directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rahola dispara contra ICV

“Ara es queixen els @iniciativa de no ser a la foto? Però si ho han fet tot perquè s´anés en orris el procés. Apa, aneu a aplaudir a @ahorapodemos”, els etziba en una piulada.

Comentaris 38  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El malestar evident per l’acord Mas-Junqueras a la coalició ecosocialista ha portat a alguns piuladors a criticar la suposa exclusió d’ICV de l’acord, fet que ha propiciat la piulada de Pilar Rahola enviant la formació a “aplaudir a Podemos”. Avui els líders d’ICV-EUiA en roda de premsa ja han avisat que no compartiran un full de ruta “de dretes” que “empetiteixi el dret a decidir” i asseguren que el seu full de ruta és treballar per fer possible "un pol d'esquerres que planti cara a la dreta una vegada ERC ha decidit jugar el paper de “subalternitat”. Els ecosocialistes, lluny d’un plebiscit, veuen en les properes eleccions una oportunitat per canviar els governs i les polítiques antisocials, i per impulsar governs d'esquerres. 



Comparteix
   


Etiquetes
Disputa pels socialistes crítics i pel poder a Barcelona

Herrera, Camats i Mena, veuen l'acord assolit entre el president i el líder d’ERC com una "pròrroga" per a un govern "fracassat" i també hi veuen la "renúncia" d'ERC a construir un govern d'esquerres, sobretot en l’àmbit municipal, i per això Camats ha emplaçat a aquells que han deixat el PSC a reivindicar la necessitat de governs d'esquerres. "Ens posem a disposició perquè les eleccions municipals serveixin per donar un tomb a l'agonia", ha sentenciat una Camats que podria ser a la llista de Guanyem, ara preocupada perquè l’acord d’ahir no perjudiqui les expectatives de Guanyem de formar govern amb ERC per governar a l’Ajuntament de Barcelona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
bejota fletxa bcn
13 de gener de 2016, 16.34 h

E. 27-S.
CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.510.713

VOTANTS: 4.115807

Separatistes: 1.949241

Separatistes: 35% DEL CENS (47,8% DEL VOTS)

N.B. SRA. BELÉN ESTEBAN(PERDÓ,RAHOLA):EL CONFLICTE CATALÁ ÉS EL MATRIARCAT I NO PAS L'ESTAT ESPANYOL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Miki fletxa Mataró
16 de gener de 2015, 19.09 h

#31 Feia anys que no veia tantes xorrades juntes... tu t'entrenes, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
16 de gener de 2015, 13.13 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Jaume fletxa Barcelona
16 de gener de 2015, 11.41 h

HERRERA, EL NOI DE LA BICI; EL TONTO DEL POBLE

Es difícil superar lo maldestre que és l'Herrera. Primer, sempre fa cara d'emprenyat, de mal de ventre; així és difícil caure bé. Segon, té al costat aquesta ànima beneïta de Sor Camats que no sé que coi fa al costat d'aquest pòtul. Tercer, EU ha perdut el rumb i el discurs perque s'han institucionalitzat (on han pogut, clar; ajuntaments) i la gent amb problemes ja no els veuen com aquells que els poden ajudar. I quart, els fenòmens Co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
16 de gener de 2015, 10.09 h

La CUP tilda el acuerdo para las elecciones del 27S de cesión al "chantaje" de Mas
Arrufat afirma que no existe ninguna hoja de ruta pactada para maximizar los votos independentistas ni para conseguir que la comunidad internacional vea en el resultado de esas elecciones el valor de un referéndum, y valora el pacto como un acuerdo "para la distribución de votos".

http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2015/01/la-cup-tilda-el-acuerdo-para-las-elecciones-del-27s-de-cesion-al-chantaje-de-mas-1... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Isabel fletxa Bcn
16 de gener de 2015, 09.38 h

Els de ICV acusant a ERC de seguidisme ja,jaa,ja,quan els van estar fent seguidisme del PSC durant anys. Aquests s'han quedat desfassats amb el discurset de les esquerres de fa 30 anys, només saben dir que la dreta és dolenta i per això no ens calen partits, els ciutadans ja sabem que les dretes fan politiques de dretes, la desgracia que tenim és que les esquerres son una colla d'incompetents que volen viure del xollo només repetin que son d'esquerres i que feu, que proposeu? quan nomes vo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
16 de gener de 2015, 09.35 h

A GRANOLLERS I CARDEDEU ,, Digui lo que digui PILAR RAHOLA ,, Jo vui una Fort FRONT CLARAMENT D´ESQUERRES CATALANISTES .. Com podrien SER E.R.C. ,, LA CUP I ICV .. .. Els Socialistes ja saben que son Molt molt Espanyols anti--Catalans NO AL P.S.C. = P.S.O.E. .. Com tampoc NO A C.I.U. Per què ara mateix te molts PACTES FETS C.I.U. Y P.P. ,, Per molts Ajuntaments Pobles de Catalunya hi Consells Comarcals Diputacions C.I.U. I P.P. Cal castigar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
16 de gener de 2015, 09.26 h

L'Herrera encara no ha explicat la corruptela del Gran Baltasar treballant per la camorra AGBAR!!! HERRERA, que fa el Baltasar a Agbar? Es dedica a atracar als catalans amb l'aigua més cara del mon? El Gran Baltasar va construir una desaladora que no serveix per res de res? ICV pagar la malvarsacio de fons publics de la desaladora-ICV? Herrera, la desaladora val 50 hospitals, oi comunista de Pedralbes?
Cal una Comissiò d'investigacio sobre la feina camorrista de Baltasar-hERRERA i si hi ha su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
16 de gener de 2015, 09.22 h

En aquesta secció de comentaris cada cop hi ha més barroeria i males formes. Passo de tots ells. La meva admiració per la Pilar Rahola per la seva valentia en les seves endemés encertades opinions. Les comparteixo amb ella, en especial, les referents a ICV i al mon musulmà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
16 de gener de 2015, 01.36 h

#28 macho eres todo un poeta jajajajajajajajaja


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.