directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 17:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rahola es “menja” Marhuenda a La Sexta

“No estic per rebre insults de Rahola a la cadena propietat del Sr. Lara” diu el director de La Razón després que Rahola li agraís la seva gran contribució a l’independentisme

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 20 vots )
carregant Carregant

La Sexta Noche va convidar aquest dissabte via satèl·lit a Pilar Rahola per valorar el 9-N i la periodista va aprofitar el poc temps que la cadena li va cedir per agrair a Francisco Marhuenda, tertulià estrella del programa, la contribució de les  portades de la Razón i el menysteniment del diari vers el procés català, que tant ajuden a fer créixer l’independentisme, i va proposar irònicament de fer una estàtua a Marhuenda a la plaça Catalunya quan siguem independents allà “on fan caquetes els coloms”. Marhuenda va respondre titllant Rahola de “faltona” i “mal educada”, va reivindicar la seva condició de català i va tornar a carregar contra es mitjans de Catalunya perquè adoctrinen des de fa trenta anys els catalans. Rahola li va respondre que és una ofensa dir que els catalans són un poble “aborregat” i dirigit per la propaganda. 
Nazis i adoctrinats, la canterella de Boadella davant un Sardà mut

El programa de la Sexta, plural com sempre, va convidar també a Xavier Sardà i Albert Boadella per fer un cara a cara i il·luminar l’audiència sobre el 9-N. El primer va insistir que no anirà a votar i el segon va comparar el procés català amb el nazisme. Després que Rahola en la seva intervenció elogiés el civisme del moviment independentista i la il·lusió que ha generat el 9-N,  Boadella va aprofitar les seves paraules per assenyalar que “a l’Alemanya de Hitler també anaven il·lusionats a votar”, que els catalans estan adoctrinats i des de fa 30 anys a catalunya es fomenta l’odi contra el que és espanyol, que Catalunya es constructora d’Espanya, que hi ha una constitució que no permet votar i que no existeix cap motiu de queixa dels catalans vers Espanya. Sardà mut davant un Boadella ple de supèrbia,  només va reclamar que algú expliqui perquè val la pena seguir a Espanya. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
NEP fletxa TERRASSA
12 de novembre de 2014, 08.20 h

HOLA BON DIA...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
10 de novembre de 2014, 20.12 h

Apa aquí, igual que gos no menja gos, sionista mai no mossega sionista...
especialment si, com en aquest cas, es tracta de dos dels comentaristes-patums més descaradament a favor del Gran Israel de tot l'Estat espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
10 de novembre de 2014, 18.41 h

EL 9N No servira de res si aviat en el 2015 no se fam unes Eleccions ....PLEBICITARIES JA ,, Cal ja la DUI ,... No servira de res EL 9N si els catalans no poden votar en unes Autenticas eleccionas amb una sola pregunta y urnes de vidre de veritat NO Tan de teatre unes ELECCIONS DE VERITAT Que serveixin per decidir el FUTUR DE CATALUNYA .. EL 9N Nomes servira per fer pasa gana els mes pobres i aturats els patiran mès retallades per culpa del dia 9N Ara es faran RETALLAD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
10 de novembre de 2014, 18.26 h

Comunicado de la Resistencia :

En el día de ayer, 9 de Noviembre de 2014, día sin duda alguna histórico, hemos asistido al desarrollo de la Consulta Catalana para decidir sobre el futuro político de Catalunya y sus ciudadanos.
Esta ejemplar jornada democrática y de expresión de la voluntad popular ha podido realizarse a pesar de todas las incertidumbres que se cernían sobre ella por las continuas amenazas lanzadas tanto desde las instancias gubernamentales españolas, como desde los med... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
10 de novembre de 2014, 16.05 h

JO SÒC FILL de una sola Mare i de una sola Terra totes dues Catalanes . A lo millor ja qui te dues Mares i podra ser Espanyol i Català . JO NO Jo nomes tin una Mare i una sola Terra ques Catalunya i qui falta el respecta a Catalunya mel falta ami Odiu els Espanyols que odien a Catalunya i no respenten la nostra llengua catalana En fa rabia que CatalaNS BEBAN RIOJA i no VINS Catalans Cal comprar productes catalans i fets a Catalunya i millor etiquetados en llengua catalana .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
10 de novembre de 2014, 10.38 h





#16 I , posats a corregir-te, et diré que si tu "estàs orgullosa" de ser catalana i espanyola, jo, que sento FÀSTIC de ser considerat espanyol, però no sento ORGULL de ser català, sinó que SÓC CATALÀ i ja està, així de senzill.

L'orgull per a vosaltres, els ORGULLOSOS, ja que l'experiència d'uns ja llargs anys de vida m'ha demostrat que sempre solen sentir-se "orgullosos" aquells que en realitat HAURIEN DE TENIR VERGONYA DE SER COM SÓN", per exemple els INVASORS que pretenen o... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
10 de novembre de 2014, 10.33 h





#16 Per cert: encara que "la sang", la raça, la nissaga són carallades que no tenen cap importància, perquè el que defineix una persona és la ideologia, no pas per això es pot dir que "la sang de tots els humans és la mateixa". Això és una inexactitud anticientífica.

Hi ha quatre grups sanguinis, A, B, AB i 0, i si considerem el factor Rhesus que pot ser positiu (si existeix) o negatiu, tenim VUIT diferents sangs. Però és que encara que no existissin els grups sanguinis, no to... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
10 de novembre de 2014, 10.23 h





#16 I el FEIXISME, que entre d'altres vicis té el de pretendre imposar LLENGÜES FORASTERES a països conquerits, és una opció que SEMPRE HA TRIOMFAT A ESPANYA I MAI A CATALUNYA. I no pas per RAÇA sinó per la seva HISTÒRIA i la seva CULTURA NACIONAL.

El genocidi americà, les guerres coontra els Països Baixos, contra els cubans, contra els magrebís, ... tot això deixa un pòsit en la cultura espanyola, i no pas en la catalana.

No ho oblidis, a menys que no t'agradi ser una ignor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Joana López Roldán fletxa Sant vicenç de Castellet
9 de novembre de 2014, 23.49 h

#15 La sangre de todos los seres humanos es la misma, toda tiene el mismo valor. Soy Española y Catalana y estoy orgullosa de ambas cosas. No creo en las razas y tan bueno es ser Catalán como Español. Lo que es vergonzoso es ser fascista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
9 de novembre de 2014, 23.09 h

12 ) Un no ha de deixar de ser lo ques SÓC UN Pages a molta honra Prefereixo SER UN Pages.... .. Abans de SER UN ESPANYOL ....Ser un Pagès es tenir SANG CATALANA . Aixo no tots la teniu veritat ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.