directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pastor: “Catalunya és un dels territoris que més rep"

La ministra diu als que reclamen per la manca d'inversions a Rodalies que els de Lleó tenen "el mateix dret" que la resta dels ciutadans a tenir un tren de qualitat.

Comentaris 53  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

En un esmorzar informatiu a Madrid, la ministra Ana Pastor ha assegurat que Catalunya, és un dels territoris "que més rep". Segon informa l’ACN, Pastor ha respost a les demanades de CiU sobre la manca d'inversions a Rodalies de Barcelona, afirmant que hi ha qui "no entén" que el ferrocarril s'ha de dotar d'infraestructures a tot el territori i que els de Lleó tenen "el mateix dret" que la resta dels ciutadans a tenir un tren de qualitat. "Catalunya és una de les comunitats autònomes que més recursos rep de les empreses del grup Foment, més de 2.000 milions d'euros aquest any", ha dit. Com a exemple ha recordat els accessos al port de Barcelona per 139 milions d'euros i la inversió a l'Aeroport de Barcelona, a més de la variant de Vallirana.

Comparteix
   


Etiquetes
"Mentre governi el PP no permetrem que ningú trenqui la xarxa d'aeroports, perquè són un patrimoni de tots els espanyols"

La ministra de Foment ha assegurat que AENA no és pot desmembrar perquè és un patrimoni de tots els espanyols. Pastor ha celebrat que després de "mesos d'esforç" Foment hagi culminat "amb èxit" el procés per a la venda del 49% de la companyia, i ha assegurat que tot el procés respon als "interessos dels espanyols". En aquest sentit, ha assegurat que el seu govern ha "evitat" la "desmembració" d'AENA, que "és més que la suma de les parts".
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#53
zvxccvx fletxa dv<x
14 de febrer de 2015, 10.25 h

"Mentre governi el PP no permetrem que ningú trenqui la xarxa d'aeroports, perquè són un patrimoni de tots els espanyols"--------------------------------> NO ES POT TRENCAR PERÒ ES POT PRIVATITZAR, AIXÒ SÍ SEMPRE QUE SEGUEIXI SOTA EL CONTROL DE L'INTERÈS CENTRALISTA D'ESPANYA. PODRIA HAVER UN ALTRE MODEL EN QUE PODRIA SEGUIR SENT ESPANYOLA PERÒ DESCENTRALITZADA, EN BUSCA DE DESENVOLUPAR LES POTENCIALITATS DE CADA LLOC, SI ES MOSTREN RENTABLES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
zvxccvx fletxa dv<x
14 de febrer de 2015, 10.21 h

"Catalunya és una de les comunitats autònomes que més recursos rep de les empreses del grup Foment, més de 2.000 milions d'euros aquest any"----------------------------------> ES MOLT POSSIBLE QUE SIGUI VERITAT. JO DIRIA QUE ÉS MOLT PROBABLE QUE SIGUI VERITAT. PERÒ REMARCARIA EL FINAL DE LA FRASE "AQUEST ANY", I ÉS QUE ENS TROBEM EN PLE PROCÉS INDEPENDENTISTA I EN UN ANY ELECTORAL A ON CAL, COM ES NORMAL, NO DONAR CAP ARGUMENT A LES ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Jordi fletxa Cornellà
13 de febrer de 2015, 18.50 h

#50 No és cet el que d"ius de l'estudi fet pel Deutsche Ban. " Better off on their own? Economic aspects of regional autonomy and independence movements in Europe .
En aquest estudi del Deutsche Bank assegura: "Catalunya ha de guanyar un grau substancial de prosperitat via la independència."
Apa!!!
Visca la Terra!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil :Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
12 de febrer de 2015, 13.26 h

Deutsche Bank advierte: la secesión no mejoraría la "prosperidad" de Cataluña
Un informe del banco alemán señala que "solo en una región próspera es posible mantener la ficción de que ir por sí sola sería la mejor opción". Advierte de que "un tema tan cargado emocionalmente puede nublar la vista de las realidades económicas". Alerta de que los costes de la ruptura van "más allá" del ahorro por la redistribución fiscal. Y asegura que no hay ningún "sesgo específico anticatalán"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Jaume fletxa Barcelona
11 de febrer de 2015, 17.27 h

#48. BJ. EL TONTO DEL BLOG

Has de documentar d'on surt això de les empreses i quines són. Sinó, no val. A més, amb procés separatista o no, les empreses, siguin de Catalunya o d'Andalusia o de Cantalapiedra de Arriba sempre posen la seu a Madrid perque en un país tant fastigosament centralitzat com España millor tenir la seu allà per tot lo de papers, certificats, permisos, i perque els Ministeris són allà. D'aix`o viu Madrid. Des de el teu amic Franco que fan això, i siguen, i sigu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
BEJOTA fletxa BCN
11 de febrer de 2015, 16.59 h

Cataluña, ante el desafío secesionista.

Mas de 500 empresas se trasladaron de Cataluña a Madrid en el último año.

La incertidumbre provocada por el proceso separatista ha sido clave para esta fuga masiva de compañías.


N.B. I L'AVIA FUMA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
11 de febrer de 2015, 14.13 h

Som els que més rebem per darrere (per no dir el c..). Com pot ser que encara hi hagi algú a Catalunya que no ho entengui?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
11 de febrer de 2015, 12.51 h

FARAN MIL KMS. D'AVE,s DEFICITARIS, A PAGAR LES PÈRDUES AMB DINER PÚBLIC COM SEMPRE. MENTRE AMB MENYS RECORREGUT FARIEN EL CORREDOR MEDITERRANI, QUE DONARIA BENEFICIS, I LLOCS DE TREBALL, MESQUINETS I ESTÚPIDS EN SÓN TOTA UNA PEÁ ELS ESPANYOLS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
11 de febrer de 2015, 12.15 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Jaume fletxa Barcelona
11 de febrer de 2015, 11.32 h

PASTOR (= CARA DE CAVALL) LA CARADURA I MENTIDERA

Aquesta paia té més cara de la que ja té; perque té una cara de cavall que tomba. Només quatre coses:

1) el que ens queixem els catalans es que mentre per Rodalies de MADRIZ es van gastar milers de milions d'Euros, lo gastat a BCN no arriba ni a 100 milions d'Euros. VERGONYA
2) A mi plim amb León. Que jo sàpiga l'Area Metropolitana de Barcelona té 4,5 milions de persones. Tota la província de León no arriba ni a 300.000. Per tant la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.