directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC distreu el debat de la independència amb el de la corrupció, segons el Govern

Homs veu “interès electoral” en el fet que els republicans hagin forçar la compareixença de Mas a la comissió del cas Pujol

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

 “El 27-S hi ha en joc si Catalunya esdevé o no independent i allà on ens juguem el tipus i la pròpia història és en el debat sobre la independència i ara aquest debat haurà de conviure amb el debat de la corrupció, que és el debat de molts dels que no volen la independència”, ha dit Homs en relació a la decisió d’ERC de forçar la compareixença del president Mas a la comissió d'investigació sobre el cas Pujol. Homs ha assegurat que “les prioritats comunicatives s’associen als objectius polítics  i aquesta decisió d’ERC és una decisió, des del punt de vista de l'anàlisi comunicativa, que va en contra de fer les eleccions plebiscitàries”, perquè "distreu" l'objectiu. Amb tot Homs ha insistit en la voluntat del president i del Govern de donar explicacions: "Sempre que li han preguntat, ha respost".

Comparteix
   


Etiquetes
Les conclusions de la comissió ja estan dictades

El conseller s'ha mostrat convençut que les conclusions de la comissió ja estan dictades i ha preguntat si hi ha algun partit que tingui interès a aclarir alguna cosa, descomptada CiU, abans de les eleccions, i ha recordat que “ja fa temps que tots sabem com funcionen aquestes coses".
Homs ha alertat que hi ha decisions que tenen "conseqüències" però ha assegurat que l'actitud dels republicans no afectarà les negociacions sobre el full de ruta perquè la compareixença de Mas mai ha estat sobre la taula de les negociacions. "No sé si és fermesa o interès purament electoral, això ho jutjarà cadascú. Aquesta qüestió no ha estat mai en la taula negociadora per part nostra. Nosaltres tenim clares les prioritats”, ha dit Homs.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
28 de gener de 2015, 23.15 h

Tsipras ,,, Lider de Syriza , que va Guanyar de les Eleccions a Grècia ,, es dels nostres es del ... BARÇA es Culer dels bons vol vindra a Barcelona al Camp Nou no se amaga com feia el Covard de Zapatero que mai ho casi mai va volguer benir a donar suport al BARÇA .... Bona noticia un politic D´Esquerres i Guanyador es del BARÇA aveura si ens porta la seva Sort que te el


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Just fletxa Catalunya
28 de gener de 2015, 18.22 h

#23 Per què piropeges na dona, si és evident i notori que a tu t'agraden només els homes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
28 de gener de 2015, 17.08 h

Mira, nena de mis amores,...que te comento que los catalanes no tenéis nada que hacer, hermosura mía,...que lo único que puede pasar en España es lo que está pasando con los griegos,... una desgracia,...que ganen los del syriza español, o sea, los de Podemos, y el coletas traerá una dictadura, entonces se vais a cagar vivos, y pediréis, suplicaréis que venga el PSOE a salvaros , a sacaros las castañas del fuego,...

Pero bueno, lo que te decía,...no hay nada como cagar y vivir bien, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
28 de gener de 2015, 16.16 h

Balla home quel GOVERN CATALÀ DE ARTUR MAS ,, No fa pas SERVIR EL PROCÉS INDEPENDENTISTA .. .. Con CORTINA DE FUM .. Per amagar tapar les moltes y Fortes Retallades Socials que ha fet NO FA SERVIR EL PROCÉS .... Per amagar tapar la molta CORRUPCIO que te C.I.U. Els molts politics corruptes i lladres que te entre els EL EX--PRESIDENT DE Catalunya JORDI PUJOL Ho Felix Millet ho ORIOL PUJOL CAS ITV .. No sabeu que hus parlem cuan diuen feu UNA COR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
BEJOTA fletxa BCN
28 de gener de 2015, 14.28 h

E. EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més",(= 27-S)

N.B. AQUESTS NÚMEROS I ELS DE LA "CONSULTA" SÓN ELS QUE MANAN.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Ai Senyor! fletxa Barcelona
28 de gener de 2015, 12.42 h

I el govern ensenya una independència com a moneda de canvi? La independència no és objecte de negoci, ni de xantatge, ni d'anar-ho allargant, ni d'eufemismes com ara "sobiranisme" i "Estat", que no inclou independència (SI-NO del 9N !).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
28 de gener de 2015, 11.41 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
mario fletxa barna
28 de gener de 2015, 10.26 h

#3 E REPUBLICANA C l'únic partit que ha dut sempre en les seves sigles la paraula REPÚBLICA SEMPRE, SEMPRE ha sigut per treballar per CATALUNYA i TOTS ELS CATALANS. Aquesta és la principal premisa per creure en ELLA. Qui més ho pot dir dels partits polítics que es fan i es desfan? que algú m'ho digui i m'ho demostri. SEMPRE , SEMPRE s'ha volgut plegar ERC des del centre fins les rodalies dels altres partits. S'ho haurien de fer mirar tots plegats.
ERC no amaga res que no sigui la seva de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
28 de gener de 2015, 09.34 h

¿ PER QUÈ LAS UNIVERSITATS PÚBLICAS A CATALUNYA SON TAN I TAN CARES ? Les mès Cares de tot Espanya hi de tot Europa ,, aixo perjudica afecta a molts joves catalans de pares treballadors en un sou baix , fills de Aturats ho de pobres LES UNIVERSITATS CATALANES TAN CARES Treu la posivilitat de estudiar en elles a miles de joves catalans per culpa del GOVERN CATALÀ DE DRETES que son els de C.I.U. de Artur Mas tot una Veergonya aixo hi ajuntes sumes LA MALNU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
teresa fletxa Valldoreix
28 de gener de 2015, 08.48 h

A veure si ho he entès bé, resulta que si soc independentista he d'escollir ente la independència o la corrupció?. Au va!!...si no tenen altre argument per tapar les seves vergonyes es que estan molt fotuts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.