directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

La xarxa carrega contra Sílvia Cóppulo per manca de pluralitat

Tres contra un a la tertúlia d’aquest matí al suplement de Catalunya Ràdio per debatre sobre la posició cara el 9-N. Només Isona Passola ha defensat votar.

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Després de rebre multitud de crítiques a través de les xarxes per la manca de pluralitat, Sílvia Cóppulo ha assegurat que el programa ha atès “la petició de la casa” de debatre sobre les quatre posicions cara el 9-N, el sí-sí, el sí-no, el no i l’abstenció, però a la tertúlia només Isona Passola ha defensat votar el 9-N.  Miquel Porta Perales, Manuel Cruz i Manolo Milian Mestre, han defensat no anar a votar. I pel que fa a les posicions tampoc han estat equilibrades, Isona Passola s’ha mostrat partidària del sí-sí, davant Manel Cruz i Manaolo Millan Mestre partidaris del sí-no amb dues varietats i Porta Perales partidari del no, això sí després d’assegurar que no votaran. Empar Moliner ha recordat a Sílvia Cópulo que en aquests moments no anar a votar és igual que votar no perquè la Sra. Camacho ho comptarà com a la majoria silenciosa partidària del no.
Cóppulo suspèn en pluralitat

Porta Perales  ha afirmat que  "Si es vol saber l'opinió dels catalans que es facin unes seleccions autonòmiques que no estan prohibides"  i ha qüestionat el dret a decidir perquè “Això de les llibertats col·lectives ens ho hauríem de fer mirar" ja que en democràcia no es pot votar tot, només es pot votar allò q està dins del marc legal.

Millan Mestre al seu torn ha aprofitat per carregar contra al campanya Ara és l’Hora assegurant que “hi ha una cosa perillosa quan et van a casa i et demanen si votaràs  que "sí" o votaràs que "no". I Manuel Cruz ha deixat clar que el que ell creu és en una federació amb Espanya però ha insistit que no anirà a votar perquè “això no és democràcia de debò sinó simulacre de democràcia. I no estic parlant només de la consulta".

Isona Passola ha insistit que només per demostrar que estem en democràcia, hauria d'anar a votar tothom. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
3 de novembre de 2014, 13.26 h

Comunicado de la Resistencia :

En las úiltimas semanas estamos asistiendo a una situación de cambios casi continuos sobre los criterios a seguir en torno a la proyectada Consulta Catalana del 9 de Noviembre.
A la primera convocatoria, hecha por el President Mas, le ha seguido la programación de un sucedáneo, conocida como la Consulta Alternativa, tras la negativa del aparato judicial español a permitir la realización del primigenio modelo establecido, que aunó a las formaciones del llam... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
3 de novembre de 2014, 12.53 h

#22 Mai les coses son igual. Els catalans ens hem de mostrar integres i si pot ser no tirar-nos merda els uns als altres, per això ja tenim el Gobierno Español i sus secuáces. hem de ser crítics, no destructius. I VOTAR, SÍ,SÍ, votar per demostrar la nostra dignitat al Món i al Univers.
Demostrem que podem ser un País, lliure, progressista, solidari, emprenedor,, demòcrata,etc.
VISCA CATALUNYA LLIURE !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
3 de novembre de 2014, 11.24 h

LA Abstencio , es protesta contra els que els ba faltar valentia a la hora de fer un REFERENDUM de AUTODETERMINACIO .. Els va falta Coratge politic de fer nomes UNA SOLA PREGUNTA .. No 2 dues i mal fetes lo que comença malament acaba molt pitjor . Tenin un GOVERN CATALÀ COVARD Devil i mentider i E.R.C. fen sempre lo que volem els altres he ja huban fer amb el Tripartit ..... Aquesta no es la votació que volien VOTAR Con no es la que necesita Catalunya molts no aniran a votar Aque... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
3 de novembre de 2014, 10.27 h

No cal amoïnar-se, davant de tants brams desaforats, nomes es veu clar i assenyat una cosa : INDEPENDÈNCIA! .

Encara resultarà que no ho fan tan malament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
3 de novembre de 2014, 08.03 h

Milian Mestre, un franquista no jutjat, va dir l'animalda franquista de que anar a les cases no era democratic; ell, un franquista de que vol donar lliçons? La gent a les cases contesta el que vol, i vosté, insinuant aquesta bretolada nomes demostra que el seu cervell no sap el que es la democracia, tret de l'organica o constitucional; Tothom sap que la Constitució del criminal-terrorista Fraga es senzillament l'ultim acte franquista, que obligava a votar SI PER QUE SINO EL TERROTISTA-CRIMI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
3 de novembre de 2014, 06.30 h

http://www.youtube.com/watch?v=GA5tyz7Z4kg


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
2 de novembre de 2014, 23.55 h

Els de la gigaenquesta preguntaven només si la gent té decidit el seu vot i si aniran a votar. Caldria exigir més rigor als tertulians.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Emma fletxa Badalona
2 de novembre de 2014, 21.46 h

Senyora Còpolo, vostè que és una gran, gran professional hauria, a parer meu, d'excloure segons quins tertulians que ja estan molt caducats. Em refereixo, concretament al senyor Porta Perales, màxim exponent del cinisme polític i el senyor Millan Mestres que amb el "cuento" de ser una Pepero penedit les diu cada dia més grosses... Pluralitat no vol dir demagogia. Les oients del seu intel·ligent programa esperem escoltar un debat d'idees no una repetició de consignes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
2 de novembre de 2014, 21.00 h

#10 Debemos estar por encima de todo esto. Los conductores tiene claro porque hacen lo que hacen. ¿Anna, aque no crees que esto haya hecho cambiar la posición de unos y de otros? pues eso, de lo que se trata en los programas de difusión y divulgación es de mostrar todas las tendencias y hay días y horas suficientes para componer cada uno su posición, ayudada hoy en día por el 2.0. De verdad, creo que las posiciones están tomadas y muy claras. La de nosotros los independentistas son cla... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
2 de novembre de 2014, 19.18 h

Per més que hagi estat un errada aquesta falta de pluralitat, llavors aquesta senyora no té perdó. Una entrevista o un debat entre opinadors, no es fa ni es munta de forma espontània, on podria esmunyir-s'hi qualsevol errada. En aquest cas he de suposar que hi han estat citats o convocats prèviament. Llavors, errades d'aquesta mena en els moments que travessem, poden ser molt greus, i més havent-hi entre ells en Millan Mestre, ex-pepero i assidu opinador a can Cuní i que molts sabem de q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.