directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carod es reuneix amb la plataforma sobiranista de CDC i constaten el "progressiu creixement" de l'independentisme

El líder d'ERC es reuneix amb membres de 'Plataforma per la Sobirania'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha reunit aquest dimarts amb tres representants de la Plataforma per la Sobirania, formada per membres de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), segons han confirmat fonts coneixedores del contingut de la reunió. Les dues parts han traçat 'complicitats', tot constatant el 'progressiu creixement' dins de la societat catalana de l'opció independentista. Segons les mateixes fonts, en la trobada no s'ha parlat ni en clau electoral i ni de partits.
carod rovira
Comparteix
   

La reunió entre Carod i Plataforma per la Sobirania s'ha celebrat aquest dimarts durant més d'una hora en un hotel de Barcelona, després que fa unes setmanes es va haver d'ajornar. Per part de la plataforma de CDC hi ha assistit el líder del corrent, Víctor Terradellas, juntament amb Narcís Oliveras i Enric Canela.

Segons fonts coneixedores del contingut de la reunió, han explicat que la trobada ha servit per constatar un 'progressiu creixement' de l'opció sobiranista a Catalunya i per fer una anàlisi de la situació a Catalunya des d'una 'perspectiva nacional' i no tant en clau electoral o de partit. Les mateixes fonts han explicat que s'ha analitzat els aspectes positius de la sobirania 'des d'una vessant molt social', lligada a 'un projecte de benestar, de millora de la qualitat de vida, la modernització o la igualtat d'oportunitats per a tothom'.

A més, el president d'ERC i els membres de la Plataforma per la Sobirania han constatat que s'està vivint un moment en que internacionalment hi ha plets internacionals pendents, com els casos d'Escòcia, Flandes o Euskadi, on la solució política passa 'per la via democràtica'. En la trobada no s'ha parlat sobre un possible referèndum, segons les mateixes fonts, però s'ha constatat que mantenen 'projectes a llarg termini similars' i han traçat 'complicitats'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Núria fletxa Tossa
31 d'octubre de 2007, 14.39 h

D'acord amb tu estanyol,ens hem d'entendre per defensar catalunya envers l'espanyolisme i punt!hem de trobar pont d'unitat i no punts d'enfrontament i quan siguem grans ja veurem si volem esquerra dreta centra o el que collons sigui però primer els drets de catalunya i la seva independencia!s'ha d'unir el poble que creu en catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
31 d'octubre de 2007, 14.02 h

Malgrat les desqualificacions d'uns i altres. Mes tard o mes d'hora tots veurem necessària una entesa CIU - ERC per fer un govern que treballi veritablement pel nostre poble. Avui tot son acusacions d'uns contra els altres i com que ambdues parts tenen certa raó, el millor que es pot fer per Catalunya es començar les relacions necessàries per preparar un govern de Catalunya que miri per a Catalunya i que no acoti el cap quan des de Madrid ens vulguin prendre el pel... i els cales.
Es clar qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Kuelap fletxa Barcelona, Catalunya
31 d'octubre de 2007, 13.54 h

Bertita també per aquí? segueixo sospitant que ets una infiltrada d'aquells sectors que tenen POR de l'enteniment entre convergents i Esquerra, els teus comentaris són patètics. Ens veiem en el Racó Català amb el teu verí de sempre. Salut i República Catalana!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim Miracle fletxa Tarragona
31 d'octubre de 2007, 13.40 h

Berta, em sembla que extrapoles en ERC el problema que té CDC amb el catalanisme-nacionalisme: no concep que hi hagi nacionalistes fora d'ella, ja que o bé ja hi haurien d'haver "convergit" en el moment de la seva fundació o en el del "pal de paller" o bé ara dins de poc en la "casa comuna del catalanisme". Fins i tot molts convergents no entenen com UDC no s'ha fos dins de CDC!. ERC per la seva banda aspira a ser la Esquerra Nacional, sense exclusivisme, però, perquè està clar que a la s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
31 d'octubre de 2007, 12.09 h

Esquierra nmo concep ni dona credit ni pot permetre sobiranisme fora de les seves sigles....el final de la plataforma sobirtanista de CDC ja et diré jo quina és. O pasen a militar a ER o seran desqualificats com a botiflers imperdonables... pels d'ER
I clar, hauran de triar


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.