directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Hisenda catalana “en maduració” és fruit d’una feina “silenciosa i discreta”, diu Homs

El Govern aprova el disseny de l'Agència Tributària catalana, Homs preveu que es pugui fer un "salt qualitatiu" en un període de temps "molt curt"

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El Govern ha aprovat el projecte de llei que planifica i dissenya el creixement "ordenat" dels recursos humans necessaris perquè l'Agència Tributària de Catalunya assumeixi la "plena aplicació de tots els tributs suportats a Catalunya". El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha considerat que la hisenda pròpia és un projecte "molt madurat" i que té un "procés de maduració raonable". "El que estem fent ara és tenir-ho a punt, prendre les decisions de disseny que permetin fer el salt qualitatiu i la previsió que tenim és que serà en un període de temps molt curt", ha explicat per després afegir que la llei no té cap impacte pressupostari perquè no crea cap estructura nova ni amplia dotacions.
Segons Homs, la llei avança en el desplegament de l'Agència Tributària catalana i permetrà una nova organització basada, entre d'altres, en un creixement important del cos tècnic de gestors tributaris de la Generalitat. Així doncs el text fixa les previsions normatives necessàries per dissenyar i planificar un creixent dels efectius que permeti assumir les "plenes competències de gestió, inspecció i recaptació de tots els tributs suportats a Catalunya".
 
Per exemple, entre les modificacions més rellevants hi ha la creació del cos superior d'inspectors tributaris de Catalunya, la consolidació del cos tècnic de gestors tributaris, la supressió del cos tècnic de valoració tributària de la Generalitat i es preveu la integració voluntària, mitjançant convocatòria pública, de funcionaris d'altres administracions públiques que pertanyin a cossos amb funcions equivalents.
 
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha remarcat que la llei dóna resposta al mandat que estableix la llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat 2014 que instava el Govern a presentar un projecte de llei per ordenar els recursos humans de l'ATC.
 
Homs no ha revelat quan es posarà en marxa el projecte de la hisenda pròpia però ha afirmat que es tracta d'un projecte "molt madurat" i ha defensat que s'ha anat fent una feina "silenciosa i discreta". Ha avançat que no s'anunciarà amb setmanes d'anticipació sinó que s'aplicarà en "molt poc temps" després que es faci públic.
 
Segons Homs, en el cas de l'administració tributària el desplegament s'haurà de fer "més de cop" i ho ha diferenciat del cas dels Mossos d'Esquadra en què es va planificar en diferents fases i per territoris.
 
El conseller també ha remarcat que la llei no té cap impacte pressupostari directe ja que "no crea cap estructura nova, no amplia dotacions, no modifica retribucions" i ha afegit que l'augment de les dotacions de personal dependrà bàsicament de l'increment de competències que assumeixi l'Agència Tributària de Catalunya.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
Medecin fletxa PC.fr
26 de novembre de 2014, 18.05 h

Les unionistes comen Lapao et afins sans dutte tendrain une ulcère gastrique estratosferique. Jamai he vist uns énergumènes aussi désespérées et aussi bien méfiants avec son gouvernement franquiste. La catalogne independent sera bienvenue dans l´Europe democratique.
Visque la Catalogne !


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
LAPAO (para abreviar) VIVA MARIANO RAJOY, PRESIDENTE DE TODOS LOS CATALANES AL SERLO DE TODOS LOS ESPAÑOLES. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
26 de novembre de 2014, 13.15 h

MASS HACE LA PIRULA (DE NUEVO) AL JUNQUERAS . ENESIMO INTENTO DEL MASS DE SALVAR SU CULO Y EL DE CIU AUN A COSTA DE LA INDE.

ERC ES LA UNICA QUE QUIERE LA INDE DE VERDAD PERO MASS LES OBLIGARA A PERDER VOTOS Y PÒDER (YA DESDE LAS MUNICIPALES) PARA QUE CIU PUEDA MANTENERSE UN POCO MAS EN EL PODER Y TAPAR ASI SU CORRUPCION Y MISERIAS.

QUE PENA ME DABAIS Y QUE ASCO ME DAIS . DABA PENA VER LA CARA AYER DEL JUNQUERAS EN EL FORUM, JE,JE,JE

N.b.: Es algo obvio que vosotros NAZIS, os referis a A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
26 de novembre de 2014, 12.06 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Joui fletxa Miravet
26 de novembre de 2014, 11.12 h

Lògicament el primer pas ha de ser una hisenda pròpia, del contrari com pagaríem els nostres avis, com pagaríem els nostres funcionaris, etcètera. S'ha de tenir tot a punt per quan hàgim declarat que ja no volem pertanya al país del costat, penseu que faran mans i mànigues per torpedejar qualsevol iniciativa, son molt violents de mena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
JORDI fletxa GRANOLLERS
26 de novembre de 2014, 08.33 h

No heu muntat la recaptació d'impostos ni tantes eines d'estat per no afavorir la independència de Catalunya però ho farem igual, ho farem tot quan donem el pas i proclamem l'Estat Català lliure i independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Sí i Sí fletxa Barcelona
26 de novembre de 2014, 04.22 h

#27 Sí senyor hisenda, primer, com a estructura d'estat bàsica, aixi en el moment de la independència ja tindrem ....Calés, pasta, cash, money, viruta.....

"de com serà el futur polític i econòmic català .... Que és una gran incògnita ara per ara", doncs el futur polític es decidirà a les URNES (si allo que pots ficar una papereta dintre amb una opció triada per tu) una vegada siguem independents .....futur economic catala, ho podrien saber si algu deixes fer un debat sobre aqu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
HOMBRE fletxa CATALUNYA
26 de novembre de 2014, 00.58 h

PARA SI-SI

HISENDA ABANS D'ESTAT? OH MY GOD!!

Millor que fiqui a un economista del BCE
i que parlin de com serà el futur polític i econòmic català .... Que és una gran incògnita ara per ara

UNA PREGUNTETA als indepes de Torn:

Si fos veritat el suposat IDÍL·LIC Econòmic que tots penseu que tindreu quan sigueu independents....no creieu que MAS hagués fet una campanya amb Tints més econòmics, amb xifres, avals, socis, tractats, percentatges, .... Calés, pasta, cash, money, viruta.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26

Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Roser fletxa Vilassar
25 de novembre de 2014, 19.22 h

JUNTS SEREM MÉS FORTS EN CONTRA DE L´ADVERSARI. Això ho saben fins i tot a l´escola bressol. Polítics, poseu-vos les piles i lluitem tots units per la independència fins a aconseguir-la !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Sí i Sí fletxa Barcelona
25 de novembre de 2014, 18.45 h

#22 .........Y?
el 9N-la nostra votació no val, pero aquesta que tu poses Sí ? jajajaja

Veus la diferencia jo no em queixo que aquesta enquesta sigui contraria a la independència, perquè se distingir, tinc criteri, vols fer comparacions de sistemas que no es poden ni comparar, aqui nomes ha votat gent amb el DNI vigent, i nomes has pugut votar al teu municipi i a la teva taula assignada, i agradi o no, ninugu, ningu, ningu absolutament ningu ha pogut demostrar amb proves que hagi pogut v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.