directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias: "Jo sí que em veig pactant amb Alfred Bosch de cara a les municipals"

"El documental Ciutat Morta s'equivoca a l'intentar donar la imatge que tot el que està lligat a l'ordre és mentida"

Comentaris 56  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s'ha desmarcat i no ha tancat la porta a un possible acord amb els republicans a la capital catalana. "Jo sí que em veig pactant amb Alfred Bosch de cara a les municipals. Ell diu que no però jo dic no ens posem neguitosos. Hem de separar l'estratègia electoral d'unes municipals de les eleccions a Catalunya", ha assenyalat Trias a Rac1. "En les properes municipals qui guanyi haurà de pactar amb algú", ha avisat Trias, que tampoc ha descartat una aliança amb Guanyem. Sobre el documental 'Ciutat Morta', l'alcalde de Barcelona ha lamentat que la cinta estengui l'ombra sobre tota la Guàrdia Urbana: "Dubtar dels cossos de seguretat en general és un error".

Comparteix
   


Etiquetes
"Ahir no vaig veure el documental però el veuré. Crec que és un documental interessant de veure, sabent que és de part, des d'un únic punt de vista", ha continuat Trias, que ha recordat que ell estava a l'oposició l'any 2006 a l'Ajuntament de Barcelona, governat per PSC i ICV. "En aquell moment vaig ser crític amb el desplegament que va fer la Guàrdia Urbana aquell dia 4 de febrer", ha comentat l'ara alcalde de Barcelona, que, no obstant, s'ha considerat un "defensor a ultrança de la Guàrdia Urbana" i ha lamentat que es vulgui estendre una pàtina d'ombra sobre tot el cos arran del cas 4-F. "El documental s'equivoca a l'intentar donar la imatge que tot el que està lligat a l'ordre és mentida", ha afirmat Trias.
 
"És injust també per la Guàrdia Urbana empaquetar-ho tot junt: l'acció conjunta de la Guàrdia Urbana i la suposada actitud d'uns agents concrets", ha reflexionat en veu alta l'alcalde de Barcelona, que ha detallat que en arribar al càrrec va rellevar tota la cúpula de la Guàrdia Urbana i es van expulsar els agents condemnats. Sobre la indemnització vitalícia a dos d'aquests agents, Trias ha detallat: "Ells van demanar la baixa per malaltia i ho han aconseguit a través d'un tribunal. Això ho han fet pel seu compte, l'Ajuntament no hi pot fer res", ha assegurat l'alcalde de Barcelona, que ha lamentat també que Guanyem vulgui treure rèdit polític d'aquest cas.
 
"Ens equivoquem intentant fem campanya política amb aquestes coses i Guanyem ho fa", ha criticat Trias, que ha retret l'actitud "molt dura" d'aquest partit. "Diuen: guanyaré jo i no vull col·laborar amb ningú. Crec que això és un error", ha valorat l'alcalde convergent, que tampoc s'ha mostrat entusiasmat amb un acord amb el PP. "Podem fer pactes puntuals però estables ens costen perquè tenen un plantejament del que ha de ser la ciutat diferent del que tinc jo. Barcelona no ha de ser el contrapunt a la Generalitat", ha incidit Trias, que ha finalitzat opinant sobre el conflicte als cinemes Verdi. "Estic preocupat i em sabria greu que es tanquessin. L'Ajuntament només pot mediar perquè és una discussió entre privats", ha assegurat l'alcalde.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#56
2 de gener de 2017, 19.31 h


#55 Joder, tio, que BERZOTAS que eres, eres más BURRO que cincuenta burros juntos, eres un ASNO PESADO E IGNORANTE, repitiendo hasta la saciedad tus gilipolleces absurdas.

