directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC surt "ferit" d’una batussa amb Homs

La picabaralla entre el PPC i el conseller de la Presidència al Parlament, en el marc d'una interpel•lació sobre estructures d'estat, acaba amb una queixa dels populars a la Mesa del Parlament

Comentaris 41  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

La interpel·lació del PPC sobre estructures d’estat s'ha convertit en una batalla campal on tant el diputat popular, Santi Rodríguez, com Homs s'han acusat d'incomplir lleis, envair competències i forçar el sistema legal i la Constitució. Després dels retrets, Rodríguez ha acabat llençant un advertiment als independentistes: "Miri si és gran la democràcia espanyola que permet modificar la Constitució a partir del consens polític, i miri si és gran que permet hi hagi partits que es presentin amb propostes que no caben en la Constitució. A Alemanya, els partits que van contra la Constitució estan prohibits; a Espanya, no”. Homs ha replicat carregant contra els populars i justificant l'independentisme assegurant que "nosaltres el que volem és aïllar-nos de gent com vostès".
Homs retreu al PP l’actitud recentralitzadora i patrimonialista

Segons recull l’ACN, en la rèplica, Francesc Homs ha aprofitat aquestes declaracions del diputat del PPC per carregar, justament contra ells i contra el govern espanyol per la seva actitud recentralitzadora i "patrimonialista". "Nosaltres el que volem és aïllar-nos de gent com vostès. Amb tota la rotunditat i cordialitat, li ho dic. Ja que li preocupa aquest tipus de reflexions, de plantejaments com el seu és del què ens en volem aïllar", ha sentenciat el conseller.
En aquest mateix sentit, Homs ha replicat també al PPC que la "defensa apassionada" que fa de la Constitució no encaixa massa amb "el que diuen i el que fan". "Crec que si la Constitució Espanyola del 1978 s'hagués de fer avui, vostès no la subscriurien. El títol VIII no hi seria i a més haurien introduït clàusules d'impossibilitat de reforma total. Tinc la convicció que a data d'avui, ni això serien capaços de fer vostès", ha conclòs.

El PPC considera les paraules d’Homs  "impropies d'un règim democràtic com el nostre i més propi d'altres règims"

Poc després d'aquest debat, Santi Rodríguez ha anunciat que el PPC elevarà una queixa a la Mesa del Parlament en considerar "molt poc adequada i desafortunada" l'afirmació del conseller que parla "d'aïllar-se" dels populars. El diputat considera que les paraules d'Homs s'interpreten com una "voluntat d'aïllar a gent per la seva ideologia" i això és, per al PPC, "impropi d'un règim democràtic com el nostre i més propi d'altres règims". Els populars mostraran així a la Mesa la seva queixa i demanaran que "prengui les mesures que consideri oportunes" al respecte.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#41
ALERTA: @POLTRONAenComú és la marca blanca d'Iniciativa fletxa són els pijo-progres que han estat 32 anys manant a BCN amb el PSC i ara s'han canviat el nom
6 de març de 2015, 19.11 h

https://twitter.com/neustomas/status/558200669971447808

Laia Ortiz d'Iniciativa nº 3 de @POLTRONAenComú des de 1999 a ICV, consellera del districte de Sant Andreu 2003, treballa en 2004 a ICPS organisme públic creat pel PSC el 1988 per endollar amiguets "a fer informes ben remunerats" ,diputada al Parlament 2006-2012, diputada al Congreso 2011-2015:
http://www.upf.edu/politiques/arxiu/sortides/laia.html

J... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
DSFASD fletxa DSADSF
6 de març de 2015, 18.58 h

els partits que van contra la Constitució estan prohibits; a Espanya, no” -----> SI ELS PARTITS QUE VAN CONTRA LA CONSTITUCIÓ NO PODEN REALITZAR ELS SEUS PROGRAMES, POT SER ES MÉS HONEST QUE ESTIGUIN PROHIBITS. PERÒ LI HE DE DIR QUE LA RELACIÓ MAQUIAVÈL·LICA I OCULTA QUE VOSTÈ ESTABLEIX ENTRE ELS PARTITS NAZIS ALEMANYS I ELS INDEPENDENTISTES DE L'ESTAT ESPANYOL ES NOMÉS SEVA I NO CORRESPON A LA REALITAT. I QUE SUPOSO NO HA TINGUT VERGONYA PER FER-LA DE FORMA EXPLICITA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
DSFASD fletxa DSADSF
6 de març de 2015, 18.54 h

