directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El rei dels espanyols Felipe VI ens amenaça amb “la gran Nación española”

Mentre Mas i Junqueras mostren la seva incapacitat d’arribar a un acord per tant sols endegar el procés independentista, el rei dels espanyols treu muscle davant el seu exercit contra el procés independentista

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Els sectors monàrquics catalans reivindicaven encara aquest matí que el rei dels espanyols marca distàncies amb el president espanyol Mariano Rajoy en el discurs respecte a Catalunya, el gran olfacte polític del periodista de La Vanguardia Enric Juliana ha quedat n entredit a partir del moment que el nou rei dels espanyols ha utilitzat el terme “gran Nación Española” com arma política contra el procés sobiranista. El nou rei dels espanyols ha reivindicat la seva figura com a cap de les forces armades espanyoles com a senya inequívoc d’una nació que vol seguir sent una nació expansiva i conqueridora. 

Comparteix
   


Etiquetes
Malgrat que TV3 ha dit que el discurs del rei no ha estat polític, deunidoret el to de les seves paraules...

"Us animo a seguir treballant amb la mateixa abnegació, disciplina i lleialtat, per la nostra Gran Nació, compromesos amb el present i optimistes amb el nostre futur. I ara els demano que crideu amb mi: Visca Espanya!".

El rei dels espanyols tanca la porta a ser mitjancer entre Catalunya i Espanya

Felip VI ha tingut paraules tant sols per les forces armades com a eina per reconquistar Catalunya, ha recordat que ja fa gairebé 30 anys va començar el "privilegi" de la carrera militar i que avui vesteix "amb orgull l'uniforme" de capità general. Ha afegit que "mai deixarà de recordar" un dels principis que li van ensenyar les forces armades: que "manar és servir".

Pedro Morenés ha anunciat que "les forces armades reafirmen el compromís en la defensa d'Espanya i els espais de sobirania". 

En una entrevista a 'El Mundo' aquest dimarts, el ministre considera que "el sobiranisme irrita de la mateixa manera un militar que qualsevol altre espanyol".

Mentre el rei dels espanyols parla de la “gran nación espanyola” el pare jubilat gaudeix del cap d’any a tot tren a Califòrnia

Qui no ho ha fet acte de presència a la Pasqua militar és el rei Joan Carles, davant la decepció d'alguns dels militars assistents, després que se'l descobrís a Califòrnia celebrant el seu 77è aniversari.

Conquerir Catalunya via museu militar

L'exèrcit vol un museu militar a Barcelona per no "defugir" la contribució de Catalunya a la història militar española. El tinent general inspector general de l'exèrcit, Ricardo Álvarez-Espejo, ha anunciat la voluntat d'establir "progressivament" un museu militar a l'edifici del Govern Militar de Barcelona. "La contribució de Catalunya a la història militar espanyola i la seva petjada és tan important que no hem de defugir ni deixar al marge a la ciutadania de Catalunya de poder contemplar un patrimoni tan singular", ha manifestat aquest dimarts durant el seu discurs en la celebració de la Pasqua Militar, a la qual han assistit autoritats militars, institucionals, consulars, policials i civils. Álvarez-Espejo ha situat el projecte com un "objectiu ambiciós i irrenunciable" al qual dedicarà, ha dit, tot el seu esforç.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
8 de gener de 2015, 13.50 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
dfsgfga fletxa dfasdfdsfads
7 de gener de 2015, 17.49 h

SI DE VERITAT ESTIMEU CATALUNYA I ENS VOLEU FER UN REGAL QUE VALGUI LA PENA, TRASLLADEU A CATALUNYA EL MUSEU DEL PRADO. Per la meva part no us asseguro que deixi de ser independentista, però al menys reconeixeré que ens heu deixat quelcom de valor. PERÒ PER DEIXAR-NOS UN MUSEU MILITAR, QUE ENS VOLEU HUMILIAR UN COP MÉS?. REALMENT SERÀ UN MUR EXCEL.LENT PER A FER-HI PINTADES DEL TIPUS: " FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ".


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
dfsgfga fletxa dfasdfdsfads
7 de gener de 2015, 17.47 h

. "La contribució de Catalunya a la història militar espanyola i la seva petjada és tan important que no hem de defugir ni deixar al marge a la ciutadania de Catalunya de poder contemplar un patrimoni tan singular", -------> No cal, no fa falta, deixe-ho tot com està.

Però si de veritat voleu conquerir l'ànima dels catalans no ens foteu un museu militar. Deixeu quelcom que valgui la pena i no l'imatge del domini i sotmetiment de l'exercit espanyol sobre el poble de Catalunya. Els catala... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
7 de gener de 2015, 15.43 h

#29 La Marca Hispànica no te res a veure amb la Marca EspañA, BEJOTA. Ho pots consultar a la Wikipedia, si vols...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
BEJOTA fletxa BCN
7 de gener de 2015, 13.14 h

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentisteNació

n.b. resultat (previst) plebiscipatries.

HISPANIA ROMANA COMENÇÁ PER LA MEDITERRANEA .DES DE QUAN CATALUNYA NO ÉS ESPANYA? MÉS QUE LA RESTA PERQUE ,FINS I TOT, QUAN L'INVASIÓ ÁRAB ,CATA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Lluìs Blanquè Llobet fletxa MONTEVIDEO URUGUAI
7 de gener de 2015, 12.36 h

Esto de la gran nación española debe ser en broma. Está a la cola de las naciones europeas a pesar de que estuvo casi cuatro siglos robando a tierras que no eran de ellos. La opulencia de la monarquia española da asco y los borbones se colaron y creo que no les va a durar mucho la joda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Francesc fletxa Calders (Bages)
7 de gener de 2015, 12.19 h

Espanya seria "una gran nació" si entengués que la "petita nació" que és Catalunya no és Espanya. Mig milió de kilòmetes quadrats es poden considerar una "nació gran" però una "gran nació" només la fan el dret, la tolerància i el respecte a les altres nacions. Desgraciadament, al llarg de la història, Espanya ha sigut una "nació molt gran", amb colònies per tot el món, però mai ha sigut una "gran nació" perquè no entén res, no rewspecta res, ho ignora tot (com diu Machado) ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Agnés fletxa BCN
7 de gener de 2015, 10.11 h

Jo dic que es una amenaça que m'agrada, per que sent generosa els i regalo l'espanya. (De tota manera, moltes gracies )


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Isabel fletxa Santa Eulàlia
7 de gener de 2015, 10.04 h

#17 Doncs ja fa temps que mana i no s'ha vist cap tipus de salvació.......ah !!! i no podem ser burros, per que no som part de la teva familia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
7 de gener de 2015, 09.47 h

OH Quin goig que fa el nanu del caça-elefants. Amb aquest vestit tan maco podria cantar alguna opereta, com "La vídua alegre". Aquestes disfresses són delicioses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.