directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

“Si tens fills, Albiol no t’interessa”

La iniciativa de CIU de Badalona respon la carta enviada als veïns en què el batlle retreia a l'oposició haver impedit la gratuïtat dels llibres de text i serveix per denunciar les mentides de l’alcalde

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El grup municipal de CiU a Badalona ha repartit aquest dimecres centenars de fulls al mercat dels Encants La Salut per denunciar "les mentides" de l'alcalde, Xavier Garcia Albiol. La campanya 'Si tens fills, Albiol no t'interessa' respon la carta que el batlle va enviar fa uns dies als veïns i en què va tornar a prometre la gratuïtat dels llibres de text si aconsegueix una majoria suficient en les municipals del 2015. En la circular, Albiol retreu a l'oposició (PSC, CiU i ICV-EUiA) haver impedit el que havia estat una de les promeses estrella dels populars en les eleccions del 2011. El portaveu convergent, Ferran Falcó, ha criticat "les mentides amb què Albiol va guanyar les passades eleccions".
Falcó(CiU) al mercat dels Encants La Salut en l'inici de la campanya 'Si tens fills, Albiol no t'interessa'
Falcó(CiU) al mercat dels Encants La Salut en l'inici de la campanya 'Si tens fills, Albiol no t'interessa'

Comparteix
   


Etiquetes
CiU de Badalona passa a l’acció

Amb el repartiment de fulls d'aquest dimecres al matí, CiU de Badalona ha començat una campanya porta a porta per denunciar una de les "moltes mentides per les quals els badalonins jutjaran Albiol en les eleccions municipals del proper mes de maig", segons ha criticat el portaveu del grup municipal, Ferran Falcó. Acompanyat d'altres regidors i membres de CiU, Falcó ha repartit els fulls que, amb el lema 'Si tens fills, Albiol no t'interessa', volen posar de manifest que "l'únic responsable" que els llibres de text gratuïts no siguin una realitat a la ciutat és "el govern del PP".

Les promeses de l’alcalde popular de Badalona són paper mullat

CiU recorda que aquesta promesa, que va ser una dels propostes més destacades del programa electoral d'Albiol el 2011, era "competència exclusiva" del govern popular. "Si no l'ha fet realitat, és per la seva incapacitat i perquè només el primer any ja costava set milions d'euros", assenyalen des del grup de CiU. Falcó ha acusat Albiol de "fer qualsevol cosa per mantenir-se al poder, encara que sigui tornar a mentir els ciutadans amb l'objectiu que el votin" i ha avisat que CiU "no callarà" davant "aquestes manipulacions".

Albiol populista i demagog

En la carta que va enviar als veïns per demanar que li tornessin a fer confiança, Garcia Albiol lamenta que "hi havia un projecte en el que tenia posades moltes esperances, però que l'oposició m'ha impedit realitzar". L'alcalde retreu en la circular que els grups de l'oposició tombessin la proposta el febrer del 2013, quan es va portar el ple la mesura i PSC i ICV-EUiA hi van votar en contra i CiU es va abstenir. L'oposició en conjunt va recriminar al PP no haver aconseguit el suport ampli de la comunitat educativa a una mesura "cara" i "injusta", ja que criticaven que, amb la pretensió de ser universal, no s'actuava sobre les desigualtats econòmiques de les famílies.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
26 de desembre de 2014, 17.55 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa barna
26 de desembre de 2014, 10.42 h

#6 Tens pa a l'ull company, albiol ha mentit , menteix i mentirà sempre perquè forma part d'aquest partit sense escrúpols i corrupte des del gobierno que ho tenen en el seu ADN. Es així, perquè està provat i si va ser alcalde és perquè CIU va voler, sinó de què!. Segurament totes les persones de badalona tenen un nivell cultural més alt que el que dius tu, que pel que es veu tens les orelles tapades i els ulls cecs.
Segur que també formes part de la "crosta pepera" i a sobre cobres... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
José Forcadell fletxa Badalona, Barcelona
26 de desembre de 2014, 10.25 h

Xavier García Albiol, es el bé mes gran que ha tingut mai Badalona desde que n'hi ha democracia. Jo no era votant del PP, però ara a Badalona excluisvamente si que ho sóc. Es el millor alcalde que mai em tingut. I com jo, la majoría de badalonins pensem el mateix. Els fets son la prova evident. Tot el demès son ganes d'enmerdar i de perjudicar als badalonins.

VISCA L'ALCALDE ALBIOL I VISCA BADALONA !!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
@lerrouxemos és un invent de José Manuel Lara fletxa Perquè un partit que vol destruir "la Casta" surt cada dia a les televisions de la Casta ?
24 de desembre de 2014, 21.24 h

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1535/8037/original.jpg

Perquè és un invent de la pròpia Casta per "canalitzar" el descontentament ciutadà i que res canviï.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
24 de desembre de 2014, 21.14 h

El discurs del Felipe una vergonya i un insult a la inteligència. Un rei ficant-se en política i fent propaganda d'Espanya?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 de desembre de 2014, 20.14 h

Te pebrots la cosa. mira ara que tenir que escoltar als de CIU foten canya al seu amic ALBIOL.!! si porten defensant el mateix durant anys..!! FER NET de PP , PSOE i CIU a Badalona es una necessitat vital per la supervivència de la raó i el raciocini a tot arreu i ara mateix es urgent ja Badalona i tota Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
24 de desembre de 2014, 19.57 h

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.