de tots aquests vots podria suposar algun nou escó en cada demarcació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
22 d'octubre de 2014, 15.44 h

#1 Ja fa massa temps que repeteixes sempre el mateix. És una mica cansat. Ja ens n'hem assabentat. A més a més, no ho barregis amb la independència dels Estats Units d'Amèrica perquè els va anar bé "després d'uns anys de guerra" i amb l'ajut econòmic de França, que volia debilitar la Gran Bretanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
22 d'octubre de 2014, 13.06 h

'Le Monde' critica la visió esbiaixada de TVE contra el 9-N.

"Els informatius del matí de TVE van donar la paraula durant 34 minuts als contraris al referèndum, i només 3 minuts als favorables", explica un periodista.
El diari 'Le Monde' publica avui una informació on critica la visió esbiaixada que transmet TVE contra la consulta del 9-N i el procés sobiranista. El rotatiu francès recorda http://linkis.com/www.lem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
22 d'octubre de 2014, 12.09 h

el psoe está corrompido hasta el tuétano, nadie está libre de mierda, son gentuza, no doy un duro por ellos, no os compro, viva Podemos, el psoe es mierda , son unos ladrones, unos mangantes, no merecéis ni agua, chorizos, ladrones, asesinos de los Gal, pedid perdón por vuestros crímenes y robos, si es que os queda algo de dignidad !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Robert fletxa bcn
22 d'octubre de 2014, 11.46 h

#13 Una llista única CiU-ERC no encapçalada per Mas no serà mai acceptada per CiU! Ells només volen una llista única amb Mas president i ERC per sota. El que dius, llista única encapçalada per algú que no sigui Artur Mas, està fora de la realitat: CiU no ho acceptarà mai.

El que em sembla grotesc és fer passar per espanyolistes els qui estem contra la llista única, és senzillament impresentable.


http://www.elcritic.cat/blogs/rogerpala/2014/10/20/cinc-arguments-contra-la-llista-u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
( ºLº ) fletxa DIEM LES COSES PEL SEU NOM I NO ENGANYEM EL PERSONAL !! !! * !! !!
22 d'octubre de 2014, 10.56 h


#11 Tampoc no CREC que tinguis raó en que suma més anar amb tres llistes, perquè atesa la llei electoral espanyola, que per desgràcia és la que haurem d'obeir, i la seva regla d'Hondt que afavvoreix les grans formacions, anar en una candidatura única podria aportar entre 4 i 7 escons de més SI NO M'HE EQUIVOCAT EN LA SIMULACIÓ, que també podria ser perquè ho vaig fer molt de pressa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.