directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas-Colell, Castells, Huguet, Nadal, Recoder, Puig, Mena i la plana major d'Spanair citats a comparèixer al Parlament

La comissió d'investigació sobre Spanair ha aprovat 88 compareixences entre les què no hi ha la de Mas, Montilla, Hereu i Trias

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

(ACN).- La comissió d'investigació sobre Spanair presidida per Matias Alonso (Ciudadanos), ha aprovat aquest divendres els 88 noms que seran citats per comparèixer durant els propers mesos. Set consellers de la Generalitat hauran de donar explicacions de la participació pública en la companyia aèria fallida: del Govern actual, Andreu Mas-Colell i Felip Puig i d'anteriors executius, Lluís Recoder, Francesc Xavier Mena, Antoni Castells, Joaquim Nadal i Josep Huguet. Aquestes compareixences han estat aprovades per unanimitat, com les de la direcció d'Spanair, amb Ferran Soriano al capdavant. En canvi, CiU, ERC, PSC i ICV-EUiA han rebutjat les dels presidents del Govern Artur Mas i José Montilla i dels alcaldes de Barcelona Xavier Trias i Jordi Hereu.

Comparteix
   


Etiquetes
Ciudadanos lidera la comissió d’investigació

La diputada de Ciudadanos, Inés Arrimadas, ha assegurat que "l'operació de Spanair és un escàndol que ha costat més de 170 milions d'euros a tots els catalans" i ha recordat que Ciudadanos han impulsat aquesta comissió d'investigació "perquè els ciutadans sàpiguen quant els ha costat aquesta operació, qui va prendre la decisió política d'invertir en una empresa que estava trencada, en què estudis de viabilitat es va basar aquesta decisió i per què es van concedir crèdits de l'Institut Català de Finances (ICF) amb aquest sentit mentre es denegaven crèdits a empreses viables ".

“El deliri separatista per tenir una aerolínia de bandera”

A la primera sessió de la comissió Ciudadanos ha manifestat que la inversió del Govern a l'aerolínia "respon a una decisió política i ideològica" que tenia com a objectiu "tenir una aerolínia de bandera, dins del deliri separatista del govern del Tripartit i de l'actual govern de CiU "i que" afecta també a l'Ajuntament de Barcelona, a la Fira de Barcelona i l'ICF ". I ha evidenciat "la gravetat d'aquest escàndol" recordant que hi ha una sentència judicial que ha condemnat a diversos membres del Consell d'Administració de Spanair.

“Pactes entre partits per fer decaure compareixences”

Ciutadadanos també ha anunciat el "pacte entre els partits membres del govern del Tripartit i l'actual govern de CiU perquè decaiguin algunes compareixences", com les del president de la Generalitat, Artur Mas, l'expresident, José Montilla, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i l'exalcalde Jordi Hereu, entre d'altres, com "partícips" de l'operació. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
13 de desembre de 2014, 12.30 h



No aceptaste la vergüenza.
Resististe.
Sacrificaste tu vida
por la Libertad, Justicia y Honor.





( Del Memorial en Honor a la Resistencia )


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5

Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
zsdga fletxa dasdfasdf
12 de desembre de 2014, 17.26 h

A la primera sessió de la comissió Ciudadanos ha manifestat que la inversió del Govern a l'aerolínia "respon a una decisió política i ideològica" que tenia com a objectiu "tenir una aerolínia de bandera, dins del deliri separatista del govern del Tripartit i de l'actual govern de CiU "i que" afecta també a l'Ajuntament de Barcelona, a la Fira de Barcelona i l'ICF "-------------------------> EL QUE ELS SENYORS DE CIUDADANOS QUALIFIQUEN DE DELIRI INDEPENDENTISTA DE TENIR UNA LINEA AÈRIA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
12 de desembre de 2014, 15.21 h

On ets Andelson?
On són Olimpíades?
On és la Banca internacional?
A Madrit no. No compta al gran món. Ni la ex reina viu. És quelcom insegur. Sobre tot, amb una corrupció pitjor que Botswana. Tota dit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
12 de desembre de 2014, 15.19 h

No conec a cap empresari que es preocupi. I en conec molts! Es lògic. Estem en una economia globalitzada. Madrit no existeix al món financer ni econòmic. És res, excepte per quatre provincians.
El demés és fanatisme. Ja els hi passarà. No poden digerir la realitat de l'adéu Espanya, quelcom irreal, inexistent. Simplement un Estat podrit i barruer, camí del tercer món.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa BCN
12 de desembre de 2014, 14.28 h

Preocupació empresarial per la política catalana.
Volkswagen trasllada a Madrid la direcció d'Audi a Espanya.
El gran holding automobilístic Volkswagen i, per tant, la Seat, veu amb temor la política secessionista de la Generalitat i comença a reaccionar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.