directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Forcadell: "La unitat que posa tan nerviosos al Sr. Rajoy i als seus, és bona per Catalunya”

La presidenta assegura que tota la caverna està en contra la llista unitària i que el missatge més important de Rajoy ahir va ser carregar contra la unitat d’acció a Catalunya

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, en una entrevista al programa El suplement de Catalunya Ràdio, ha insistit que l’acord per una llista unitària transversal és possible i ha fet una crida a tots els partits, inclòs el nou partit socialista sobiranista que es formalitzarà avui, a sumar-s’hi. “Cal sumar totes les sensibilitats i no sumar només CDC i ERC, ha dit Forcadell” i ha insistit en el caràcter excepcional d’aquestes eleccions que requereix aquesta formula excepcional. Forcadell ha valorat les paraules del president Rajoy que ahir va sentenciar que "Catalunya no pot ser un país de llistes úniques, ni de partits únics, ni de polítiques úniques al servei d'una única causa” i ha remarcat que el que els posa tan nerviosos és bo per a Catalunya i ha afegit que ell que és de pensament únic no ens ha de donar lliçons i l’acusat de perdre el respecte a Catalunya.
“Ara cal un avançament nacional per avançar socialment”
 
Forcadell ha recordat que cada cop que a Catalunya hi ha hagut un avançament social és perquè s’ha avançat nacionalment i ha insistit que ara cal un avançament nacional per avançar socialment.

Una llista unitària transversal és guanyadora

Forcadell ha assegurat que l’ANC no contempla que una llista que reculli tots els vots sobiranistes no tingui majoria al Parlament. La presidenta de l’ANC  ha explicat que l’Assemblea entén que el  govern que surti de les eleccions  ha de ser temporal i que cal que els partits es posin d’acord amb el què i el com governaran en aquests 18 mesos, en com es governarà i quines polítiques socials es duran a terme i després concretar el qui. "En aquesta llista hi ha d'anar tothom perquè s'hi trobin totes les sensibilitats. Només així la gent anirà a votar, i evidentment hi ha de ser el president Mas i Oriol Junqueras”, ha dit Forcadell que ha demanat a ERC que "estiguin oberts" entorn d'aquesta qüestió i que siguin "conscients del moment que estem vivint".
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
Ai Senyor! fletxa Barcelona
1 de desembre de 2014, 22.07 h

Si mirem Catalunya i el que li convé anirà bé algun matís respecte a l'ANC. 1. La declaració de Cornellà no convé identificar-la amb la proposta del President. No son exactament el mateix. 2. Fugim del cadascú per on l'enfila: El President un dia, un altra l'ANC i demà en Junqueres. No parleu tant d'unitat i treballeu junts! Em semblen d'interés les opinions de www.independentistes.cat sobre el moment que vivim ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
bejota fletxa BCN
1 de desembre de 2014, 20.45 h

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l'estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens.
GAME OVER !

N.B. DIU NERVIOSA ...A QUI ? L'UNITAT? SI ARA SURT UN ALTRA PARTIT TRECAPATRIES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
1 de desembre de 2014, 11.05 h

AVANÇAR CAP A LA DEMOCRÀCIA, CAP A LA DEVOLUCIÓ dels DRETS i CONSTITUCIONS ARRABASATS PER LES ARMES, ÉS EL CAMÍ PER FER UNA NACIÓ AMB ELS TEMES SOCIALS COM A PRIMER OBJECTIU


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Gentil fletxa Osona
1 de desembre de 2014, 11.02 h

Ara ha arribat l'hora de deixar-noss de sentimentalismes de partits i anar a la una, quan haurem lograt la independència, ja hi haurà temps de que cadescú es posi el vestit del partit que vulgui. Qualsevol divisió de la unitat és gravçissima. Polítics de partits catalans, deixeu el vostre afany de poder aparcat, i anem a la una UNITAT, UNITAT I UNITAT, En Mas això ho ha entés molt i molt bé, no falleu que s'escaparà el tren de la independència per culpa del vostre partidisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
1 de desembre de 2014, 09.59 h

LA UNITAT fins ara la tenien i no feia falta cap estupida LLISTA DE PAIS ... per lo tan no beix per què arante tanta URGENCIA FER LA LLISTA Cuan la unitat dels Partits Politics Independentistes fa temps que ja esta feta treballen junts es fampinya sense necesitat de cap llista .. LA LLISTA Es un invento de C.I.U. per evitat unaltra Fracás Electoral com elñ que va tindra les pasades eleccions catalanes C.I.U. Saben rebran unaltra vot de castig per la masa Corrupcio que tenen per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
LAPAO (para abreviar) VIVA MARIANO RAJOY, PRESIDENTE DE TODOS LOS CATALANES AL SERLO DE TODOS LOS ESPAÑOLES. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
1 de desembre de 2014, 09.55 h

Estimats nazis, ante el aluvión de malas noticias que tenéis últimamente: Pigem y su hermana descubiertas trayendo dinero de sus cuentas en Andorra, ERC y CIU a la greña por el poder, IU y la CUP pasando de lista única, pederasta de ERC condenado a 6 años, la prima de riesgo española y los tipos de interés de la deuda en mínimos históricos, la Bolsa subiendo, MaSS con una nueva patada hacia delante de 18 meses para “prometer” hacer lo que no quiere hacer ahora, etc.

Ante este pan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ramon fletxa Sabadell
30 de novembre de 2014, 23.47 h

Als que diuen que només va votar SI/SI el 30% del cens
A/Amb els que van votar SI/SI el 9N guanyariem un referendum amb un 70% de oarticipació encara que tots els nous votants votessin NO
B/Amb un 85% (no ha passat mai, max el 80% 1 vegada) només faria falta que votés SI un 15% de nous votants
C/He considerat el SI/NO com a NO que ja és molt considerar
Apoderar-se del vot no efectuat és ANTIDEMOCRÀTICA TOTALMENT, en la vostra linia vaja


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
tarzan fletxa la selva (girona)
30 de novembre de 2014, 23.09 h

#7 rata


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
CAGAluña fletxa histórica mierda pinchá en un palo
30 de novembre de 2014, 22.27 h

¡¡¡Y HABLAN DE LA VOLUNTAD DEL "PUEBLO CATALÁN"!!!
Los separataSS se montan un akelarre NAZI festivo al que acuden todos y resulta que, cuando todos nos creíamos que eran un 60 o 70%, nos encontramos con que son un PATÉTICO, IRRISORIO, LAMENTABLE, CÓMICO, MISERABLE y RIDÍCULO 20 y tantos por ciento de NAZIS lobotomizados por la Secta.

Los mismos 1,8 o 2 millones de AMARGADOS REFRITOS EN ODIO de la diada y de siempre.

En Escocia ya sabemos qué pasó con casi un 50% y eso que en Escoci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6

Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.