directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#camargagate el PSC intenta salvar a José Zaragoza

Divendres vam assistir a un espectacle no esperat al Parlament, una muntatge marca PSC amb una presumpta detectiu per intentant salvar José Zaragoza

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Divendres passat van comparèixer a la Comissió d'Investigació sobre el frau fiscal al Parlament de Catalunya alguns dels protagonistes d'un des escàndols d'espionatge polític més greu produïts en democràcia, la primera en comparèixer la presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez Camacho, el seu intent de confondre amb grans explicacions va provocar que la comissió s'allargués i deixes per avui dilluns la compareixença dels dos principals protagonistes per conèixer la veritat, parlem del director de l'agencia de detectius Marco i el presumpte client i home tot poderós del PSC, llavors secretari d'organització José Zaragoza.


Comparteix
   


Etiquetes

Ho sabia Sánchez-Camacho que la gravaven?

Sánchez-Camacho va sobre actuar i tant sols en el moment en que va negar que sabés que l'estaven gravant va semblar que deia la veritat, va ser el moment on la seva cara va canviar, fins i tot la veu li va trontollar, i una cosa és certa, "si un sap que el graven, no diu algunes de les "bestieses" que diu".

Un espectacle al final de la seva intervenció per una presumpta detectiu "Maite Francès" que prèviament havia passat per la radio nacional de Catalunya

Acabada la intervenció de la popular dins de la sala on va tenir lloc la compareixença, tant sols accessible a membres del Parlament, periodistes acreditats, o convidats, una presumpte detectiu va començar a cridar dient que Sánchez-Camacho mentia, cridant l'atenció de la premsa va aconseguir fer una roda de premsa multitudinària al salo dels passos perduts, tant sols per dir que Sánchez-Camacho ho sabia, sense aportar cap prova només que ho deia José Zaragoza i ho sabia Método 3. Unes paraules sense cap prova però que van aconseguir donar per fet que la líder popular ho sabia, d'aquesta manera Zaragoza i Marco no cometen cap delicte.

La presumpte detectiu Maite Francès volia ajudar a la detectiu Villegas de Método 3 (detinguda en l'operació contra l'agencia i persona de contacte amb José Zaragoza) i va ser convidada al Parlament per un grup parlamentari i està vinculada als socialistes

Maite Francès i la detectiu Villegas van estar presents a la sala de la comissió la primera convidada i la segona acreditada per la revista El Triangle, la primera va desaparèixer del Parlament desprès de la seva multitudinària roda de premsa, la segona no, va estar present durant tota la sessió i va tenir l'escalf dels diputats socialistes durant la sessió i al final. Tot plegat apunta a una operació per demostrar que Sánchez-Camacho ho sabia i d'aquesta manera evitar el delicte de la gravació de José Zaragoza i el director de Método 3.

Avui dilluns Marco i Zaragoza intensificaran la línia de la confusió i evitaran parlar dels més de 100 dossiers d'espionatge polític de Método 3 i de qui realment va encarregar i pagar la gravació

Marco va aprofitar el mateix divendres i el cap de setmana per augmentar la confusió passant pels mitjans de comunicació del país per explicar la seva esbiaixada versió, evitar el delicte i evitar parlar dels centenars de dossiers d'espionatge polític, una aliança entre Marco i el PSC representat per Zaragoza per evitar prendre mal, saben que Sánchez-Camacho no ho pot dir tot, el que va dir al dinar és la seva guillotina política.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Carreras fletxa montal
13 d'abril de 2015, 18.10 h

La Camatxo amb l´aigua que li frega el nas i en comptes de frenar encara xerra més ridiculeses. Hi ha gent que pels matins es pren alguna cosa amb el café amb llet..., si no no s´explica.
De fet, la Camatxo, fa temps que ha begut oli (potser pensant-se que era un "café avec milk" in the plaza mayor !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
PEP fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 15.51 h

Si la Camacho del follaba, no té salvación posible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
13 d'abril de 2015, 12.11 h


Comunicado de la Resistencia :


El 22 de marzo de 2015 hemos asistido a las elecciones andaluzas, en las cuales el psoe , ha vuelto a revalidar el mando incontestable y monopolizante que ostenta desde hace más de 30 años en Andalucía.
Muchas son las claves que se podrían analizar para comprender el porqué una sociedad como la andaluza vota una y otra vez a sus propios verdugos.
Una sociedad totalmente comprada por el caciquismo del psoe, con el objeto de conseguir réditos electorales, e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 09.18 h

#1

"Fou un moment únic... En el rostre de donya..., el pànic hi posà una expressió d'alegria monstruosa, frenética; ses mans aletajaren; son cos fluctuà endevant i enderrera, com un tronc asserrat; la boca muda s'eixamplà terriblement, en una aspiració suprema..." (Victor Català)




Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 09.12 h

#5 Es l'esperit europeo de CAT. Aquesta mena de cosmopolitisme acollidor res a veure amb Caspanya a on ni toleren el lapao a Les Corts. Dêu els guard! Pobres provincians de melich estret.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 08.09 h

#4 sí. Per això avui la sessió serà en lapao, una llengua que parlen 10 milions d'europeus repartits en quatre Estats: Andorra, França, Italia i Caspanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
13 d'abril de 2015, 08.06 h

A Saragossa no parlen el lapao?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 d'abril de 2015, 07.51 h


Alguién habló ayer por aquí, de la Inquisición y Torquemada. Estamos en este punto, solo que todos los implicados en este gobierno de Madrid, se supera en las intrigas malévolas. Solo escuchando las noticias de hoy, sobre este ministro que está ensuciando y diciendo barbaridades sobre políticos de Catalunya y el Mundo con sus mentiras habituales, ni el mejor guionista podría mejorarlo. DA ASCO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
13 d'abril de 2015, 07.37 h

Este serial, tiene tintes tan sucios que no lo supera ni las novelas de espías-cloacas más bien escritos.
Camatcho, Alvarez, Zaragoza, Marco, cuatro personages (alguno muy perverso), a los cuales se puede añadir todo el aparato del estado, para salvar los piés de fango de algún personage o personages del mismo estado. Si añadimos, los medios como El Mundo, La Razón y algún otro, ya tenemos el completo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 d'abril de 2015, 07.16 h

Saragossa, un Don Juan que no perdona cap bestia ni animal sexual!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.