directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

11S2015: (Vídeo) Omplim la Meridiana. Posem la primera pedra d'un nou país

L'ANC convoca una gran mobilització a la Meridiana l'Onze de Setembre. L'avinguda es dividirà en 135 trams, tants com escons té el Parlament

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Lleida (ACN).- L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha donat el tret de sortida a l'Assemblea General Ordinària 2015 que, davant més de 3.000 persones, ha de servir per fixar el full de ruta de l'entitat per afrontar els pròxims mesos, amb l'horitzó de les eleccions municipals del 24 de maig i les eleccions al Parlament del 27 de setembre. En l'obertura de l'assembla, l'alcalde amfitrió, Àngel Ros, ha rebut una forta xiulada del públic assistent al pavelló Barris Nord de Lleida. Davant l'escridassada, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha pujat a l'escenari per demanar pau: "Si som demòcrates, respectem totes les idees. A la Catalunya que volem construir hi ha de cabre tothom, pensi el que pensi".












Comparteix
   


Etiquetes

Lleida (ACN).- L'Assemblea General de l'ANC ha donat a conèixer alguns detalls dels actes de la Diada de l'Onze de Setembre, que enguany coincideix amb l'inici de la campanya electoral del 27-S. Després de tres jornades històriques, els anys 2012, 2013 i 2014, l'ANC convoca una gran mobilització a l'avinguda Meridiana de Barcelona, de la qual encara no han transcendit tots els detalls. El que sí es coneix és que l'organització dividirà l'avinguda en 135 trams, tants com escons té el Parlament de Catalunya: "La Meridiana serà el carrer Major de la República Catalana. Obrirem la Meridiana i farem baixar tots els anhels del nostre poble fins al Parlament", ha explicat Josep Sabaté, membre del Secretariat Nacional.

L’ANC pateix una inspecció d’hisenda de caire polític des del mes d’octubre

Una inspecció que no compleix les normes bàsiques d’una inspecció d’hisenda normal, una inspecció controlada i dirigida des de les altes instàncies del ministeri, amb un clar contingut polític. Malgrat les nombroses citacions rebudes i les informacions lliurades, inspecció d’hisenda no vol tancar l’expedient i amenaça amb acusacions de delicte fiscal.

Quedarà confirmat que el proper #11S omplirem la Meridiana?

El punt més esperat de l'Assemblea de l'ANC serà al tancament de la jornada, quan s'anunciï l'acte previst per al pròxim l'11 de setembre. Després de la gran manifestació de la Diada de 2012, la Via Catalana de 2013 i la V de 2014, enguany es preveu un gran acte a l'avinguda Meridiana de Barcelona, del qual es donaran es donaran els detalls durant l'Assemblea.

El proper mes de maig quedarà conformada la nova junta de l’ANC

Al llarg de la jornada, l'ANC preveu també engegar el procés electoral per escollir els membres del Secretariat Nacional, aprovar l'informe de gestió del darrer any, validar els comptes i aprovar el pressupost per al pròxim exercici. L'acte és obert al públic i reuneix més de 3.000 persones al pavelló Barris Nord.

Ros, escridassat, Lleida encara no forma part de l’AMI

L'Assemblea General de l'ANC reuneix diverses personalitats polítiques de diferents partits i entitats, així com persones del món de la cultura. El primer en deixar-se veure ha estat l'alcalde de Lleida, èl socialista Àngel Ros, que com a alcalde amfitrió de la trobada ha fet el discurs d'obertura.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Seny fletxa Barcelona
20 d'abril de 2015, 11.06 h


Es filtra a les xarxes una carta privada entre el president de Convivència Cívica Catalana, Francisco Caja i el president de C's, Albert Rivera.
A la carta es parla de fer desaparèixer el català i tornar-lo al mateix estat de llengua marginada que la va deixar Franco. La carta data de l'any 2011, curiosament uns mesos després d'aquesta carta apareixerien pares de diferents col•legis de Catalunya que demanarien l'escolarització del seus fills en castellà acabant amb la intocable Immer... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
lo Pèire d'Adenui fletxa CAT-25430 Adenui
20 d'abril de 2015, 10.12 h

Si us plau esborreu-me dels Comentaris. Mercès i fins sempre ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
lo Pèire d'Adenui fletxa CAT-25430 Adenui
19 d'abril de 2015, 18.52 h

Si us plau senyors d'Omplim la Meridiana, deixeu d'enviar-me mes comentaris al respecte. Ja en tinc el correu i les barbes plenes dels mateixos.
Einsverstanden ? Ci siamo ... ? Spero de si !

lo Pèire d'Adenui


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
13 d'abril de 2015, 16.55 h

#6. Señor Kepa. Si verdaderamente es usted vasco, cosa que pongo en duda, le envidio. Envidio su "Pacto Fiscal" que perderán sin ninguna duda en cuanto Catalunya se independice. Su "Pacto Fiscal" es una continuación de los Fueros de Vascongadas y Navarra que el General fascista Francisco Franco respetó después de la guerra por haberse unido a la rebelión. Pregunte quién mandaba la 5ª de Navarra que entró en Barcelona a sangre y fuego. El General Solchaga, le suena, tio/abuelo de un tal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Seny fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 15.21 h

#6 Señor Iñigo Kepa. No le Kepa la menor duda de que quienes queremos votar para saber sí, queremos ser independientes, tenemos bien asentada la cabeza. Tengo entendido que, lo quijotesco era un delirio de un señor de la Mancha de cuyo nombre su autor no quería recordar y si ha leído la obra de Cervantes, no le Kepa la duda de que cuando el iluminado Quijote llega a Barcelona, recupera la razón y elogia de tal forma la ciudad y a sus habitantes que, deja para los de su tierra, los vision... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Joan fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 13.53 h

#6 hauras d'que anar a fotre parrafades a un altre lloc...potser a fatxadolid....aqui ja veus que no tens res a fer....ens han rentat a tots el cervell i ara volem que ens deixeu viure en pau i llibertat. S'ha acabat el broquil ! tic tac tic tac....ja queda molt poc....el 27S marxem !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
13 d'abril de 2015, 12.19 h



Comunicado de la Resistencia :


El 22 de marzo de 2015 hemos asistido a las elecciones andaluzas, en las cuales el psoe , ha vuelto a revalidar el mando incontestable y monopolizante que ostenta desde hace más de 30 años en Andalucía.
Muchas son las claves que se podrían analizar para comprender el porqué una sociedad como la andaluza vota una y otra vez a sus propios verdugos.
Una sociedad totalmente comprada por el caciquismo del psoe, con el objeto de conseguir réditos electorales, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Synera fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 00.25 h

#22 Aqui no matem. Ocupat de la teva nació que treball ja en teniu, malgrat que es una puça.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
goiko fletxa bilbao
13 d'abril de 2015, 00.24 h

Iñiho Kepa. Mira piltrafa corrupcion hay en tidos lados , el mero hecho de tener poder implica tener corrupcion. Y no hables de lavados de cerebros, en la epoca en la que vivimos de internet y democracia a nadie se le kava el cetebro si no quieren. ANTES SI


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
BEJOTA fletxa BCN
12 d'abril de 2015, 21.59 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

N.B. QUINA COLLA DE SONATS !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.