directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ridao: "ja coneixem el model privatitzador del PP que va regalar algunes empreses públiques als seus amics"

Davant la promesa de Rajoy de privatitzar el Prat si guanya les eleccions

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu parlamentari d'Esquerra i cap de llista al Congrés, Joan Ridao, ha advertit que 'ja coneixem el model privatitzador del PP, que quan va governar, va regalar algunes empreses públiques als seus amics', en referència a la proposta del PP de privatitzar l'aeroport del Prat si guanya les eleccions del pròxim mes de març. Ridao ha assegurat que 'Rajoy i el PP estan tant desconnectats de la realitat catalana que ignoren que al voltant de la gestió de l'aeroport del Prat hi ha un consens bàsic entre societat civil, agents socials i econòmics i partits polítics per reclamar que la Generalitat i altres institucions catalanes tinguin un paper determinant i la majoria de control en el futur òrgan de gestió de l'aeroport del Prat'.
aeroport del prat barcelona catalunya avions
Aeroport del Prat

Comparteix
   

Per Ridao, 'la qüestió no és tant si el model de gestió ha de ser públic o privat, perquè tothom coincideix en la necessitat de donar entrada en la gestió al sector privat, sinó que Catalunya decideixi'. 'Perquè el model del PP no és només ultraliberal o privatitzador, sinó que en cap cas no pensa desballestar a AENA', ha dit, 'de forma que els aeroports continuïn en mans d'un estat ineficient i la seva gestió passi directament a mans privades sense cap tipus d'intervenció de les institucions catalanes', ha afegit.

'A més a més', ha declarat el portaveu independentista, 'ja sabem quin és el model privatitzador del PP que, quan va governar, amb el pretext de privatitzar el sector públic, va regalar algunes empreses públiques als seus amics i va generar monopolis encoberts que no han millorat el funcionament d'alguns serveis públics, com s'ha demostrat recentment amb el cas de REE'.

Malgrat tot, Joan Ridao s'ha mostrat preocupat pel silenci del govern espanyol respecte el nou model de gestió de l'aeroport i ha manifestat que 'ara ja sabem què en faria el PP de l'aeroport del Prat, només falta saber quines són les intencions finals del PSOE que, recordo, va anunciar que aquesta tardor proposaria un model de gestió i a hores d'ara no només no en sabem res, sinó que ni tan sols s'han iniciat formalment els contactes amb la Generalitat'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
5 de novembre de 2007, 13.38 h

I les que no va regalar és perquè no en va tenir temps... O sigui que, si penseu que podeu pillar alguna prebenda, no us oblideu a qui heu de votar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.