directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera enfonsa la paradeta de Rosa Díez

Tal i com avançava el Directe!cat diumenge, UPyD ha estat un dels partits més perjudicats a les eleccions andaluses, i el lideratge de l’exsocialista queda tocat

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El febrer de 2013, les enquestes donaven a la formació de Rosa Díez una estimació històrica del 13,6% del total de vots al conjunts d’Espanya. Només dos anys després, el partit que havia de ser conjuntament amb Izquierda Unida l’alternativa, s’enfonsa i torna a les andanades. Les darreres enquestes li’n donen entre un 3 i un 4% dels vots.

Rosa Díez té data de caducitat a la política
Rosa Díez té data de caducitat a la política
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes

Ho avançava diumenge el Directe!cat, i des d'ahir totes les mirades es dirigeixen ara cap a Rosa Díez. La dirigent exsocialista de 62 anys s’ha ofegat en el seu got d’aigua. L’aparició en escena de Ciudadanos i el lideratge jove d’Albert Rivera amb un discurs similar però sense un to tant crispat, i amb el recolzament dels mitjans, ha fet que una formació nova com UPyD sigui percebuda per l’electorat com un partit antiquat, de lideratge amortitzat.

Vomitar bilis no sempre surt a compte. UPyD no representa alternativa a res, ni té programa ni capacitat de regeneració a banda de brandar la bandera d’Espanya o recolzar totes les iniciatives possibles per atacar Catalunya. La falta de visió estratègica de Díez ha enfonsat el seu partit quan Ciudadanos li ha llençat el flotador i ella l’ha rebutjat. Ara, sense la fusió entre C’s i UPyD, la militància dels segons començarà a fer el traspàs cap a la formació d’origen català. Les eleccions andaluses marcaran tendència en aquest sentit.

Dirigents del seu partit com Toni Cantó han explotat en les darreres hores contra aquesta evidència i no s’han estalviat les crítiques públiques. Les eleccions a Andalusia no només han frenat l’ascens d’aquest partit, sinó que n’han iniciat el retrocés. Respecte les eleccions de 2012, la formació ultraespanyolista ha perdut 52.754 vots i ha passat de no tenir representació amb un 3,3%, a l’irrellevant 1,9%. La formació seguirà sense tenir cap incidència a Catalunya, i menys ara que la seva líder haurà de centrar tota la seva atenció en mantenir la cadira.

Aquest matí, la veterana dirigent ha dit via twitter que “Encara no ha arribat el dia en què UPyD deixi de ser necessari. Per això no podem consentir sense batallar que destrueixin tot allò que estimem.” Díez segueix camí del precipici amb el mateix discurs, mentre ja s’eleva a quatre el nombre de dirigents nacionals dimitits arrel de la no fusió amb Ciudadanos.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Isabel fletxa Santa Eulàlia
24 de març de 2015, 19.35 h

LLOPS AMB LLOPS NO ES MOSSEGUEN ..........


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 de març de 2015, 13.35 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
24 de març de 2015, 11.30 h

DATOS OFICIALES DE 2014. MASS EMPOBRECE A LA REGION CATALANA

Datos de 2014 del ministerio de Economía
La inversión extranjera en Cataluña se desploma cerca de un 16%
Registró un desembolso de 2.968 millones, 600 millones menos que en 2013.

El Gobierno confirma el desplome de la inversión extranjera en Cataluña. Según los datos del registro de inversiones exteriores del ministerio de Economía, la inversión extranjera en Cataluña en 2014 tuvo un descenso del 15,8%, mientras que el res... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Borrell ll fletxa Girona
24 de març de 2015, 10.32 h

Que s'uneixen a la Carmen de Mairena, va treure més vots que UPyD aqui a Catalunya. Al menys la Mairena fa rieure.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Observador fletxa Barcelona
24 de març de 2015, 10.21 h

Pues que quereis que os diga!
A mi ya me gustaba que los votos entre esos partiduchos lerrouxistas se repartieran más. Todo el mundo sabe que si hubiera habido tambien la bruja esta habria arañado votos y escaños a PSOE-PP-i C's y seria mas ingobernable la cosa.
Estaria mas entretenidos en marcar paquete unos contra otros y nos dejarian mas tranquilos.
Espero que la bruja esa se recupere un poquito que asi C's bajaria seguro. Alguien se puede imaginar a Rivera mandando algo????
Si ya antes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
24 de març de 2015, 10.02 h

Només cal veure la cacatua. És per fugir-hi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.