directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les “misèries” de Fernández Díaz s’internacionalitzen

Bloomberg es fa ressò dels tripijocs del ministre i d’El Mundo amb la informació del fals compte a Suïssa de Trias i assegura que el ministre, El Mundo i Rajoy no responen a les demandes d’Informació de la cadena.

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

La premsa internacional s’interessa pel cas Trias. En una entrevista aquest dimecres a Blommberg News, l’alcalde de Barcelona ha assegurat que el ministre Fernàndez Díaz va parlar amb els principals mitjans de comunicació espanyols instant-los a publicar acusacions sobre el suposat compte que l’alcalde de Barcelona tenia a Suïssa. La notícia de Bloomberg també és fa ressò de la demanda de l’alcalde a El Mundo, de la petició d’explicacions al ministeri de l’Interior i de la carta de UBS AG (UBSN) a Ginebra que afirma que no existeix el compte que s’atribueix a l’alcalde. També explica la negativa a respondre sobre el cas per part del ministre, d’El Mundo i del president Rajoy.



Comparteix
   


Etiquetes
El ministre, El Mundo i Rajoy, muts

La cadena explica que Fernández Díaz va negar les acusacions en un missatge de text del seu cap de premsa al Ministeri, i que aquest està considerant la sol·licitud d'entrevista de Bloomberg News. També assenyala que una portaveu d'El Mundo es va negar a comentar la qüestió la setmana passada i que quan Bloomberg va contactar per telèfon i e-mail ahir al diari no hi havia ningú disponible per respondre, i afegeix que una portaveu de Rajoy es va negar a dir si el president estava preocupat sobre les al·legacions de l’alcalde o si s’havia fet cap esforç per determinar si són vertaderes.

Un escàndol enmig del procés sobiranista i de l’esclat de corrupció que afecta al PP

“Fernández Díaz va parlar amb els mitjans de comunicació per explicar que la història era absolutament certa. És molt greu”, explica l’alcalde en declaracions a la cadena que situa el cas enmig d'una setmana tempestuosa pel president Rajoy, quan aquest es va veure obligat a demanar disculpes per les acusacions de corrupció contra el seu partit i quan el Govern català  es va comprometre a celebrar una votació sobre la independència en un “desafiament de la Cort Constitucional”.

Un ministre i la seva mà dreta al banc dels acusats

Bloomberg també explica que Trias, que és del partit del president català Artur Mas, vol cridar com a testimoni en la querella a Ignacio Cosidó, director general de la policia al Ministeri de l'Interior. Els advocats de Trias volen interrogar Cosidó sobre si els funcionaris de seguretat espanyols estaven investigant les activitats de l’alcalde, i que Fernández Díaz també serà cridat a testificar al Congrés sobre el seu paper de “proveïdor” de la història a El Mundo. Per últim Bloomberg es fa ressò de les paraules d’Oriol Junqueras, líder de l’oposició, que va assegurar a Bloomberg que "El govern espanyol utilitza aquest tipus d'acusació com una arma política per eliminar rivals polítics.".
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
srip fletxa SABADELL
8 de novembre de 2014, 22.34 h

Propostes demà portà flors grogues ( del procés ), i blancas ( de pau ), com margarides. Acompanyats de algun fotògraf. Entrganles ( amb un gran som riera i alegria ), a les forces de seguretat del estat, algun fatxa que vulgui rebentar l'acte i els mossos que vulguin tancar locals o retirar urnes.
Passo per si te èxit, no se si som a tems. !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
7 de novembre de 2014, 12.00 h

La cara d'aquest individu, és tot un poema selvàtic. Sols falta que li posen "uuu uiuiui grrrreee". També pot ser una icona del seu règim juntament amb la de la Sr Luna.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Vic9Nç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
6 de novembre de 2014, 19.42 h

Cap tertulià a favor de la consulta a RTVE.

Cap dels 15 tertulians que van passar per 'Los desayunos de TVE' la setmana del 29 de setembre era favorable al 9-N.
Cap tertulià a favor de la consulta a RTVE. El portal Media.cat http://www.media.cat/2014/11/06/informe-l%E2%80%99espiral-del-silenci-a-analisi/ ha realitzat un estudi sobre la pluralitat ideològica a les tertúlies dels mi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Marcel fletxa Manresa
6 de novembre de 2014, 17.29 h

#16

Amén.

Sigue meando fuera del tiesto vuecencia. ¿Qué tendrá que ver la economía con Jorgito?.

Por cierto, además, eso de la desinformación se lo inventaron los antecesores de la KGB, y lo perfeccionó un tal Goebbels. ¿Alguien más nazi que este último?.

La diferencia es que tanto aquellos como Goebbels tenían cerebro y se aseguraban de que no les saliera el tiro por la culata antes de lanzar la trola. El aprendiz de Anacleto el agente secreto no SABE hacer esas cosas, pero la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
LAPAO (para abreviar) fletxa viva felipe vi, rey de españa y de todos los españoles (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes,si, los nazionalistas tambien)
6 de novembre de 2014, 15.42 h

Las últimas turbulencias en los mercados han elevado el interés pagado por los bonos a tres años, del 0,56% al 0,69%, y han abaratado los costes de su deuda a diez años, del 2,19% al 2,12%, en la emisión del Tesoro de 3.027 millones de euros. La prima de riesgo baja hasta 136 puntos.
Las últimas turbulencias han alejado de nuevo las opciones de que el Tesoro colocara por primera vez su deuda a diez años por debajo del umbral del 2%. Las presiones bajistas que azotaron los mercados en oc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Marcel fletxa Manresa
6 de novembre de 2014, 13.24 h

Aquest ministre hauria de plegar. Dit sigui exclusivament pel que fa a la seva salut. Si us fixeu en la seva cara veureu que o bé ja té la ulcer o que li t¡ronda... si no és que enganxa un infart o un vessament cerebral.

I amb menys exclusivitat, perqué és RUC, i això dels ministres rucs només es veu aquí. I aquest, a més a més, es pensa que en sap, o sigui, ruc al quadrat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
tumés fletxa Barcelona
6 de novembre de 2014, 13.22 h

#8 i tu un fill de puta


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
6 de novembre de 2014, 11.39 h

Comunicado de la Resistencia :

En las úiltimas semanas estamos asistiendo a una situación de cambios casi continuos sobre los criterios a seguir en torno a la proyectada Consulta Catalana del 9 de Noviembre.
A la primera convocatoria, hecha por el President Mas, le ha seguido la programación de un sucedáneo, conocida como la Consulta Alternativa, tras la negativa del aparato judicial español a permitir la realización del primigenio modelo establecido, que aunó a las formaciones del llam... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
consell fletxa Bcn.
6 de novembre de 2014, 11.08 h

Ara que Espanya és més feble que mai, plena de corrupció. Ara és l´hora de la sega, segadors catalans. Ara és l´hora de fer la feina, i ben feta.
Endarrera aquesta gent tan superba.... Bon cop de falç !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9N - SíSí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
6 de novembre de 2014, 10.48 h

La miniserie de Fernandez Diaz s'acaba aviat ! Que dimiteixi o el FOTIN AFORA, per qué ha relliscat tan !
EL FERVIENTE, CATÓLICO Y PRACTICANTE, com es defineix ell. n'ha per tornarse A T E O.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.