directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP amenaça de nou amb el transvasament de l'Ebre

De guanyar les eleccions espanyoles al març

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP està carregant munició de cara a la batalla de les eleccions espanyoles, i des de València asseguren que de guanyar, tirarien endavant el polèmic projecte del transvasament de l'Ebre que va aturar, quan ja s'havien iniciat les obres, el govern del PSOE. Pels valencians, el projecte continua tenint sentit, suposem que per regar els camps de golf que continuen construint-se a Múrcia. Des de la delegació aragonesa del PP s'han mostrat contraris a tornar al transvasament, que seria ridícul en un territori que organitzarà l'any vinent una Exposició Universal basada en l'ús racional de l'aigua. De moment la direcció del PP, amb Zaplana, Acebes i Rajoy, està estudiant si incloure o no el transvasament al programa electoral.
no transvasament ebre phn
Comparteix
   

El PP Valencià assegura, a través del secretari general del partit, que la posició del partit en matèria hídrica és la mateixa que fa 4 anys, i que de guanyar les eleccions es recuperaria el polèmic Pla Hidrològic Nacional (PHN) i el transvasament de l'Ebre.

Des de l'Aragó intenten no posicionar-se, ja que a l'Aragó hi ha un rebuig social important cap a la mesura, i a més aquest any vinent Saragossa organitza una Exposició Universal que anirà, precisament, sobre l'ús racional de l'aigua. L'Expo de Saragossa defensarà, precisament, postulats del món científics contraris als transvasaments.

Sembla que l'executiva del PP espanyol podria incloure al programa un punt on es proposés "revisar" el PHN, de manera que si guanyessin les eleccions podrien actuar de la manera que els semblés convenient.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Oriol fletxa Castellar
5 de novembre de 2007, 13.52 h

I aquests dies estic sentint alguns independentistes que em diuen que votaran el PP, suposo que fent referència a aquella dita: com més pitjor, millor.

Que parlin amb els de les Terres de l'Ebre, a veure què en pensen de votar al PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.