directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP, Matas i Florentino Pérez enfangats amb les comissions del 3% del PP balear

Un exregidor del PP confessa al jutge Castro que el PP de Matas, amb la connivència del PP a nivell nacional, exigia un 3% en comissions amb cada adjudicació pública

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

L'ex regidor d'Urbanisme de l’Ajuntament de Palma, Rodrigo de Santos, condemnat per dues causes de corrupció ha confirmat davant el jutge del cas Palma Arena que el PP de Jaume Matas (2003-2007) exigia un 3% en comissions amb cada adjudicació pública i que l'empresari Antonio Pinal li va confessar que havia finançat il·legalment al PP amb el pagament de la nova seu a Palma a canvi de la concessió de contractes públics. Santos també ha assenyalat que el PP va reclamar nou milions d'euros a canvi de la concessió de les obres per a la construcció del centre hospitalari de So n’Espases, que va recaure en mans de Florentino Pérez (Dragados)
Matas, Florentino i el tresorer cunyat de Matas

Santos ha explicat que sabia per tercers que Matas li va demanar una "quantitat important" de diners al president d'ACS -de la qual és filial Dragados-, Florentino Pérez, a canvi d’adjudicar la construcció i explotació de So n’Espases, aprovada el 2006. No obstant això, Florentino Pérez va assegurar en la comissió d'investigació impulsada pel Parlament desconèixer el tema i “aquest tema ni haver parlat amb Matas "ni d'obres, ni adjudicacions". Santos ha declarat que  va ser el delegat de l'àrea de Construcció de Dragados a Balears, Juan Antonio Esteban, qui li va dir que Matas havia demanat nou milions d'euros a l’empresari i ha apuntat, a més, que el tresorer del PP i cunyat de Matas, Fernando Areal, era qui intervenia en el cobrament de les comissions.

Finançament de la seu del PP balear

En relació a la seu del PP, Santos ha manifestat que aquesta va ser finançada en part per l'empresari Antonio Pinal, propietari de Bruesa, qui li va comentar que va ajudar a les obres de la seu del PP a canvi que li adjudiqués el desenvolupament d'un projecte urbanístic a les casernes de Son Busquets. L'extresorer del PP Luis Bárcenas va afirmar durant la comissió de So n’ Espases, a través de videoconferència, que un empresari gallec, en al·lusió a Pinal, va col·laborar en l'adquisició i finançament de la seu del partit juntament amb altres empresaris.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Jaume fletxa Barcelona
26 de febrer de 2015, 12.34 h

FLORENTINO...... EL TEMPS S'ACABA

El dia que es destapi tota la corrupció al voltant del Floren (i del Real Madriz), el Manzanares anirà plé. De merda, clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
26 de febrer de 2015, 01.11 h

Bé, ja m'agrada. Comensen a sortir coses del Florentino Perez. Aviam si se anima la cosa i el tenim a les primeras files de escandols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
26 de febrer de 2015, 00.10 h

#4 pobret anormal incurable


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses orientales (que hablais en LAPAO, seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan SAles dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente dentro de todos los españoles estamos todos los catalanes)
25 de febrer de 2015, 20.42 h

#3 EL HEDOR DEL FALSO DICTAMEN JUDICIAL Y LAS MENTIRAS DEL SYNERA HA LLEGADO HASTA AMNISTIA INTERNACIONAL. !!!!DEMOLEDOR!!!!!!
Amnistia Internacional gira l'esquena al 9-N
“No hi ha una definició internacionalment acceptada del dret a l'autodeterminació”, diu l'ONG que "no té una posició ni a favor ni en contra"
“Actualment no existeix una definició internacionalment acceptada del dret a l'autodeterminació ni aquest dret està reconegut a nivell internacional com un dret que pugui p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
25 de febrer de 2015, 19.58 h

CARTA DE LES NACIONS UNIDES:

Article 2. Tots els pobles tenen dret a l'autodeterminació; en virtut d'aquest dret determinen lliurement el seu estatus polític i procuren lliurement per llur desenvolupament econòmic, social i cultural.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de febrer de 2015, 18.19 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de febrer de 2015, 17.01 h

I aquesta gent és la que ha de dir que és legal i que no? Com s'atreveixen a dictar sentències contra Catalunya uns deshonrats mafiosos? Ni el pp ni el seu postilló disfressat de negre. Però cal tenir clar que amb les lleis de l'opressor mai hi haurà llibertat. Potser, caldrà seguir el camí de Grècia i reconèixer l'amistat de Rússia. Si Europa no ens vol lliures i ens recolza ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.