directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Parlem entrega al jutge Santiago Vidal el seu primer mòbil

L’Ernest Pérez Mas, CEO i fundador de la companyia catalana de telefonia mòbil, li dóna en mà dins del MWC

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El jutge Santiago Vidal ha destacat sovint que mai no ha tingut cap telèfon mòbil. Darrerament en algun mitjà televisiu havia insinuat que era possible que la nova situació laboral després de la sentència d’inhabilitació, el fes canviar de parer i, com la majoria de nosaltres, hagués de començar a utilitzar-lo com a eina de treball. Parlem, l’única operadora de telefonia catalana que opera des de principis del desembre passat, va veure, amb aquest fet, l’oportunitat de tenir un ambaixador de la marca de reconegut prestigi. 



Comparteix
   


Etiquetes
És per això que aquest matí i dins del marc Mobile WorldCongress, l’Ernest Pérez Mas, CEO i fundador de la companyia ha aconseguit el que semblava impossible: fer-li l’entrega d’un smartphone des d’on podrà fer les seves trucades mitjançant els serveis de veu i dades de Parlem. A partir d’avui el jutge Vidal podrà parlar i navegarà amb la tarifa plana de Parlem.

És destacable també el fet que el terminal escollit per l’operadora catalana és un Slim ONe de l’empresa de Sant Quirze del Vallès Electro-Gadgets, una empresa de tecnologia que dissenya terminals de gamma alta. La catalanitat contributiva que s’explica en el manifest de Parlem al seu lloc web, www.parlem.com, consisteix en aquest tipus de co-brandings.

Santiago Vidal s’ha mostrat molt agraït pel gest de la empresa i ha assegurat que creu fermament en l’èxit comercial de Parlem

En unes breus declaracions, el jutge Santiago Vidal ha afirmat amb convenciment que la seva primera trucada anirà dirigida al President de la Generalitat, Artur Mas, en la seva condició de president de Catalunya.

Amb aquesta acció, Parlem vol consolidar la seva imatge d’empresa catalana, jove, pròxima i innovadora. Una imatge estretament vinculada a Barcelona i a Catalunya.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
CAT fletxa BCN
8 de març de 2015, 07.52 h

Molt bé, si. Em sembla molt bé que es promocioni com empresa catalana, tots tindríem que consumir productes catalans, peró no hauria de ser parlem.cat? I a més, no es suficient ser catalana i ja esta, s'ha de ser competitiu, i les tarifes que tenem son cualsevol cosa menys competives. I de l'altra empresa que parla l'article, es catalana perque i es aquí a Catalunya, per res més, ni dissenya terminals com diu el periodista (importa productes de la Xina) i ni tan sols te la web en catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
manoli fletxa la mina
7 de març de 2015, 15.01 h

#14 pobre desgraciat inquisidor


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
6 de març de 2015, 21.07 h

Francia pide en los tribunales la disolución de una asociación por plantear la secesión de una parte del territorio nacional.

La Prefectura de los Pirineos Orientales reclama la disolución del 'Comité para la autodeterminación de la Cataluña Norte' por pretender organizar una consulta independentista en ese departamento coincidiendo con el 9N. Las autoridades francesas consideran que suponía un "atentado a la integridad del territorio nacional".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
ALERTA: @POLTRONAenComú és la marca blanca d'Iniciativa fletxa són els pijo-progres que han estat 32 anys manant a BCN amb el PSC i ara s'han canviat el nom
6 de març de 2015, 18.56 h

https://twitter.com/neustomas/status/558200669971447808

Laia Ortiz d'Iniciativa nº 3 de @POLTRONAenComú des de 1999 a ICV, consellera del districte de Sant Andreu 2003, treballa en 2004 a ICPS organisme públic creat pel PSC el 1988 per endollar amiguets "a fer informes ben remunerats" ,diputada al Parlament 2006-2012, diputada al Congreso 2011-2015:
http://www.upf.edu/politiques/arxiu/sortides/laia.html

J... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
6 de març de 2015, 18.24 h

Si en enero le tocó el turno a Antena 3, ahora es el momento de Tele 5. Veintinco años siendo una cadena casi siempre líder. En 1990 España apenas tenía nada que ver con lo que somos ahora. Vivíamos instalados en lo que se denominó la cultura del pelotazo y quién no hacía mucho dinero era porque o era poco avispado o porque era funcionario. Gobernaba Felipe González y su PSOE y los casos de corrupción estaban siendo perpetrados pero nadie lo sabía todavía.

Fue una cadena que vino ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
rreqwre fletxa dfsdfsd
6 de març de 2015, 18.20 h

A ben segur que els espanyolistes poden considerar aquest acte de publicitat, com UN ACTE INDEPENDENTISTA CATALÀ en el que Madrid no hi pot fer res. Tenim jutges independentistes, companyies telefòniques que ho aprofiten per fer propaganda i que a més fomenten l'economia i tecnologia del país.

TOT SEGUIT PRESENTO UN ACTE INDEPENDENTISTA DE MADRID: "No queremos SIDA etarra y separatista en el Bernabéu”, REFERENT ÒBVIAMENT A LA FINAL DE LA COPA DEL REY.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
6 de març de 2015, 17.21 h

Como ya sabemos , españa es una entelequia, un fantasma, una cosa indefinida e indefinible, algo que sencillamente NO EXISTE.
españa como ente , no es más que un conglomerado de países obligados por las élites dominantes , los llamados españoles, que intentan someter a su arbitrio a todos los pueblos para mantenerlos unidos mediante la opresión y el uso de la fuerza contra todo el que discrepe .
españa no existe, no es más que un invento arbitrario de unas clases dominantes que así m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
6 de març de 2015, 16.29 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
"BEJOTA" "ARAGONESES" O EL MALSON DELS SERVEIS SOCIALS fletxa ALLÍ ON LA TEVA FERUM DE FRACASSAT ES SENTI
6 de març de 2015, 14.07 h

#3 l'indigent supremacista espanyol oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies Josep Montella.Àlies "ARAGONESES”,”BEJOTA””RIVAS”,”PEDRO TERRASSA”també conegut per Roser Coll,Pedro Fortuna,Manolo Cabezahierrro,Rivas....Pressumptament fill de d’un legionari i de la que escombra el Valle de los Caidos .L'ínclit predicador etílicoespanyolista,ara arrossega la seva desesperació pels tuguris més foscos del Raval,renegant dels seus orígens i fent servir multitut ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Bartomeu fletxa Sabadell
6 de març de 2015, 12.05 h

Molt be que tinguem operadores catalanes de telefonia mòbil però..... PARLEM ho és???? He entrat a llegir el contracte i el fas amb Masmovil que te seu a Alcobendas (Madrid). Algú pot explicar-ho?????


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.