A ti hay que decirte lo del borbón cazaelefantes: POR QUÉ NO TE CALLAS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
LLUIS fletxa bcn
16 de desembre de 2016, 15.42 h

N.B. L'ÁNIMA DE L'ESTAT ES VENJA CONTRA ELS ENEMICS :MURIEL ( MORTA PER ACCIDENT),PUIGDEMONT (PER UN PEL AMB L'ACCIDENT D'AVUI),MAS (PER LA CUP) ,BAÑOS ,CIU I TRIAS ,BANQUER DEL PROCÉS ,FORA DEL CARREC DE BATLLE DE BARCELONA.

EN TOTS AQUESTS ANYS ,RES DE RES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
19 de gener de 2015, 18.05 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
19 de gener de 2015, 14.44 h

#52Si? . . . ma lu cuentas o ma lu dises?


#51Tu, suciolista caspañol, cuando parlas de palurdades, seguru ca ta rafieras a lus clientes de tu madra, vardad? Kieru desirt a los ca sa la foian a la carratera a cambiu da 3 eurus. . . Pues raaspetalus, i piensa bien ca unu de eyus pudria sert el tuyo padra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, (en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes obviamente).
19 de gener de 2015, 14.04 h

El banco RBS rompió con Oleguer Pujol por 'engaño salarial'
The Royal Bank of Scotland dice al juez Pedraz que el hijo de Jordi Pujol inflaba sus honorarios

http://www.elmundo.es/cataluna/2015/01/19/54bc108e268e3e7d798b4580.html?a=a80becae628a139d33fb7e1c0e8921f5&t=1421672154


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
19 de gener de 2015, 13.45 h

Es ovbio que los catalanes ya no saben qué hacer para seguir con sus palurdadas, y por eso siguen sacando referendums y otras hierbas, pero no van a conseguir nada, lo primero porque son cuatro pelaos , y lo segundo , porque Podemos le está comiendo el terreno y llegarán al poder si el PSOE no aparece como antídoto, que lo hará, para que todos los enemigos de la Patria Española se vayan a la mierda, empezando por los catalanes, y siguiendo por los anarquistas podemitas, que quieren traer ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Ai Senyor! fletxa Barcelona
19 de gener de 2015, 13.19 h

I si pacten abans faran llista comuna? Qui posaran al capdavant? I si pacten després, tots dos amb el mateix convenciment, treballaran perquè Barcelona actuí, des d'el dia després com la capital del Nou Estat Independent, afavorint un Estat amb una llengua oficial, amb història reconeguda, amb emprenedoria i identitat pròpia, amb economia justa i solidària i afavoridora de trobada emprenedora, que allunyi el 4rt.món de ca nostra, etc. etc.?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
S04H2 fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
19 de gener de 2015, 09.58 h




#26 Amic Synera, a #17 la MICAELA ROMUALDA ha usurpat el teu nom. També ho ha fet amb el meu a #21 , i es nota per les hores dels comentaris.



Què té d'estrany que una trugeta com la Micaela usi totes les males arts que li varen ensenyar els clients del prostíbul on treballava la seva mare?



Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
19 de gener de 2015, 02.22 h

#46

SI EVA BRAUN SI QUE SE AFEITE EL BIGOTITO, Y TU EL TUYO LO LLEVAS AFEITADO ? ERES DE

ESAS QUE LES EMPIEZA EL PELO EN EL BIGOTE Y LES TERMINA EN EL COGOTE,COMO BUENA

NAZI-SIFILÍTICA Y APESTOSA A SARDINAS PODRIDAS,COMO BUENA PUERCA CASPAÑOLA,QUE

ESO NO TE LO QUITA NADIE,ES "MARCA CASSPAÑA" CON DOS ESES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
19 de gener de 2015, 01.43 h

#44 lA CARTA DE NACIONES UNIDAS RECOGE EXPRESAMENTE EL PRINCIPIO DE INTEGRIDAD TERRITORIAL DE LOS PAISES ..FRENTE MOVIMIENTOS SEPARATISTAS.
eL DERECHO A DECIDIR................................. ES UN BURDO INVENTO DE LOS NAZIS-INDEPENDENTISTES..


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.