directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sirera diu que el PP no ha dit "mai" que ETA estava rere dels atemptats de l'11-M

Amnèsia profunda a les files populars, que s'afanyen a desmentir la teoria conspiratòria

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del PPC, Daniel Sirera, ha negat aquest dimarts que cap dirigent del PP hagi defensat durant els últims anys que ETA estava darrere dels atemptats de l'11-M. 'No ho hem dit mai', ha assegurat Sirera, que ha afegit que ha 'buscat a l'hemeroteca' declaracions del secretari general del PP, Ángel Acebes, per veure si parlava de la 'teoria de la conspiració', i que no n'ha trobat. 'Després que Acebes va dir que s'havia obert aquella línia d'investigació', ha afegit, 'no he tornat a sentir a parlar d'ETA mai a cap dirigent del PP'. Zaplana ha anat més enllà, tenint la barra d'assegurar que 'qui manipula és el PSOE'.
sirera pp daniel
Comparteix
   

Sirera ha dit que 'fer preguntes parlamentàries sobre l'atemptat més gran de la història d'Espanya no és alimentar cap teoria', sinó que és 'voler saber què va passar'.

Zaplana diu que qui "manipula" és el PSOE

Per la seva banda el portaveu parlamentari del PP, Eduardo Zaplana, ha assegurat que el PP no ha avalat la teoria de la conspiració de l'11-M, sinó que 'sempre ha buscat la veritat' respecte al cas. Segons Zaplana, 'els únics que estan intent manipulant i instrumentalitzar la decisió judicial són el govern i el partit socialista', i les acusacions contra el PP 'tan sols posen de manifest els nervis i la capacitat de manipulació que sempre ha acompanyat el govern i el partit socialista'.

Zaplana ha fet aquestes manifestacions 24 hores abans que l'Audiència Nacional doni a conèixer el veredicte del judici contra els acusats de l'atemptat més sagnant de la història espanyola.

Segons ha afirmat, el govern espanyol ha manipulat de forma 'permanent' a l'entorn d'aquesta qüestió i 'sempre' ha volgut fer 'estratègia política' amb l'atemptat, com 'ho va fer entre l'11 i el 14-M'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
31 d'octubre de 2007, 18.19 h

No es tracta que ningú se'ls cregui: el seu únic propòsit és desestabilitzar els altres pels mitjans que sigui. Continuï així, senyor Sirera: estic convençuda que, quan passi el mes de març, serà un cadàver polític. Sempre podrà ajuntar-se amb el senyor Rivera per fer un partit de centre-dreta-no-nacionalista-liberal-fatxa. Perquè Acebes i Zaplana prou feina tindran, a partir d'ara, a salvar allò que ells en diuen "els trastos" com perquè pensin a agrair-li a vostè els serveis pr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
31 d'octubre de 2007, 12.00 h

L'hi creixerá molt el nas a aquest noi!!!
Des de sempre que els del PP han dit mentides-i grosses-, però al principi eren mentides de dificil demostrar i, en canvi, ara ja les diuen obertament i esperant que la gent se les cregui. Qui se les ha de creure???, els seus militants o simpatitzants?. Senyor Sirera, tant tontos creu que son?. I encara hi ha qui s'ho creu!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.