directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L’operació Pandora activa la violència als carrers de Barcelona

Incidents al barri de Gràcia en una manifestació per la llibertat dels detinguts, pintades i vidres trencats de comerços i entitats bancàries

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- Una manifestació per demanar la llibertat els anarquistes detinguts en l'operació pandora ha acabat amb aldarulls violents al barri de Gràcia de Barcelona. Alguns dels concentrats han fet pintades i han trencat vidres de diversos comerços i entitats bancàries. A la manifestació hi han participat gairebé un miler de persones que han reclamat que es posin en llibertat els set empresonats. La marxa ha arrencat a les cinc de la tarda a la plaça Catalunya i ha acabat cap a quarts de vuit del vespre a la Plaça del Diamant. Els incidents s'han concentrat al carrer Gran de Gràcia. La marxa ha estat seguida per nombroses furgonetes de la Brigada Mòbil i per un l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra.







Comparteix
   


Etiquetes
Tant sols un milers de persones han reclamat la llibertat dels detinguts

Gairebé un miler de persones han participat en la manifestació en solidaritat amb els detinguts en l'"operació Pandora". La marxa s'ha celebrat per demanar la llibertat de les set persones que continuen en presó provisional. El cas està sota secret de sumari i encara no se sap de què se'ls acusa en concret després de la detenció que va tenir lloc fa 11 dies en el barri de Gràcia.

Sota el lema "terrorista és qui ens condemna a una vida de misèria, no qui es rebel·la contra ella" la manifestació ha començat a la Plaça Catalunya, ha pujat pel Passeig de Gràcia i quan era a Gran de Gràcia alguns manifestants han apedregat diverses entitats bancàries del barri de Gràcia, entre ells algun de CaixaBank, CatalunyaBanc, el Banco Santander, el Banc Sabadell i el EVO Banco. També han provocat destrosses i pintades en alguns aparadors de comerços i en mobiliari urbà del carrer Gran de Gràcia.

Quan els Mossos d'Esquadra han amenaçat "d'intervenir" per megafonia, la manifestació s'ha introduït cap al carrer Astúries i en arribar a la Plaça del Diamant s'ha diluït.
 
El jutge de l'Audiència Nacional Javier Gómez Bermúdez va ordenar l'ingrés a la presó sense fiança de set dels onze "anarquistes" detinguts el dia 16 de desembre en l'anomenada "operació Pandora" per desarticular "un grup criminal amb finalitats terroristes" vinculat amb "l'anarquisme violent".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
29 de desembre de 2014, 16.49 h



MISSATGE DE NADAL DE LA RESISTÈNCIA ANTIESPAÑOLA



A les portes d'un nou any, volem des de la Resistència desitjar a tots els independentistes i a tots els herois que lluiten enfront de l'Ocupació espanyola, un Feliç Any Nou 2015, i fer un balanç del que ha suposat aquest període anual en relació amb els projectes i les situacions que s'han presentat entorn de la lluita per les llibertats de les Nacions i Pobles ocupats per l'estat feixista espanyol.

Els últims mesos han vingut mar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
29 de desembre de 2014, 16.48 h

Hem expressat en anteriors ocasions la nostra aposta particular per la conformació de llistes separades per a les Eleccions Plebiscitàries , que poden aportar dades substancials sobre el suport de cada candidatura concreta , i partint que ja sigui CiU, ja sigui ERC, o CUP, etc.,estarien totes aquestes forces unides pel comú denominador de l'acord entorn del Dret a Decidir i a favor d'una Catalunya independent.

De totes maneres, estem oberts a qualsevol altre tipus de disseny de les llistes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
28 de desembre de 2014, 07.23 h

D'una colla de criminals i delinquents, que sempre son els mateixos, en diuen anarquistes, quan nomes son uns gossos? i la policia com es que no els tanca a la gossera? mira que es facil fotre a la presó a aquests criminals, mil vegades identificats i protegits pel gran Espadaler


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
El PP d'Extremadura reconeix l'espoli de 16.000 milions d'euros fletxa Espanya roba a cada ciutadà català 2.130 euros
28 de desembre de 2014, 00.04 h

https://twitter.com/denterd/status/539092671638548480/photo/1


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jbm fletxa Palma
27 de desembre de 2014, 23.47 h

N'hi ha que fan el joc als botxins. Per això han fet l'operació Pandora, per generar violència.
No els faceu el joc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
27 de desembre de 2014, 23.39 h

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.