directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Desmoralització a Societat Civil espanyolista

El president de Societat Civil Catalana reconeix que està cansat física i psicològicament, pel debat sobiranista

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L’endemà que el president Mas presentés el seu Pla per a la independència, el president de Societat Civil Catalana (SCC), José Ramón Bosch, en declaracions a la COPE ha recordat que ells ja havien advertit reiteradament que el problema de Catalunya vindria després del 9-N i que ara hi ha un repte majúscul perquè l’independentisme té clar el seu full de ruta i el portarà a terme. Malgrat fer trampa amb la valoració de les dades de participació del  9-N i del resultats, insistint que l’independentisme només té un 3% de la població mobilitzada enfront d’un 70% de població que són “a casa cansats i desmobilitzats”, Bosch ha avisat que l’independentisme  compta amb 30.000 activistes “molt preparats i amb moltíssims recursos” i que són incansables, mentre ha reconegut  que ell mateix està "molt cansat, psicològica i físicament", pel debat sobiranista. 
Mas vol ser el cabdill de l’alliberament de Catalunya, diu Bosch

Bosch també ha explicat que al seu parer la majoria no independentista a Catalunya no surt al carrer perquè té "por de ser expulsada de la tribu", i considera que la societat catalana està il.lusionada amb la construcció d’un nou país perquè des d’Espanya no se’ls ofereix una alternativa i no hi ha un discurs il·lusionant “d'una Espanya cohesionada en la diversitat”, com el que fa l a seva entitat. I en una mostra del discurs a que apel·lava Bosch, ha acusat Mas de voler ser "el cabdill de l'alliberament de Catalunya" i tot i dir que no vol fer comparacions, ha assegurat que la conferència d’aquest dimarts del president Mas li va recordar èpoques passades. "Pensava que quedaven en el record més borrós, però torna i colpeja amb força a Catalunya i a Espanya", ha dit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
AGNÉS fletxa BCN
29 de novembre de 2014, 02.45 h

#36 Tú te has equivocado de portal y creo que tú mente es de psiquiátrico.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
28 de novembre de 2014, 11.39 h

#28 SE ME OLVIDABA,...TÚ SI QUE ERES UNA PILTRAFA, SO MIERDA, TENGO MÁS EDUCACIÓN QUE TÚ DE AQUÍ A PEKÍN, SO MARICÓN, LO QUE PASA ES QUE VUELCO AQUÍ TODO MI SER AUTÉNTICO, TODA LA MIERDA DE ESTA SOCIEDAD, ...

POR DELANTE APARENTO SER MUY FORMAL, ESTOY CASADO, TENGO 2 HIJOS, BUEN COCHE, BUENA CASA, BUEN SUELDO, ... PERO ME GUSTA ORINARME EN LA CARA DE LOS MIERDAS, DE LA SUCIA GENTE, SOY UN CABRÓN CON MUCHA MALA LECHE, ME CAGO EN LOS INMIGRANTES, EN LOS JUDIOS, EN LOS MOROS, EN LOS CAT... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
28 de novembre de 2014, 11.36 h


#28 CLARO QUE TENGO, VIEJO,... SI TÚ LOS TUVIERAS, TE HABRÍAS DADO CUENTA DE QUE LO QUE HE PUESTO ES UN TEXTO DE NIETZSCHE,... ¿ SABES TÚ QUIEN ES NIETZSCHE , PALURDO ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
28 de novembre de 2014, 11.34 h

#27 SOY UNA SEÑORA, GUAPA,...!!! Y HACE MUCHOS AÑOS, DESDE MI ADOLESCENCIA, QUE PRACTICO LA ZOOFILIA CON LOS PERROS QUE HE TENIDO, ME GUSTA TODO, SE LA MAMO,ME BEBO LA LECHE QUE TIENEN, ES SABROSA, TE LA RECOMIENDO, MEJOR QUE LA DE HOMBRE,...Y NO VEAS EL GUSTO QUE ME DAN CUANDO ME ENCULAN O CUANDO ME LAMEN LA ALMEJA CON SU LENGUA RÁPIDA,...!!! ES UN GUSTAZO, POR ESO NO ME CASÉ NUNCA, HE FOLLADO CON HOMBRES, PERO LO QUE ME HACEN LOS PERROS ES DIVINO,...!!! NO LOS CAMBIO POR NADA,...!!!
A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Trinxi fletxa Ciutadella
27 de novembre de 2014, 18.02 h

#33 Si votares el PP a les espanyoles, que sàpigues que tenen majoria absoluta havent-los votat només 10 milions de persones de 47,5 milions. Això és un 21%. Si podien votar 43 milions, passa a ser l'astronòmica quantitat equivalent a un 23%. Un xic allunyada del 30% que dius tu...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Trinxi fletxa Ciutadella
27 de novembre de 2014, 17.59 h

De la capçalera de la notícia, només un apunt. Emprant el català hauríem de dir "físicament i psicològica" o bé "físicament i psicològicament" , no pas com ho feu anar aquí, que és un calc del castellà. Hauríem de ser més curosos si volem ser un veritable mitjà referent en català i d'àmbit català.

Gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
bejota fletxa BCN
27 de novembre de 2014, 15.49 h

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l'estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens.



N.B. COLLA DE SONATS !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Seny fletxa Barcelona
27 de novembre de 2014, 14.05 h

#30 Doncs en a mi, em passa el contrari. els partits estan encara al S XIX (ara sí), i no es mouen d'una retòrica que és depassada. En Mas no va fer un discurs de cabdill, va fer un discurs que venim reclamant la majoria de persones que estem fartes del partidisme de silló i que només trepitjen el carrer aquan venen les elecions. em va sabar greu com es va comportar gestualment en Junqueres el passat dimarts


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
27 de novembre de 2014, 13.36 h

-cap, líder, guia, dirigent, etc. No "cabdill"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
dfgasdfa fletxa sdfasdfas
27 de novembre de 2014, 11.40 h

Bosch, ha acusat Mas de voler ser "el cabdill de l'alliberament de Catalunya" i tot i dir que no vol fer comparacions, ha assegurat que la conferència d’aquest dimarts del president Mas li va recordar èpoques passades. "Pensava que quedaven en el record més borrós, però torna i colpeja amb força a Catalunya i a Espanya", ha dit.---------------------------> PERSONALMENT NO FARÉ JUDICIS SOBRE INTENCIONS QUE NO SÓN DEMOSTRABLES.
LA QÜESTIÓ ES QUE SI EN MAS VOL SER EL CABDILL DE L'ALL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.