directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un poble de Màlaga declara persona 'non grata' a Vidal-Quadras amb el vot favorable del PP

El Parlament andalús també vol reprovar Vidal-Quadras i demanar-ne la dimissió com a eurodiputat

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un petit poble de Màlaga, Casares, ha votat favorablement durant el ple del seu Ajuntament a la declaració d'Aleix Vidal-Quadras com a persona 'non grata' al municipi per les seves declaracions contra el fill insigne del municipi: Blas Infante, considerat també el pare de la pàtria andalusa. La moció ha estat a proposta d'IU i ha recollit el suport del PSOE però també del PP. Vidal-Quadras va referir-se a aquest escriptor andalús en una tertúlia radiofònica com un 'cretí integral i un fracassat'. Aquesta moció plantejada per IU faculta el seu alcalde a traslladar la moció al Parlament i al Congrés dels Diputats. Previsiblement demà dimarts, el grup parlamentari socialista del Parlament Andalús presentarà una altra iniciativa per reprovar Vidal-Quadras i per demanar-ne la seva dimissió com a eurodiputat sinó es desdiu de les seves paraules, segons ha informat el PSOE d'Andalusia.
vidal quadras non grata aleix
Comparteix
   

El text de la moció presentada per l'equip de govern exposa que 'el poble de Casares no pot romandre impassible davant l'insult i la desqualificació històrica a un fill destacat'. El contingut de l'iniciativa d'aquest consistori creu que és intolerable que l'eurodiputat del Partit Popular qualifiqués Blas Infante de 'cretí integral i un fracassat'.

El PP ha votat favorablement a aquesta moció, junt amb el PSOE i amb els set regidors d'IU a través de la qual s'ha fet expressa la declaració de persona 'non grata' a l'eurodiputat popular, Aleix Vidal-Quadras.

D'una altra banda, la moció permet a l'alcalde d'aquest poble, Juan Sánchez 'traslladar aquesta moció al Parlament d'Andalusia, al Parlament de Catalunya, a les Corts Generals i a la Fundació Blas Infante.

I és que Casares és la població natal de Blas Infante, on va néixer el cinc de juliol del 1885. Blas Infante era periodista i escriptor i va ser afusellat un mes després de l'inici de la Guerra Civil, l'11 d'agost del 1936. Se'l considera el pare de la pàtria andalusa.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
6 de novembre de 2007, 18.39 h

A Barcelona, potser no seria possible declarar aquest homínid persona Non Grata. Però a molt de pobles de mitjana envergadura de Catalunya, fins als més petits, crec que sí que se'l podria declarar persona non grata.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
6 de novembre de 2007, 12.47 h

Jordi, ets una mica pesadet no, amb la burgesia, que et penses que amb quatre melenuts podem muntar un país de veritat o què? Si per arrossegar els poders econòmics hem d'anar més poc a poc però endavant ho farem, ja ho estàvem fent. Deus tenir males experiències, acostumat al niu d'especuladors i vividors que teniu a València.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Oriol fletxa Castellar del Vallès
6 de novembre de 2007, 10.38 h

A casa meva fa anys ens vam reunir tota la família i vam decidir el mateix hehehe

Fora conyes, em sembla molt bé el que ha fet aquest poble, en Vidal-Quadras és un personatge infecte, encara recordo quan exercia a Catalunya de cap de llista del PP, amb aquella veu afònica i aquella pinta de nosferatu, segur que si te'l trobes de nit vestit amb capa i penjat d'un fanal el confons amb el dràcula. I de fet s'alimenta de sang, el seu discurs sempre és molt incendiari, li agrada fotre merders ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
trucafort fletxa blanes
6 de novembre de 2007, 07.49 h

Marc Aranzo. totalment d'acord amb el teu comentari. El pitjor enemic de Catalunya som els propis catalans. Ens falta orgull i unitat. Per una Catalunya rica, plena i lliure, UNITAT CATALANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa València
6 de novembre de 2007, 00.18 h

Quanta raó té aquella frase: els enemics del nostre poble són els enemics de tots els pobles del món.
Aquesta burgesia agressiva i sense escrúpols només té una pàtria, el seu egoïsme malaltís


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 de novembre de 2007, 22.12 h

Que senzilles que són les coses allà. Quan una person ataca la població se'l repúdia i fora. Aquí en canvi com que hem de suportar tota la merderada de diaris amb síndrome d'Estocolm i/o anticatalans (La vanguardia, El periódico, El Mundo, el Pais...) algú se'ns pot pixar a la car tranquilament i encara hem de demanar perdó. És el problema de conviure amb gent que viu contra els seus propis interessos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.