i miri si és gran que permet hi hagi partits que es presentin amb propostes que no caben en la Constitució.-------------------------------> AQUÍ LA HIPOCRESIA ARRIBA A LÍMITS PATÈTICS. PERMET QUE HI HAGI PARTITS que es presentin amb propostes que no caben en la Constitució PERÒ NO ELS PERMET EXERCIR EL SEU PROGRAMA ENCARA QUE GUANYIN.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
DSFASD fletxa DSADSF
6 de març de 2015, 18.52 h

"Miri si és gran la democràcia espanyola que permet modificar la Constitució a partir del consens polític, --------------------------------------------> NOMÉS FALTARIA QUE SI LA MAJORIA DE ESPANYOLS NO VOLEN LA CONSTITUCIÓ TINGUEREN QUE AGUANTAR-LA. SERIA MASOQUISME EN ESTAT PUR. PERÒ AIXÒ NO VOL DIR QUE LA DEMOCRÀCIA ESPANYOLA SIGUI GRAN. LA GRANDESA DEPÈN DE LA QUALITAT DE LES SEVES LLEIS I DE LA LLIBERTAT QUE CONCEDEIX A LES MINORIES. CONCEPTUALMENT SI UNA MAJORIA MANTINGUÉS DEMOC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
6 de març de 2015, 18.37 h

Si en enero le tocó el turno a Antena 3, ahora es el momento de Tele 5. Veintinco años siendo una cadena casi siempre líder. En 1990 España apenas tenía nada que ver con lo que somos ahora. Vivíamos instalados en lo que se denominó la cultura del pelotazo y quién no hacía mucho dinero era porque o era poco avispado o porque era funcionario. Gobernaba Felipe González y su PSOE y los casos de corrupción estaban siendo perpetrados pero nadie lo sabía todavía.

Fue una cadena que vino... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
6 de març de 2015, 16.33 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
BEJOTA fletxa BCN
6 de març de 2015, 13.14 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .


N.B. SR. HOMS: VOSTÈ POT DIR EL QUE VULGUI...PERÒ AIXÓ ÉS QUE HI HA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Synera fletxa Barcelona
6 de març de 2015, 00.59 h

Amb un escàndol espantós pel cas Gürthel i el govern de l'Estat no dimiteix en pes? Vergonya marca Espanya. I el PP dona lliçons encara? Doble vergonya. Amb la cara ja paguen. Ni un duro els hi deixaria!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
HCN fletxa l'Espanya actual, viver de feixistes hereus de Franco, és un dels països més corruptes i amb més CRETINS INCOMPETENTS del món.
5 de març de 2015, 23.41 h




Error, volia dir "Anacletus ´¨Flatulencius NON amicus, sed amica ueritas"



Traducció al català :

L'Anacleto Flatulencio NO és amic (meu) però la veritat és amiga meva"

en la versió anterior, a #32 : L'Anacleto Flatulenciio es amic meu, però la veritat és (encara) més amiga (meva)




traducció al castellà:

DISSSE QUE TIENE UNA GABARDINA PERO QUE ¡¡¡¡NO LA VENDE !!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
HCN fletxa l'Espanya actual, viver de feixistes hereus de Franco, és un dels països més corruptes i amb més CRETINS INCOMPETENTS del món.
5 de març de 2015, 23.35 h





#31 Sento molt haver de desenganyar-te, Anacleto Flatulenciao Aragoneses, pobret, un pobre imbècil com tu, prou pena ha de tenir de ser com ets perquè encara jo t'hagi de desenganyar. Però "Amicus Anacletus Flatulencius, sed magis amica veritas"




La teva firma només és vàlida en un 50%, perquè si bé és cert que ets un PITHECUS (=mico) , de català NO EN TENS ABSOLUTAMENT RES DE RES.




Ho sento nano, però per als imbècils com tu l'existència sol ser molt dura.




Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.