directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Graupera denuncia l’historial antiindependentista de l'home fort de Fernández Díaz

El filòsof considera que l’existència d’una unitat policial antiseparatista forma part de l’estratègia de Rajoy i quadra amb la retòrica propagandística i la vehemència del seu discurs d’aquest dissabte

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Jordi Graupera ha assegurat durant la tertúlia d’El Món a RAC1, que el relat sobre el sobiranisme de Rajoy no ha canviat i continua assenyalant Mas com a responsable de tot el procés i que els demés el segueixen. Segons Graupera, o bé Rajoy no sap res i la informació que té sobre el que passa a Catalunya és deficient, o bé que sap perfectament que hi passa i aplica dues estratègies. En aquest sentit apunta que la primera està dirigida a incrementar els costos de la secessió per la via “d’amenaçar amb la via làctia”, i la segona passa per augmentant la confrontació que pot fer desistir a alguna gent de seguir endavant amb el procés, cosa que segons Graupera lliga amb la retòrica propagandística vehement de Rajoy i amb les accions del seu govern com la que publica el diari ARA. 

Comparteix
   

“L’home fort del ministre de l’interior té com a prioritat policial lluitar contra l’independentisme”


Graupera ha recordat el llarg l’historial d’Eugenio Pino, la mà dreta de Fernández Díaz que estaria darrera la configuració de la unitat policial antiseparatista que ha destapat el diari ARA , i recorda que Pino va dirigir l'operatiu durant BCN'92, possiblement també incloent la detenció d'independenstistes a l'operació Garzón, i que va ser responsable dels antidisturbis durant l'època Aznar en les cimeres de Barcelona el 2001 i 2002, amb la militarització de la ciutat de Barcelona amb “policies secretes amb mocadors a la cara amb l’estelada rebentant aparadors i sortint per TV3” i també és responsable de diverses picabaralles  amb el CNI per operacions d’intel·ligència dins la policia espanyola. A més a més, de ser el responsable d’enviar 30 agents de la policia nacional anticorrupció a Catalunya fa unes setmanes, d’enviar reforços antidisturbis pel 9-N quan ningú els havia demanat i també responsables de la persona investigada per les fotos dels jutges catalans proconsulta. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
3 de desembre de 2014, 00.14 h

#18 rata


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
2 de desembre de 2014, 12.26 h

#8 vosotros, miserables traidores, diréis lo que queráis, so garrulos de vuestras veguerías de los cojones, pero Zapatero ha sido y será el segundo mejor presidente de España de la Historia, sólo por detrás del inigualable Felipe González, el mayor estadista de Europa de todos los tiempos, jefe de la diplomacia en la ONU,nunca superado por sus dotes de oratoria,etc.etc.

Podría estar horas enumerando las bondades de Felipe Gonzalez pero ahora nos ocupa el presidente Zapatero, que fue t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
2 de desembre de 2014, 12.25 h

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado fascista español. Seguiremos luchando por el derecho a la libertad y la INDEPENDENCIA de los heróicos pueblos Catalán,Vasco,Galego,Canario,Leonés,etc. Todos los pueblos que luchan por la libertad contra el sometimiento de siglos por parte de la minoria imperialista españolista,tienen el derecho a conseguirlo y esa es nuestra motivación,ayudar a los pueblos a alcanzar su libertad mediante la I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Ai Senyor! fletxa Barcelona
2 de desembre de 2014, 11.03 h

El Sr. Jorge fa tuf de franquisme pels quatre costats.
Anem-nos-en!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
2 de desembre de 2014, 09.35 h

#7Pensa que ja molta gent de afora, que son molt manipulables, per que ja una majoría d'ells que tenen un desconexement total dels nostros problemes.
Em una gran majoría viuan a la periferia de Barcelona i pensan que totes les sevas penas, els i venan donadas per la Generalitat. Ja molta gent que no i entén gens de política ni la segueix. No veuan que la majoría de problemes ens venen donats per els diners que se ens queden a madrid i aixó afecta de una manera molt important a tots els p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
2 de desembre de 2014, 08.38 h

Jo demano la dimissió de Fernandez Diaz. La seva trajectoria es penosa i jo diría que després de las noticies que surtan i confirmades , segurament mereixen una acció penal. No té perdó, que per intentar salvar la descomposició del seu partit, posi a traballar a la Udef i altres per perjudicar greument al nostre soberanisme . Que caigui sobre ell, tot el pes de aquet Deu, que ell "supossadament" tan i creu !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
2 de desembre de 2014, 08.28 h

Tots els tractes que madrid té em Catalunya, son un ÑAP. Les clavagueres que ens envían des de madrid en forma de un estat policial son un ÑAP, Les actuacions açì del Pino , que segueix instruccions del Fernandez Diaz, son un ÑAP. El tracte económic que ens ofega es un ÑAP.
clar que tenim una desafecció cap al estat español ¿que volen?.
El que jo sento cap a aquet govern espanyol, que está podrit, no té nom, per que sería masa gruxut per posar-lo ací . Ho deixo a la vostre i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Lluis C fletxa Banyoles
1 de desembre de 2014, 21.38 h

Do totes maneres, s'hauria d'elaborar un pla per poder neutralitzar (a Catalunya), l'exèrcit espanyol, la guardia civil i la policia nacional, en poques hores.
És imprescindible tamir-lo a punt per quan arrivi el moment. D'un espanyol no t'en refiis mai, i més si va armat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
1 de desembre de 2014, 21.08 h

Interior equipara els neonazis amb la manifestació del 9 d’octubre.

Ricardo Sixto (EUPV-Els Verds): “En Alemanya i altres països de la Unió Europea, els neonazis haurien acabat al calabós”.
El Govern estatal ha respost al diputat d’EUPV-Els Verds, Ricardo Sixto, sobre la proliferació de simbologia nazi durant el matí del 9 d’octubre equiparant els ultres amb la manifestació legal i pacífica de la vesprada.
Per a Sixto “resulta molt preocupant que el Ministeri de l’Interio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10

Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.