directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU defensa escoltar el CD de 'La Camarga' a la comissió de Matèries Reservades i fer públic tot allò que no sigui personal

Turull creu que el Parlament va "tocar fons" amb les compareixences de dilluns i reclama una reflexió dels grups

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha defensat escoltar el CD amb la gravació de la conversa de 'La Camarga' a la comissió de Matèries Reservades i fer públic tot allò que no sigui personal. "Tot el que puguin ser comentaris de l'esfera privada no tenim cap mena d'interès que s'escampi, però tot allò que tingui la mínima incidència en el que ha passat, ha de ser públic. Aquest pacte de silenci no pot quedar en silenci", ha dit. Turull ha opinat que el prestigi del Parlament "va tocar fons" amb l'actitud d'alguns grups en les compareixences del matrimoni Pujol i el seu fill gran. Ha reclamat una reflexió als partits i ha rebutjat que sigui un problema del president de la comissió.
Turull, CiU, Parlament
Comparteix
   


Etiquetes
Reflexió valenta de David Fernández segons Turull

Turull ha opinat que la reflexió que ha fet David Fernández aquest dimarts és "valenta" després que el prestigi del Parlament "toqués fons" amb les compareixences de Jordi Pujol, Marta Ferrusola i el seu primogènit. Segons ell, cal que els grups facin una reflexió, i ha recordat que CiU ja va advertir que aquesta comissió tenia el risc de convertir-se en un "fangar". "Doncs no només la intenten convertir en un judici paral·lel, sinó que comença a esdevenir una comissió de la moralitat", ha dit.

CiU critica que el PPC amenaci amb destituir Fernández com a president de la comissió

En aquest sentit, ha criticat que el PPC amenaci de demanar la destitució de Fernández, i ja ha avisat que CiU ni tan sols ho valorarà. De fet, ha opinat que les queixes d'alguns grups semblen les dels alumnes "que o han fet els deures i l'únic que se'ls acudeix dir és que el professor els hi té mania". "Quan només es tira de reculls de diaris, urgeix una reflexió profunda en ares al prestigi del Parlament", ha insistit.
 
Turull no ha pressuposat mala fe de Fernández per endur-se el CD a casa i no ha volgut buscar-li tres peus al gat. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
27 de febrer de 2015, 00.55 h

-CiU demana sentir el disc a la comissió. No "defensa escoltar"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
26 de febrer de 2015, 09.36 h

.... DRETA CATALANA ... NO ...GRACIAS .. DRETA ESPAÑOLA ... NO ... GRACIAS ...... .. NO A C.I.U. .... NO .. AL .. P.P. ... TOTS DOS HAN .. FET RETALLADES SOCIALS ...... Y ... LA REFORMA LABORAL ..... ...Tots dos son molt MOLT CORRUPTES ......... TOTS DOS TENEN ..PACTES FETS A CATALUNYA ara mateix VOT DE CASTIG A CATALUNYA .. A Espanya ja els castigaran als del P.P. .... PODEMOS Va por ellos amb molta FORÇA I RABIA je je


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
26 de febrer de 2015, 09.32 h

TIC-TAC,,,.TIC-TAC ... TIC-TAC .. TIC-TAC ... ... C.I.U. ... TIC-TAC.. TIC-TAC ..... SE ACOSTA EL BOSTRA FINAL DRETA CATALANA ........... TIC-TAC ... TIC-TAC ... L´ALCALDE DE SALT JAUME TORRAMADE .. DE C.I.U. ACUSADO DE ABÚS SEXUAL ... TIC-TAC .. TIC-TAC .. VA SER President de la DIPUTACIÓ DE GIRONA .....EL DE C.I.U. ... TIC -TAC.. TIC-TAC Per veura com son de POCASOLTES HI CORRUPTES ELS PRESIDENTS DE LES DIPUTACIONS .. TIC-TAC .. TIC -TAC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
ALERTA: @POLTRONAenComú és la marca blanca d'Iniciativa fletxa són els pijo-progres que han estat 32 anys manant a BCN amb el PSC i ara s'han canviat el nom
25 de febrer de 2015, 20.25 h

https://twitter.com/neustomas/status/558200669971447808

Laia Ortiz d'Iniciativa nº 3 de @POLTRONAenComú des de 1999 a ICV, consellera del districte de Sant Andreu 2003, treballa en 2004 a ICPS organisme públic creat pel PSC el 1988 per endollar amiguets "a fer informes ben remunerats" ,diputada al Parlament 2006-2012, diputada al Congreso 2011-2015:
http://www.upf.edu/politiques/arxiu/sortides/laia.html

J... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
25 de febrer de 2015, 17.10 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Aragoneses orientales (que hablais en LAPAO, seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan SAles dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente dentro de todos los españoles estamos todos los catalanes)
25 de febrer de 2015, 13.24 h

EL HEDOR DEL FALSO DICTAMEN JUDICIAL Y LAS MENTIRAS DEL SYNERA HA LLEGADO HASTA AMNISTIA INTERNACIONAL. !!!!DEMOLEDOR!!!!!!
Amnistia Internacional gira l'esquena al 9-N
“No hi ha una definició internacionalment acceptada del dret a l'autodeterminació”, diu l'ONG que "no té una posició ni a favor ni en contra"
“Actualment no existeix una definició internacionalment acceptada del dret a l'autodeterminació ni aquest dret està reconegut a nivell internacional com un dret que pugui pren... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
25 de febrer de 2015, 09.35 h

El que habría de fer el PP de aquí, enlloc de demanar la dimissió de en Fernandez, es demanar la dimissió de :
"EL RIDICUL/A DEL DIA", la Celia Villalobos, jugant al Candy Crash, a la Camara de Madrid. Es falta de respecte al demés polítics i mala educació a tots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Synera fletxa Barcelona
25 de febrer de 2015, 08.34 h

CARTA DE LES NACIONS UNIDES:

Article 2. Tots els pobles tenen dret a l'autodeterminació; en virtut d'aquest dret determinen lliurement el seu estatus polític i procuren lliurement per llur desenvolupament econòmic, social i cultural.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
25 de febrer de 2015, 05.38 h

ADEU .. ESPAÑA Con va dir el gran Poeta Joan Maragall ,, ara poden dir-li ADEU SRA CAMACHO ...... Ja no importa al CD hi la CENSURA li poguin fer . Ara saben moltes mes coses les volguin dir ho no els nostres politics JA Saben que C.I.U. I P.P. Son molt amics encara tenen pactes fets hi se ajuden molt .. ADEU SRA CAMACHO Abandoni la Politica TAMBE HU TINDRIA QUE FER DURAN I LLEIDA El seu partit politic tambe te casos de Corrupció ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
25 de febrer de 2015, 05.07 h

SI es fa Públic el CD DE LA CAMARGA , Sa de fer TOT EL PÚBLIC ,, Les coses NO SON INTIMAS NI PERSONALS Ja ques diuen en un lloc public , tenin Dret el Poble Català a saber tot lo ques va dir alla NO VOLEM CENSURA SRS DE C.I.U.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.